Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

απο Αθήνα καθημερινό δρομολόγιο αλλα 3 φορές την εβδομάδα μεσω Θεσσαλονικης.

εννοεις οτι θα εχει καθε μερα δρομολογιο αλλα τις 3 απο τις 7 μερες θα κανει την διαδρομη Αθηνα-Θεσσαλονικη -Βελιγραδι ?
παντως επειδη στην Α3 μαλλον περνουν το δρομολογιο χωρις να εχουν προγραμμα, τουλαχιστον αμεσο, εγω εκλεισα με Olympic και επιστροφη με την JAT και αν θυμηθουν να το ενεργοποιησουν μπορει και να τους προτιμησω... παντως βρηκαν την περιοδο (γιορτες) να μην εχει καμια ελληνικη εταιρεια το δρομολογιο αυτο..(ε ρε κονομησε η JAT....) :-p

IATA/TASOS":1bvz1d9c said:
το συζητούσαμε με ένα συναδελφό μου το δρομολόγιο SKG-IST ΜΕ Α320
επειδή σιγά να μην το γεμίσει η Α3 να δείτε που θα είναι διερχόμενο απο Αθήνα.
οπότε απο Αθήνα καθημερινό δρομολόγιο αλλα 3 φορές την εβδομάδα μεσω Θεσσαλονικης.
εδώ η οα το ATR δε γέμιζε, θα γεμίζει η Α3 το 320?

ΙΑΤΑ/ΤΑΣΟΣ, Η αλήθεια είναι ότι και μενα μου φάνηκε μεγάλο το /αφος γι'αυτή τη γραμμή..Αν ήταν η ΤΗΥ, θα το δικαιολογούσα γιατι προσφέρει πολλές ανταποκρίσεις σε Γεωργια, Καζακσταν,Ουζμπεκιστάν κτλ και όλοι οι αλλοδαποι εδώ θα πετάγαν με αυτή..Αλλά σαν p2p μου φαίνεται μεγάλο..απορώ γιατί δεν διαλέξαν αβρουδάκι;έστω μέχρι να δουν πως θα πάει το δρομολόγιο..Απ'την άλλη σκεφτομαι ότι, τουλάχιστον ως ένα βαθμο,ένα μεγάλο Αίρμπας επιδρά διαφορετικά στην ψυχολογία του επιβάτη,θετικά,απ΄ότι το παλιό ελικοφορο της ΟΑ..Το είδα και στα καλοκαιρινά της Αιγαίου για Μύκονο..Τα α/φη της γέμιζαν στο φουλ και της ΟΑ πετούσαν μισογεμάτα τα ATR-72..!! Μακάρι να πιάσει γιατί είναι κρίμα να μην έχουμε μια πτήση της προκοπής για την Πόλη και να κάνουμε 8ώρες με το λεωφορείο ή το τρένο..Και έαν το δρομολόγιο, τις 2 απτις 3 μέρες είναι Παρ/Κυρ ίσως βοηθήσει και πολλές γουικεντ αποδράσεις..Πάντως, θέλω να δω έαν η ΤΗΥ θα προχωρήσει στο σχέδιο της να εγκαινιάσει και αυτή δρομολόγιο στη SKG,τώρα που η Α3 το ξεκίνησε πρώτη..

Σε λίγους μήνες, Αιγαίου και Τουρκικές Αερογαμμές θα βρίσκονται στην ίδια συμμαχία, άρα είναι πολύ πιθανό κάποιες πτήσεις της πρώτης να λειτουργούν σαν feeders του διηπειρωτικού δικτύου της δεύτερης.

tasos_marko":1ojqcku8 said:
απο Αθήνα καθημερινό δρομολόγιο αλλα 3 φορές την εβδομάδα μεσω Θεσσαλονικης.

εννοεις οτι θα εχει καθε μερα δρομολογιο αλλα τις 3 απο τις 7 μερες θα κανει την διαδρομη Αθηνα-Θεσσαλονικη -Βελιγραδι ?
παντως επειδη στην Α3 μαλλον περνουν το δρομολογιο χωρις να εχουν προγραμμα, τουλαχιστον αμεσο, εγω εκλεισα με Olympic και επιστροφη με την JAT και αν θυμηθουν να το ενεργοποιησουν μπορει και να τους προτιμησω... παντως βρηκαν την περιοδο (γιορτες) να μην εχει καμια ελληνικη εταιρεια το δρομολογιο αυτο..(ε ρε κονομησε η JAT....) :-p

ενοούσα το δρομολόγιο προς Κωνσταντινούπολη. :D

Από τη στιγμή που η Αιγαίου παει για την σταρ, ε λογικά κάτι θα κάνουν για τις εκει ανταποκρίσεις.
και δε νομίζει οι τουρκικες να ξεκινήσουν, πάει πολύ.

θα δείξει στο άμεσο μέλλον για τα σχέδια τους. Εγώ απλά ανέφερα κάτι σαν σκέψη.

Από 1/1 :

ATH-BEG
Code:
124	0730	0810 A3972 AR1
6   1300 1340 A3974 AR1
357 1650 1730 A3974 AR1
BEG-ATH
Code:
124 0850	1130	A3973 AR1
6 1430 1710 A3975	AR1
357	1820	2100	A3975 AR1

ATH-TLV-ATH
Code:
X	1100-1305 / 1350-1600		A3928/A3929	320

Βελιγράδι και Τελ Αβίβ υπάρχουν πλέον και στο site τους ;)

Τελ Αβίβ και Βελιγράδι οι νέοι προορισμοί της Aegean.

Παραθέτω σχετικό λίνκ από τόν δυκτιακό χώρο τής Aegean. http://el.aegeanair.com/news.aspx?newsItem=205

Τα bold δικά μου:

Παράλληλα η AEGEAN από την 1η Ιανουαρίου 2010 θα συνδέει την Αθήνα με το Βελιγράδι με 7 πτήσεις την εβδομάδα. Οι πτήσεις θα καλύπτονται με τα τετρακινητήρια AVRO RJ100 112 θέσεων η καμπίνα των οποίων είναι άνετα διαμορφωμένη σε Οικονομική και Διακεκριμένη Θέση.

Η Αιγαίου αποχαιρετά το 2009 με διευρυμένο δίκτυο και ένα θεϊκό δελτίο τύπου για να πάνε κάτω οι πίκρες του 2009...

Το "ανετα διαμορφωμενη" απευθυνεται σε hobbits προφανως... Ειναι σαν τον ¨"υπερσυχρονο στολο" που καμαρωνε επι εποχης 737 20ετιας.

Από 14 Μαϊου καθημερινά Αθήνα-Καλαμάτα, από 20 Μαϊου 2 καθημερινές πτήσεις:

A3 452 D ATH KLX 0955 1040 0 20MAY10 --- AT7 0:45
A3 454 D ATH KLX 1505 1550 0 14MAY10 --- AT7 0:45

A3 453 D KLX ATH 1105 1150 0 20MAY10 --- AT7 0:45
A3 455 D KLX ATH 1615 1700 0 14MAY10 --- AT7 0:45