Delta στην Αθήνα

• Thread starter Thread starter gioannis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Άρα να υποθέσω ότι και οι πρίζες για laptop που υποτίθεται έχουν οι πρώτες 15 (αν θυμάμαι καλά) σειρές της economy είναι εξίσου μούφα.

Κάτι μου λέει ότι με την Air France ο χρόνος κυλάει καλύτερα.

Από την άλλη, ευκαιρία να πιάσουμε κανένα βιβλίο.

Ότι διαλέγει ο καθένας.......Προτιμώ ένα non-stop ταξίδι κ ας μην έχω προσωπική οθόνη,παρά να πάω με στάση κ να χάσω χρόνο....Βέβαια άποψη του καθενός......Ταινίες κ στο ένα κ στο άλλο.... Το ίδιο περνάει η ώρα....

Συμφωνώ ότι η οθόνη είναι άνευ σημασίας, συχνά μάλιστα καταλήγει να ενοχλεί. Συν τοις άλλοις δεν ακούς σχεδόν τίποτα.

Για τα υπερατλαντικά ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν προτιμώ το non-stop ή όχι. Κάθε φορά προβληματίζομαι από την αρχή και καταλήγω να επιλέγω τη φθηνότερη λύση (εκτός κι αν το stop-over είναι πάνω από 2 ώρες). Μετά τις 5 ώρες αρχίζει η κατάσταση να γίνεται λίγο δύσκολη. Ίσως να φταίει και ότι είμαι κάπως ψηλός. Σε business ή first class δεν θα το σκεφτόμουν, αλλά από την άλλη και να τα είχα τα $$$$ δεν θα τα έδινα.

Έχω κάνει σχεδόν 15 ώρες ταξίδι (Σίδνεϋ-Ντουμπάι) και δε θα το άλλαζα με στάση.
Ίσως βοήθησε το ότι φύγαμε βραδάκι από Σίδνεϋ και καθώς πηγαίναμε δυτικά ήταν μόνιμα νύχτα, και κοιμήθηκα του καλού καιρού στα ανετότατα καθίσματα της Economy της Emirates (Β-773).

Εχει πετάξει κανείς πρόσφατα από Αθήνα με 767-400 της Delta για να μας πει αν είχε ή όχι PTV στο κάθισμα; Γιατί στο seatguru λέει οτι έχει, η delta σε mail που έστειλα λέει οτι δεν έχει, σε φώτο στο a.net είδα οτι μερικά έχουν.. Τι γίνεται τελικά; Αλλά έχουν και άλλα όχι; Ή όλα τα υπερατλαντικά έχουν και δεν έχουν τπτ domectic της Delta στην Αμερική;

Τον αυγουστο που πεταξα δεν ειχε , και τοτε μου κακοφανηκε γιατι ηταν και αρκετα παλιο το αεροπλανο... :?

Ηταν σίγουρα 400άρι; Γιατί τα 400άρια της είναι όλα κατασκευασμένα 2000-2002.. Δηλαδή 8-10 έτη max, δεν είναι και τόσο παλιά δηλαδή. Τα 300αρια πάλι έχουν μέσο όρο 14 έτη..

Πρεπει να ηταν 300 γιατι ειχα απογοητευτει. αλλα στη δελτα πληρωνεις την ασφαλεια κυριως , δεν εχει ακουστει το παραμικρο(βλ. Α.Α.) και οταν στο γυρισμο(JFK-ATH) μας βγαλαν εξω λογω δυσλειτουργειας λιγο πριν την απογειωση και μεσα σε 2ωρες ειχαμε επιβιβαστει σε αλλο αεροπλανο!!! με εκανε να την δω με αλλο ματι :wink:

Α300 δεν ήταν σίγουρα γιατί η delta δεν είχε ποτέ Α300 μόνο Α310 που τα έχει απο τότε που εξαγόρασε την PAN AM και τα έχει αποσύρει εδώ και καιρό.Τα 330-300Χ τα έχει βάλει και στην Ρώμη όπου και το είδα :) ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ :great: