Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέα Δρομολόγια

Επειδη δεν ειναι ιπταμενο ΚΤΕΛ το ειπα. η καθυστερηση μπορει να οφειλεται καισ καθυστερησεις κυριως της FR...

Συμφωνουμε (ισως για πρωτη φορα στα χρονικα :mrgreen: )

Οσο για την καθυστερηση στην αφιξη, ηταν βαρβατο CTOT απο το Βενιζελο, που δεν τους αφηνε να φυγουν απο το STN γιατι λογω στασης εργασιας ολο το αεροδρομιο ερχοταν/εφευγε καθυστερημενο (βλεπετε, με πανω απο 5 αεροπλανα στο holding point, ο πυργος κολλαει και θελει defrag, αλλα αυτο ειναι αλλο καπελο).

seven4seven":1k7x2473 said:
(βλεπετε, με πανω απο 5 αεροπλανα στο holding point, ο πυργος κολλαει και θελει defrag, αλλα αυτο ειναι αλλο καπελο).

:? defrag=...τι σημαινει? κατι σαν ξεβουλωμα ακουγεται.. :lol:

jerry":1i6tl9sf said:
Πήγε για να αυξήσει το δείκτη καθυστερήσεων του αεροδρομίου
Αντίστοιχα όμως η πρωινή 9:30 expected, 9:08 landed
Άρα στο συνολικό της μέρας είναι even :lol:

[κακία ξανά]
Ε όχι και even.. Ενώ έφτασε με μισή ώρα delay, τους πήρε λίίίίγο παραπάνω από 50 λεπτά (2 παρά ώρες) που είναι το scheduled να το διώξουν από εκεί.

20:00 A3605 ATHENS AIRBORNE 2139

Με τον ευνοικό άνεμο άφιξη στην αθήνα αναμένεται με 1 ώρα delay

[/κακία ξανά]

στραβα αρχισαν τα δρομολογια για λονδινο..ελπιζω να μην ειναι ενδεικτικο του τι θα ακολουθησει..ναι ειμαι προληπτικος, τι να κανουμε.. :(

Γιατί δρομολόγια στο STN και οχι για LHR η έστω LGW!! Το STN είναι στην άλλη άκρη λίγο :wall:

Aντε παλι.

seven4seven":gxn8t3ja said:
Αν εννοείς την ερωτησή μου δεν μπόρεσα να το βρω μέσα στο thread! Ρίξε μου ένα link και σρυ :(

Στο Heathrow δεν παίζουν slots. Στο Gatwick νομίζω το ίδιο... Οπότε η εταιρεία επέλεξε το Stansted που είναι λιγότερο crowded.