Coronavirus και Aegean - Εξελίξεις και επιπτώσεις

Ulrike":f1v0b3q7 said:
Αν θέλεις να πετάξεις, ζητάς rerouting (π.χ. στα Α3-LH-Codeshares μέσω MUC ή FRA, εάν η Α3 δεν πετάει πια καθόλου).

Μίλησα με το Τ/Κ της Aegean και μου είπαν πως δεν ισχύει αυτό γιατί έχω αγοράσει GoLight ναύλο...
 
Κατ' αρχάς, συγχαρητήρια που έβγαλες γραμμή.

Αυτό που λες ισχύει. Τα GoLight εισιτήρια δε μπορούν να μεταφερθούν στα Α3/LH codeshares, δεδομένου ότι στις LH operated/A3 marketed πτήσεις πωλούνται αποκλειστικά ναύλοι με αποσκευή. Η μόνη εξαίρεση, είναι εάν αυτό συμβεί εντός του 14ημέρου προ της πτήσεις, όπου τότε είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν. Δεν ξέρω κατά πόσον θα το έκαναν, εάν πλήρωνες εκ των υστέρων τη διαφορά σε flex.
 
Τα έχουν χαμένα εντελώς εκεί στην Aegean...

Ακυρώνουν την βραδυνή πτήση μου αρχές Σεπτεμβρίου για Κεφαλονιά και μου στέλνουν email να επικοινωνήσω με το τηλ. κέντρο - μοναδική εναλλακτική η μεσημεριανή πτήση. Μάλιστα λαμβάνω δεύτερο πιεστικό μήνυμα να το κάνω εντός 5 ημερών γιατί θα ακυρωθεί το εισιτήριο μου. Γνωρίζοντας ότι είναι ψαρωτικό τελικά τους καλώ μετά από 10 μέρες και μετά από αρκετές προσπάθειες να πιάσω γραμμή για να μου πουν ότι ξανα-έβαλαν τη βραδινή πτήση, και με έβαλαν στην αρχική μου πτήση!
 
Για την ενημέρωσή σας από την χθεσινή συζήτηση στη Βουλή.
Κόντρα Κ. Καραμανλή – Π. Πέρκα για την κρατική ενίσχυση στην Aegean Airlines - Metaforespress
https://www.metaforespress.gr/aeroporik ... %ba%cf%81/
 
Αφού η Αιγαίου είπε ότι δεν τα θέλει τα ψίχουλα που της δίνουν και ότι θα βγει από την κρίση του ιού βασιζόμενη στους δικούς της ανθρώπους και δανειζόμενη απ' ευθείας από τις τράπεζες.

Έχω χάσει επεισόδια από το σήριαλ ή μου φαίνεται;
 
aakunz":1b4d3cs2 said:
Κατ' αρχάς, συγχαρητήρια που έβγαλες γραμμή.

Ξέρει κανείς εάν δίνουν πρωτεραίτητα σ΄αυτούς που καλούν τον αριθμό για τα χρυσά μέλη; Ίσως ήμουνα τυχερή, αλλά σήμερα έπιασα γραμμή στη πρώτη προσπάθεια (και χρόνος αναομονής 4 λεπτά), την τελευταία φορά νομίζω στη δεύτερη προσπάθεια. Και μου άλλαξαν το εισιτήριο δωρεάν όπως το ήθελα.
 
aakunz":1igpm8v1 said:
Αφού η Αιγαίου είπε ότι δεν τα θέλει τα ψίχουλα που της δίνουν και ότι θα βγει από την κρίση του ιού βασιζόμενη στους δικούς της ανθρώπους και δανειζόμενη απ' ευθείας από τις τράπεζες.

Έχω χάσει επεισόδια από το σήριαλ ή μου φαίνεται;

Όχι δεν έχεις χάσει κάτι.. απλά προσπαθούνε να κάνουν και αυτοί αντιπολίτευση. Η Αιγαίου τα μόνο χρήματα που πήρε είναι απο το πακέτο για τις αερομεταφορές και τα αεροδρόμια (κάλυψη εισφορών και μισθοδοσίας για ένα διάστημα) και θα πάρει δάνειο 150 μύρια με εγγύηση του δημοσίου. Για το τελευταίο γρινιάζει ο Σύριζα.

Δεν είδα όμως να αναφέρονται στην Austrian που θα πάρει 300 μύρια δάνειο με εγγύηση του δημοσίου και άλλα 150 μύρια επιδοτήσεις..δηλαδή χρήματα που δεν θα δει το κράτος ξανά.. αλλά ξέχασα..στην Ελλάδα μόνο ότι μας συμφέρει λέμε..
 
Επίσημη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι η κρατικοποίηση της Aegean μέ δούρειο ίππο τον κρατικό δανεισμό. Δηλαδή να δοθούν τέτοια ποσά, και με τέτοιες παράλληλες δεσμεύσεις και υποχρεώσεις, που δεν θα είναι δυνατή η εμπρόθεσμη αποπληρωμή τους, ώστε να είναι προχωρήσει η κρατικοποίηση από την επόμενη αριστερή κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ).
 
"Αντιμέτωπη με την κίνηση της διαδικασίας επί παραβάσει, παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και πρόστιμα βρίσκεται η Ελλάδα, καθώς η Κομισιόν δίνει διορία δύο μηνών στην ελληνική κυβέρνηση να αιτιολογήσει την πολιτική voucher και την απαγόρευση επιστροφής χρημάτων που εφάρμοσε, κατά παρέκκλιση της κοινοτικής κατεύθυνσης και πρακτικής."
Πηγή: https://www.crisismonitor.gr/2020/07/02 ... a-voucher/

Όπως καταλάβατε, πάμε για πρόστιμο που θα πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι επειδή η ελληνική κυβέρνηση επέτρεψε στους κολλητούς της της Aegean να καταστρατηγήσουν τα δικαιώματα των επιβατών και να τους επιβάλουν την αποδοχή vouchers.

Φαντάζομαι όλοι όσοι δικαιολογούσαν τα vouchers είναι έτοιμοι να πληρώσουν πρόστιμο από τη φορολογία τους για αυτό. :mrgreen:

:banana: :banana: :banana:
 
Φαντάζομαι ότι οι εξηγήσεις που θα δοθούν θα είναι επαρκείς και δεν θα γίνει τίποτα. Τζάμπα οι πανηγυρισμοί σου.
 
Top