Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

Δύο;;;;;;;;; :shock:
Λέτε να αρχίσω να πετάω κατευθείαν για το χωριό χωρίς στάση στη χαβούζα; :mrgreen:

Νέα Δρομολόγια Aegean

Το συγκεκριμένο δρομολόγιο είναι "επιδοτούμενο" από τον επιχειρηματία κ. Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο, ιδιοκτήτη του "Costa Navarino" στην περιοχή της Πύλου και μέτοχο της Aegean.
Η "επιδότηση" αφορά την κάλυψη του κόστους των πτήσεων στην περίπτωση που το συγκεκριμένο δρομολόγιο είναι ζημιογόνο.

Ναι, το είχα διαβάσει αυτό αλλά περίμενα μια πτήση την ημέρα.

Πιστεύω ότι αν μια νορμάλ τιμή για return εισιτήριο είναι 100 ευρώ θα τραβήξει κόσμο. Αλλά δεν ξέρω αν με 100 ευρώ θα καταφέρει να το κάνει κερδοφόρο.

Νέα Δρομολόγια Aegean

Δε νομίζω ότι μπορεί αυτό το δρομολόγιο να γίνει κερδοφόρο.
Αν σκεφτείς ότι ο πατέρας μου χρησιμοποιεί ταξί για να έρθει από το χωριό (55 χλμ μετά την Καλαμάτα) το οποίο τον αφήνει έξω από το σπίτι του με κόστος 40€, τότε τα 100€ είναι πολλά.
Βέβαια, το αν θα είναι κερδοφόρο το δρομολόγιο είναι το τελευταίο που τους απασχολεί.
Αυτό που ενδιαφέρει τον συγκεκριμένο επιχειρηματία είναι να μπορεί ο ευκατάστατος τουρίστας να φτάσει στην Καλαμάτα χωρίς να αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει λεωφορείο. Αλλιώς "πουλάει" το resort του αν έχει άμεση αεροπορική σύνδεση και αλλιώς αν εμπλέκεται λεωφορείο.

Δεν είπα ότι με 100 ευρώ το return ticket θα γεμίσει, αλλά ότι μέχρι τόσο θα τραβήξει ντόπιους επιβάτες. Είναι δηλαδή το maximum που θα πλήρωνε κατά τη γνώμη μου ένας Μεσσήνιος για return ticket Καλαμάτα-Αθήνα. Θα ενδιέφερε σίγουρα τους κατοίκους εξωτερικού (βλ .εμένα :D )η δυνατότητα να πετάξουν κατευθείαν Καλαμάτα ερχόμενοι από έξω, γλιτώνοντας τη φασαρία του να μπουν Αθήνα.
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, και λίγα λέω. Αν σκεφτώ ότι όλοι οι Έλληνες που έρχονται τα καλοκαίρια από Καναδά-Αυστραλία πληρώνουν 200 ευρώ για να τους παραλάβει ταξί στο Ελ. Βενιζέλος... τότε σίγουρα θα τους ενδιέφερε να πετάξουν για Καλαμάτα.

Και εννοείται ότι η Aegean και ο Κωνσταντακόπουλος δεν έκαναν τη γραμμή για τους ντόπιους, απλά έκανα ένα σχόλιο ως άμεσα ενδιαφερόμενος.

To http://www.airtickets.gr δινει το Αθηνα-Καλαματα-Αθηνα για 86 ευρω.. Δεν ειναι και πολυ ασχημα..

Νέα Δρομολόγια Aegean

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η διευκρίνιση:
"Σε συνεργασία με αεροσκάφος της Tajikistan Airlines."

Το δρομολογιο πραγματοποιειται με αεροσκαφος ΑΤ7 το οποιο η Α3 εχει κανει leasing απο την Swiftair. Προφανως θα εχει γινει καποιο λαθος στους κωδικους των εταιρειων...

Το δρομολόγιο Θεσ/νίκη-Μιλάνο δεν το βγάζει μετά τις 28 Μαρτίου..Άραγε πάει άπατο;δεν έχουν βγάλει το πρόγραμμα;κάνουν πίσω λόγω Easy; (καθότι θα αναχωρούν την ίδια ώρα και τις ίδιες μέρες)..αν είναι το τελευταίο ας το κάνουν απογευματινό..

Απότι βλέπω τα εαρινά δρομολόγια βρίσκονται σε φάση ανανέωσης. π.χ. στο schedule φαίνεται, αλλά όχι στο σύστημα κρατήσεων. Το σύστημα κρατήσεων δείχνει πάντα τις τελευταίες αλλαγές, οπότε μάλλον κόβεται.

p.s. Από τέλη Μαρτίου τα ATR σε ακόμα περισσότερους προορισμούς σε όλη την Ελλάδα! manos_p σου ρχονται!