Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

Ο κ. Βασίλης όπως λες ,προφανώς έχει πάσο είτε ως άμεσα είτε ως έμμεσα εργαζόμενος στην Α3.., είτε ακόμα ως φαν της, διότι πάντα βρίσκεται πολύ κοντά στην Α3 ( δεν μπορεί να είναι κοντά σε όλες τις εταιρίες , όμως ούτε κατηγορεί ούτε απαξιώνει καμία, απεναντίας.. ), πάντως είναι πολύ κατατοπιστικός άσχετα από οποιαδήποτε διαφήμηση κι αν μη τι άλλο, πέραν της ενημέρωσης και των ωραίων φωτογραφιών μας "διδάσκει/φρεσκάρει" με γνώσεις επαγγελματία ιστορικού, συγχαρητήρια, όποια αρνητικά σχόλια νομίζω θα ήταν άδικο να γίνονται!

Γιατί γίνεται τόσο θέμα για κάποιες φωτογραφίες; Νομίζω την Α3 την ξέρουμε καλά όλοι μας εδώ για να αλλάξουμε γνώμη από κάποιες φωτογραφίες. Προφανώς ο λόγος γίνεται για τα μπαλόνια, γεύματα κτλ καθώς τα αεροπλάνα τα έχουμε χορτάσει κ από την ΟΑ ( όχι αλλά Airbus ΟΑ κ Α3 από το Βενιζέλος): προσωπικά βρίσκω ενδιαφέρον το τι γίνεται στην πρώτη ενός προορισμού κ κρίνοντας από τα views αυτών των φωτό κ πολλοί άλλοι εδώ μέσα. Δεν είναι φωτό που θα ξαναδώ μετά από 2 μήνες αλλά όσο να 'ναι είναι η αεροπορική ελληνική επικαιρότητα.

Η αντιπρόταση ποια θα ήταν δλδ, να μπει περιορισμός στις φωτό που περιέχουν το γλαρόσημο;

Μα εγω δεν ειπα οτι ο δεν κανει καλη δουλεια ο φιλος απλα αρκετες φωτογραφιες πεφτουν της Α3 και αρκετος κοσμος το παρατηρει αυτο και οχι μονο εγω φιλε μου

Και που βρίσκεις το μεμπτό επειδή τις βλέπει/παρατηρεί κι άλλος κόσμος τις φωτογραφίες?/, απεναντίας έχομε την ευκαιρία όπως αναφέρει ο άλλος φίλος πιο πάνω να ενημερωνόμαστε και να βλέπουμε εορταστικές φωτογραφίες κυρίως εγκαινίων νέων γραμμών/προορισμών κλπ

Εγω δεν βρισκω πουθενα μεμπτο σε ολο το θεμα απλα το να προβαλεις φωτογραφιες συνεχεια απο μια εταιρια ειναι σαν να κανεις καποιο promotion της ιδιας και καλο θα ηταν να γινοτανε και απο αλλες εταιρες περαν της συγκεκριμενης που μιλάμε

Παιδιά νομίζω οτι βλέπουμε όπως θέλουμε ο καθένας τα γεγονότα. Προφανώς και κανένας δεν θα είχε πρόβλημα να δει ανάλογες φωτογραφίες από την ΟΑ ή οποιαδήποτε εταιρία (aviation forum είμαστε στη τελική), απλά ο Βασίλης έχει τη δυνατότητα/μπορεί -όπως θέλετε πείτε το- να μας προσφέρει φωτογραφίες από την Α3. Προσωπικά διάφορες φωτογραφίες με τα notes της πτήσης δεν είχα ξαναδεί σαν "πρωτάρης" στον χώρο και τον ευχαριστώ γι'αυτό. Όποιος μπορεί να ανεβάσει ανάλογες φωτογραφίες από άλλες εταιρίες δεν πιστεύω να μην θέλει να το κάνει, άρα γιατί γίνεται θέμα?

Anyway, έχουμε βγει και offtopic :)

GP707":3h5zsdp5 said:
Με αυτή την εταιρία μπορεί να πετάξει, αυτές τις φωτογραφίες ανεβάζει. Μακάρι να βρεθεί κάποιο άλλο μέλος και να ανεβάσει αντίστοιχες της ΟΑ ή άλλης εταιρίας.
Ακριβώς έτσι, +1. Ωραίες οι φωτογραφίες, πολύ θα ήθελα να ήμουνα κι εγώ στην πτήση για Μαδρίτη! :) Μακάρι να έρθουν και άλλες πόλεις σύντομα! :)

Τέλος η συζήτηση περί των φωτογραφιών. Το θέμα είναι τα "Νέα Δρομολόγια" της Aegean. Όσοι θέλουν να μάθουν περισσότερα από τον Βασίλη, ας του στείλουν ένα ΠΜ. Εγώ πάλι χαίρομαι που έχουμε ένα μέλος που μας ποσφέρει αυτές τις διαφορετικές φωτογραφίες.

Καλησπερα! Θα ηθελα να μαθω αν ξερει καποιος παιδια ποτε θα βγει το προγραμμα και ποτε θα ξεκινησουν τα νεα δρομολογια της εταιρειας! Συγκεκριμενα με ενδιαφερει η πτηση για Βελιγραδι... Στο τηλεφωνικο κεντρο η απαντηση ειναι ΔΕΝ ΞΕΡΩ... :-PPP

το συζητούσαμε με ένα συναδελφό μου το δρομολόγιο SKG-IST ΜΕ Α320
επειδή σιγά να μην το γεμίσει η Α3 να δείτε που θα είναι διερχόμενο απο Αθήνα.
οπότε απο Αθήνα καθημερινό δρομολόγιο αλλα 3 φορές την εβδομάδα μεσω Θεσσαλονικης.
εδώ η οα το ATR δε γέμιζε, θα γεμίζει η Α3 το 320?