Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

panos81c":smsmgm2q said:
..το Gatwick έχει μεγάλη κίνηση (περισσότερο από κάθε άλλο αεροδρόμιο με 1 διάδρομο παγκοσμίως), είναι εξίσου μακριά από το κέντρο του Λονδίνου, και επίσης είναι πολύπλοκο αεροδρόμιο. Το Stansted είναι απλό, μαζεμένο και εύχρηστο. Ειδικά η πτήση της Λάρνακας για εμένα έπρεπε να πάει εκεί. Είναι και το πιο βολικό για την παροικία στο βόρειο Λονδίνο...

Ε,όχι και ειναι πολυπλοκο αεροδρόμιο το Γκατγουικ..2 τερμιναλ εχει και σιγά την πολυπλοκότητα.Και η προσβαση ειναι γρηγορη και συχνή με τα τρενα,εξπρες και μη,και επι 24ωρου βασεως..

Πράγματι το πρόγραμμα για Λονδίνο ειναι καρμπόν το παλιό της ΟΑ..Ελπίζω η Α3 να μην το μετανιώσει στο LCA-LGW διότι ο λοκο ανταγωνισμός ειναι πολύ μεγάλος όπως και στο ATH-LGW με τα 2 daily U2..Αντε και σε ενα SKG-LGW μετα την ακύρωση της ΒΑ..

Αν θυμάμαι καλά, η Continental διέκοψε τις πτήσεις για Gatwick το φθινόπωρο του 2008.

panos81c":1s0yp3sz said:
Η United έχει παρουσία στο Gatwick, μετά την συγχώνευση με την Continental που πετούσε από εκεί.

spotterakis":14ucvp39 said:
Ε,όχι και ειναι πολυπλοκο αεροδρόμιο το Γκατγουικ..2 τερμιναλ εχει και σιγά την πολυπλοκότητα.Και η προσβαση ειναι γρηγορη και συχνή με τα τρενα,εξπρες και μη,και επι 24ωρου βασεως..

Δύο terminal είναι, αλλά η διάταξή τους είναι περίεργη, ειδικά το South που είναι και παλαιότερο...

spotterakis":2xkufmt2 said:
Ελπίζω η Α3 να μην το μετανιώσει στο LCA-LGW διότι ο λοκο ανταγωνισμός ειναι πολύ μεγάλος όπως και στο ATH-LGW με τα 2 daily U2

Τα 2xdaily ATH-LGW της U2 μειώνονται σε 1 από 27/10...

Οχι απαραίτητα..Συνήθως η easy την 2η πτήση,τη βραδινή που το χειμώνα εκτελείται 1,3,5,7, την φορτώνει στο συστημα αργότερα..Ετσι έκανε και περσι..

Aπό τα χειμερινά της Α3 το SKG-LCA,αλλάζει ώρα και πηγαινει SKG-LCA 1600-1800/LCA-SKG 1845-2045..εαν βεβαια στην πορεία δεν το αλλάξουν πάλι..

Δηλαδη οι Κ.Α ξανα μονες στο Χιθροου μαζι βεβαια με την Β.Α... :twisted:

Οι ΚΑ θα βοηθηθούν στο ATH - LHR τώρα που μειώνεται ο άμεσος ανταγωνισμός της Aegean

Δε νομίζω να βοηθηθούν ιδιαίτερα.Τις ίδιες ώρες έχει πτήσεις και η Α3 και φαίνεται να τις διατηρεί. Προσωπικά για να προτιμήσω τη Cyprus έναντι της Α3, θέλω ισχυρό οικονομικό κίνητρο κάτι που δε βλέπω και δεν ξέρω αν είναι εφικτό να το παρέχει η Cyprus.

Ναι δυστυχώς οι Κ.Α δεν έχουν τις τράπεζες απο πίσω να κλείνουν τρύπες και να μπορούν να προσφέρουν αρκετά φτηνό εισιτήριο όπως γίνετε με την Α3 (να δούμε για πόσο ακόμα :? )!

Μπορεί στο ath-lhr να μην έχει πλεονέκτημα η Cyprus αλλά στο lca-lhr με μόνο αντίπαλο την BA και την Α3 να μετακομίζει στο gatwick θα πάρει ανάσες.Το gatwick έχει ήδη την easy για LCA και εποχιακή την monarch.