Coronavirus και Aegean - Εξελίξεις και επιπτώσεις

Τι έγινε με το τηλεφωνικό κέντρο της Αιγαίου?Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο τους που λειτουργεί?
 
Σαν τι να έγινε;
Πχ λόγω lockdown να υπάρχουν εξαιρετικά υπεράριθμοι που δεν μπορούν να ταξιδέψουν τις επόμενες μέρες και προσπαθούν να κάνουν αλλαγές είναι ένα πιθανό (και μαλλον μοναδικό σενάριο).
Προφανώς δυσάρεστο, αλλά σκεπτόμενος ότι κάθε μέρα πετάνε πάνω από 5000 άτομα ( ρεαλιστικό estimate?) Επί 3 εβδομάδες affected, και όλοι θέλουν να επικοινωνήσουν. Όσο πολυάριθμο και να είναι το κέντρο δεν μπορεί να εξυπηρετήσει, και δυστυχώς είναι άδικο να τα ακούνε οι υπάλληλοι του κέντρου.

Υπομονή σε ολους
 
Angel Aviation":1gghyb6f said:
και όλοι θέλουν να επικοινωνήσουν

Θα σε σοκάρω. Αλλά έχουμε 2020 και αν μας έδινε το σύστημα τη δυνατότητα να διαχειριστούμε την κράτησή μας (όπως συμβαίνει στις άλλες εταιρίες που είναι σοβαρές), δεν θα "θέλαμε" να επικοινωνήσουμε.
 
Εμένα πάντως μια χαρά με αφήνει να διαχειριστώ την κράτηση που είχα για τώρα. Σε ποιες περιπτώσεις δεν μπορείς να τη διαχειριστείς;
 
Η πτήση μου έχει αλλάξει ώρα 2-3 φορές (για επιχειριασιακούς λόγους γραφει) και μου λεει να επικοινωνήσω με το τηλ. κέντρο. Μου δίνει επιλογή να αποδεχθώ συγκεκριμένες πτήσεις (που δεν με βολεύουν), ή . . .

δεν μου εξηγεί τις εναλλακτικές εχω. Τελικά στο τηλέφωνο μου είπαν ότι είτε δέχομαι αυτό, είτε ναι κάνω αίτηση για κουπόνι. Ας το έγραφαν εκεί τουλάχιστον να μην περιμένω στο τηλέφωνο

(Η wizz σε αντίστοιχη περίπτωση σου πιστώνει σε credit τα χρήματα σε δευτερόλεπτα -το αντίστοιχο του κουπονιού)- ή σε αφήνει να διαλέξεις άλλη πτήση +-14 μέρες αν θυμάμαι καλά. Δεν ξέρω καν αν έχει τηλεφωνικό κέντρο η wizz, δεν μου χρειάζεται)
 
Γνωρίζει κανείς τί ισχύει για πτήσεις εσωτερικού με ανταπόκριση εξωτερικού; Δηλ. επιτρέπεται να πετάει κανείς π.χ. SKG-ATH όταν έχει ανταπόκριση εξωτερικού, σε ενιαίο εισιτήριο; Λογικά θα ήτανε ναι, αλλά δεν βρίσκω πουθενά σχετικές πληροφορίες.
 
Ισχυρή άνοδος σχεδόν 30% για την μετοχή της Αιγαίου την Δευτέρα, προφανώς λόγω των ενθαρρυντικών εξελίξεων με το εμβόλιο της Pfizer.

https://www.in.gr/2020/11/09/economy/oi ... -omologon/

Μακάρι το 2021 να πάρουνε μια γερή ανάσα και οι αεροπορικές εταιρίες και όλοι μας.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι αν όντως κυκλοφορήσει αποτελεσματικό εμβόλιο ( και ναι, γνωρίζω ότι θα πάρει καιρό η ευρεία κυκλοφορία του ), το πιο προφανές «ξέσπασμα» όλων μας θα είναι να αρχίσουμε τα ταξίδια. :banana:
 
Δεν ξέρω τι έγινε και ξαφνικά και χθες η Χρηματιστηριακή Αξία της εταιρείας από 196.397.025€ ανέβηκε στα 246.746.080€ δηλαδή αυξήθηκε κατά 50.349.055€. Μπράβο ώρα για αγορές !!!!!
 
Ολες οι αγορες ανεβηκαν χθες λογω της ανακοινωσης της Pfizer.
Βασικη αρχη του χρηματιστηριου, αγοραζουμε στη φημη και πουλαμε στην ειδηση.
 
Καλησπέρα,

Σχετικά με το αρνητικό PCR Test στην άφιξη από το εξωτερικό, ο έλεγχος που γίνεται; Αυτό ισχύει προς το παρών για το lockdown μέχρι 30/11 σωστά;
1. Ο προβληματισμός μου είναι,ότι τεστ το τελευταίο 48ωρο, σημαίνει ότι πχ πετάω 3/1 πρέπει 1/1 να κάνω τεστ, και το αποτέλεσμα να έχει βγει 2/1 καθως 3/1 το πρωί δεν υπάρχει χρονος για παραλαβη
2.Υπάρχει υποχρέωση για printed certificate, ή email είναι αρκετό; Και πως πιστοποιείται η αυθεντικότητα;
3. Πήρε κάτι το μάτι μου αλλά δεν βρίσκω που, όταν συζητιέται και η αποδοχή Rapidtest ;
4. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει τεστ λόγω μη έγκυρης έκδοσης αποτελεσμάτων, συνήθως δεν επιτρέπεται καν η επιβίβαση ή έχει πρόστιμο στην Ελλάδα στην άφιξη;
5. Στην Αθήνα που γίνεται ο ελεγχος, σε περίπτωση μετεπιβίβασης δεν υπάρχει στενότητα χρόνου

Τέλος, η υποχρέωση τεστ αφορά και παιδιά φαντάζομαι; Υπάρχει ηλικιακό όριο;

Ευχαριστώ
 
Top