Delta στην Αθήνα

• Thread starter Thread starter gioannis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πάντως το Amadeus.net υποδεικνύει 400άρι…

Πετάω στις 4 του Απρίλη (ναι, Πασχαλιάτικα) και θα σας ενημερώσω.

Μόνο 400αρι έχει τώρα, αυτό που ρωτάω είναι αν έχει πετάξει κανείς ήδη...

Η DL ποτε δεν ειχε κανονισμενο 767-400 για ATH. Παλαιοτερα ειχε 767-200ΕR, MD11 και τωρα το Β767-300. Επισης λεγεται οτι απο το καλοκαιρι και μετα η 132 θα ερχεται με Α330... τωρα αν ειναι το -200 η το -300 δεν το γνωριζω

Η Delta για ένα μήνα περίπου και περισσότερο θα βάζει 400-άρι και στην συνέχεια Α333.Το είχα δει στο φόρουμ του airliners.net όπου κάποιος είχε παραθέσει το σχετικό λίνκ.

Aπό περιέργεια: Ποια είναι η πηγή αυτής της πληροφορίας;

Re:

seven4seven":2skcexvt said:
"Eλληνες επιχειρηματικους προορισμους"? :lol: ΓΤΠ η κατασταση...

Επισης, η Ντελτα θα φερει και τπτ αλλο εκτος απο 763? Το σιχαθηκαμε πια... :twisted:

A 330 :D

Χτες που πέρασε πάνω από το σπίτι μου καθώς οι απογειώσεις γίνοταν απο τον 21L είδα το 400άρι(επιτέλους :thx: ).Αλλά αυτό που δεν μου άρεσε ήταν οτι το αεροπλάνο είχε τα παλιά χρώματα και όχι τα πανέμορφα καινούργια....δεν πειράζει όμως :)

Μόλις σήμερα γύρισα μετά από μια εβδομάδα NYC με Delta (1/4-7/4). Πράγματι το αεροπλάνο ήταν και στις δύο πτήσεις 767-400 με τα παλιά σήματα της εταιρείας, αρκετά καλοσυντηρημένο εσωτερικά και άνετο και με προσωπικές οθόνες όπου διάλεγες ταινία (αρκετές), επεισόδιο σειράς (όχι και πολύ γνωστές), παιχνίδια και πληροφορίες πτήσεις (χάρτης). Aν και δεν το πολυχρησιμοποίησα, είχα το laptop (ευτυχώς είχε στο κάθισμα πρίζα). Η εξυπηρέτηση αρκετά καλή, ευγενέστατοι αεροσυνοδοί (από εμφάνιση και ηλικία όμως ας μην σχολιάσω), μέτριο (χάλια στην αναχώρηση, σχετικά καλό στην επιστροφή) φαγητό και συχνότατο σερβίρισμα. Στην σημερινή επιστροφή η πτήση είχε 1 ώρα και 20 λεπτά περίπου καθυστέρηση στο JFK λόγω βλάβης αλλά όλα o.k. Στα αεροδρόμια η εξυπηρέτηση άψογη, ειδικά στο JFK όπου το check-in έγινε ταχύτατα στα μηχανήματα με την βοηθεία υπαλλήλων της Delta.

Απαράδεκτο το terminal της Delta στο JFK στις αφίξεις. Αλλά λίγο το κακό.

Εγώ πλέον τη προτείνω ανεπιφύλακτα.