μακαρι να βαλει για κεφαλονια!!!αντε να σπασει το μονοπωλιο γιατι το να πληρωνει κανεις 200 ευρω στην ΟΑ για να πεταξει με αυτα τα παλια ελικοφορα(καπου διαβαζα οτι επρεπε να ειχαν αποσυρθει εδω και χρονια)δεν ειναι και οτι καλυτερο!ουτε για τη τσεπουλα μας ουτε για την ψυχολογικη μας κατασταση... :twisted: μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
spotterakis":3nzw4mdq said:παντως εγώ και την παρασκευή και χθες ρώτησα τις αεροσυνοδούς στην Α3 για τα νεα δρομολογια και μου το παίξαν κινέζες.."δεν ξερουμε ακόμα,θα δούμε δείτε την ιστοσελίδα κτλ..."...μα λέω είναι δυνατόν σε 2 μήνες αρζίζουν τα δρομολόγια και δεν ξέρετε που θα πετάτε όταν σε άλλες εταιρίες τα έχουν ήδη ανακοινώσει από τελη δεκεμβρίου,αρχές γεναρη..? απαντηση: ----![]()
xristos":3jumqvdj said:Πάντως αεροσυνοδοί & φροντιστές δεν είναι και οι πλέον αρμόδιοι για να σε ενημερώσουν για τα μελλοντικά σχέδια και τα δρομολόγια της εταιρείας. Υπάρχουν πιο σχετικά τμήματα που μπορείς να απευθυνθείς.
spotterakis":2nfjib1u said:σωστά απλά τώρα θα πληρώνετε 200 ευρώ και με την Α3..ειδα πόσο λειτουργησε ο ανταγωνισμός μεταξύ ΟΑ και Α3..εκει που είχε μονοπώλιο η ΟΑ έχουν..δυοπώλιο![]()
mrk":4px80qza said:Καλησπέρα,
Έμαθα πριν λίγες μέρες από εργαζόμενο στην εταιρεία ότι πρόκειται να ξεκινήσουν δρομολόγια στο Λονδίνο (δεν ξέρω αεροδρόμιο), Παρίσι και Κωνσταντινούπολη.