Delphic Air

Τώρα συγγνώμη που γίνομαι κακός, αυτοί οι άνθρωποι στήνουν αεροπορική και τσιγκουνεύτηκαν τα χρήματα για το σαιτ και το λόγκο της εταιρείας; Με Word Art έγινε; Οι φωτογραφίες από όπου και αν τις πήραν δεν είναι καν σε καλή ανάλυση.
 
Δε μπορώ να καταλάβω τη μιζέρια σας. Ξεχνάτε ότι όταν ξεκίνησε η Aegean δεν είχε καν ιστοσελίδα και τώρα είναι flag carrier, μέλος της Star Alliance και συνεργάζεται με την Emirates; Ειλικρινά δε σας καταλαβαίνω...
 
Να μην ξεχνάμε πως είναι ΗΔΗ μέλος της ERA (εκεί λέει πως θα έχει 717...) και όλοι ξέρουμε που μπορεί να σε οδηγήσει αυτή η ιδιότητα μέλους.
 
Το "εγκυοι γυναικες" (και μετα κλικ στο "ταξιδιωτικες πληροφοριες") μονο εμενα ενοχλησε; :4:
 
Ένα σύνηθες λάθος που κάνουν αρκετοί (που δεν είναι τα Αγγλικά μητρική τους γλώσσα) είναι ο πληθυντικός του aircraft ο οποίος είναι και πάλι "aircraft". Το "Aircrafts" δεν υφίσταται άρα ως εκ τούτου είναι λάθος και συναντάται αρκετές φορές στην ιστοσελίδα, ειδικά δε σε όλες τις υποσελίδες της κατηγορίας Cargo

Delphic Cargo has the management of the following cargo aircrafts:
 
Όταν το λάθος το κάνουν κάποιοι που ασχολούνται επαγγελματικά με την αεροπορία, τότε αυτό το λάθος σημαίνει ότι δεν έχουν διαβάσει αρκετά για την αεροπορία.

Ή δεν παίρνουν στα σοβαρά την αεροπορία, δεν έχω αποφασίσει. :mrgreen:
 
Συγνωμη τωρα δηλαδη απορω πως κανεις δεν εχει σχολιασει το fleet
 
Όταν αποφασίσουν το τύπο του α/φους υποθέτω ότι θα το ανακοινώσουν. Μέχρι τότε κρατείται μυστικό.
 
Συγνωμη δεν ηταν σωστα διατυπωμενο το ποστ μου. Εννοουσα για την cargo


 
Top