Coronavirus και Aegean - Εξελίξεις και επιπτώσεις

Re: Τιμολογιακή πολιτική της Aegean

Εξακολουθείτε μερικοί να παριστάνετε ότι όλη αυτή η συζήτηση γίνεται στο πλαίσιο κανονικών συνθηκών και όχι στη μεγαλύτερη κρίση που περνάει η Ευρώπη από το 1945. Και χρησιμοποιείτε φράσεις όπως «η κοινή λογική λέει» και «οι κανονικές εταιρείες» και «όλες οι επιλογές», λες και υπάρχει οτιδήποτε μέσα σε αυτήν την κατάσταση που είναι λογικό, κανονικό ή σου δίνει επιλογή.

Η προτεραιότητά μας είναι να είμαστε υγιείς, να προσέχουμε τους δικούς μας ανθρώπους και να πάμε να δώσουμε εθελοντικά αίμα γιατί εδώ και εβδομάδες η έλλειψη είναι απελπιστική. Κάντε κάτι που να αξίζει τον κόπο όσο η επιδημία θεριεύει στην Ευρώπη.

Κι εγώ χάνω κάμποσα λεφτά από ακυρωμένο ταξίδι, αλλά όταν γύρω μου ο κόσμος πεθαίνει κατά εκατοντάδες, το βρίσκω μικρόψυχο να γκρινιάζω. Προς το παρόν σημασία έχει να μείνουμε όλοι υγιείς και να έχουμε δουλειά μεθαύριο. Για τα υπόλοιπα δεν δίνω δεκάρα.
 
Re: Τιμολογιακή πολιτική της Aegean

Και όλη η συζήτηση παραπάνω, δεν αφορά κάποιον που βγάζει 350Ε τον μήνα και τα μάζευε τρια χρόνια για να πάει εκδρομή. Ούτε τον άνεργο που τον καλέσαν για συνέντευξη και ζητησε φράγκα από την μάνα του για να πάει στο εξωτερικό μήπως αλλάξει η μοίρα του και έφαγε άκυρο πριν ακόμα προσπαθήσει. Αναφερόμαστε στις περιπτώσεις που κάποιος έχει την ευχέρεια να το κάνει.
 
Re: Τιμολογιακή πολιτική της Aegean

Επανέρχομαι στο θέμα. Η aegean θα αναζητήσει οικονομική στήριξη από την πολιτεία. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να δεσμεύει χρήματα επιβατών (που επίσης βάλλονται οικονομικά). Εγώ προσωπικά έχω 8 ακυρωμένες πτήσεις μονο για Μάρτιο-Απρίλιο. Σαν gold member απο το 2005 και με δεδομένη την ευρωπαϊκή νομοθεσία θα περίμενα άλλη αντιμετώπιση.
 
Re: Τιμολογιακή πολιτική της Aegean

Η πολιτεία έχει δεσμευτεί να στηρίξει οικονομικά κι εμένα, κι εσένα και την AEGEAN. Προς το παρόν, υπομονή να περάσει η μπόρα. Πεθαίνει κόσμος.
 
Re: Τιμολογιακή πολιτική της Aegean

flesland":3kg1e7ux said:
Και όλη η συζήτηση παραπάνω, δεν αφορά κάποιον που βγάζει 350Ε τον μήνα και τα μάζευε τρια χρόνια για να πάει εκδρομή. Ούτε τον άνεργο που τον καλέσαν για συνέντευξη και ζητησε φράγκα από την μάνα του για να πάει στο εξωτερικό μήπως αλλάξει η μοίρα του και έφαγε άκυρο πριν ακόμα προσπαθήσει. Αναφερόμαστε στις περιπτώσεις που κάποιος έχει την ευκαίρια να το κάνει.

Εγώ για κάτι τέτοιες περιπτώσεις αναφερόμουν που δυστυχώς δεν εξαιρούνται ...
 
Re: Δρομολόγια Aegean

Καλημέρα μόλις πέταξε επιστρέφει ως A34997...
 
Re: Δρομολόγια Aegean

Τελικά η πτήση είναι ATH-BOM-DWC-ATH. Προφανώς πτήση επαναπατρισμού από Ινδία και Η.Α.Ε.
 
Re: Δρομολόγια Aegean

Τελικά για να καταλάβουμε. Αυτοί οι Έλληνες !!!!! που προσπαθούν απεγνωσμένα να επιστρέψουν στην πατρίδα και κοντά στους αγαπημένους τους τι έκαναν τόσες εβδομάδες? Περίμεναν να κολλήσουν το Ιό για να τον φέρουν και στους στους αγαπημένους τους?
 
Re: Δρομολόγια Aegean

Ναι, μωρέ. Δεν πήραν μία από τις χιλιάδες διαθέσιμες και πάμφθηνες πτήσεις των τελευταίων τριών εβδομάδων για να επιστρέψουν στη χώρα όπου μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου δεν υπήρχε ούτε ένα κρούσμα και τα πρώτα μέτρα πάρθηκαν στις 5 Μαρτίου. Χάλια προγραμματισμός :rolleyes:
 
Top