Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τι τους κανει να πιστεύουν οτι αυτη τη φορα θα σπρώχνονται οι επιβατες να πανε LXR και SSH, όταν την προηγούμενη δεν επιασε;
Αν δεν κάνω λάθος ήταν να αρχίσουν την περίοδο με Ισραήλ- Παλαιστίνη. Γι αυτό και λογικά δεν έγιναν

Δρομολόγια με όλα τα χαρακτηριστικά και προοπτικές για κουβά δυναμική αναπροσαρμογή του πτητικού προγράμματος (ειδικά το SSH).

Η δυναμική αναπροσαρμογή είναι δεδομένη. Βέβαια η δυνατότητα για διακοπές στην Αίγυπτο δεν συγκρίνονται με την Ελλάδα οπότε αν θέλει κάποιος να κάνει το κυμπαριλίκι είναι μια καλή επιλογή. Πάντως τα παλαιά τα χρόνια που είχα επισκεφθεί την χώρα, όλοι οι έλληνες πήγαιναν στην περιοχή για χαλάρωση.
Αυτό που είχα διαβάσει πρόσφατα (χωρίς να το παίρνω ως δεδομένο ή πολύ σοβαρά) είναι ότι υπάρχει μια σχετική διπλωματική κινητικότητα για το μοναστήρι. Το Παπαδαριό πληρώνει και όπως λένε στο χωριό μου money is not a problem. Επίσης πέρα από την περσινή χρονιά, πετούσαν και παλαιότερα, οπότε υπάρχουν κάποια δεδομένα. Διαφορετικά δεν βλέπω τον λόγο να προτιμούν το Sharm el Sheikh από το Hurghada ή το Marsa Alam όπου μπορείς σε 4 ώρες οδικώς να πας από το Luxor. Επίσης θα μπορούσε να βάλει μόνο Hurghada και όποιος θέλει να πάει Luxor πάει οδικώς. Άντε να δούμε :rolleyes:
Post automatically merged:

Αν δεν κάνω λάθος ήταν να αρχίσουν την περίοδο με Ισραήλ- Παλαιστίνη. Γι αυτό και λογικά δεν έγιναν
Ναι το ξεκίνησε αλλά λόγο των προβλημάτων ασφαλείας το σταμάτησε πολύ γρήγορα. Δεν ήταν μόνο η Aegean, η Αίγυπτος εκείνη την περίοδο ήταν καθαρό liability.
Τώρα με την επίθεση που απειλεί ο χρυσαφένιος αυτοκράτορας στους Χούθι ίσως υπάρξει και άλλη ανατροπή!

Last edited:
O Απρίλιος και ο Μάιος για το Μπακού...εμειναν Μπακού-ρια..Τώρα η έναρξη πτήσεων μετατίθεται 6/6...Για να δουμε

Απορώ γιατί τόση πρεμούρα με το Μπακού. Το έχουν προσπαθήσει τόσες φορές και δεν τους βγαίνει. Και να ξέρετε ότι οι Αζέροι δεν μας πολυπάνε ούτως ή άλλως, τουρκικό φύλο γαρ…

Στείλτε το στο Muscat αδέλφια, στο Muscat …:idea:

Ο Τσέος της OmanAir είναι έλληνας οπότε ίσως ποντάρουν ότι θα το επαναφέρει η OmanAir. Λέμε τώρα.
Οι Αζέροι είναι επίσης αψηλοί πέρα από ότι μπορεί να μην μας χωνεύουν ως λαό λόγω της μαμάς Ρωσίας και της μαμάς Τουρκίας. Οι αυξήσεις όμως στο τουριστικό προϊόν της Τουρκίας ίσως κάνουν την διαφορά. Από ότι μου έλεγε μια παλιά συνάδελφος που είναι από την περιοχή οι Αζέροι άντε να πάνε στην Μόσχα αδερφές μου στην Μόσχα ή στην Κωνσταντινούπολη και μετά κανένα Νταγκεστάν. Δεν ξέρω βέβαια πόσο έχει μεταβληθεί η κατάσταση με την έξοδο των Ρώσων λόγο επιστράτευσης και αυτών που ταξιδεύουν από Ευρώπη προς Ρωσία μέσω τρίτων χωρών. Σαν πολλά ερωτηματικά να μαζεύτηκαν :confused:

Ανέβηκε και το Θεσσαλονίκη - Σμύρνη!

Θεσσαλονίκη (SKG) - Σμύρνη (ADB) , από 3 Ιουνίου 2025 , 2 weekly , κάθε Τρίτη και Σάββατο , με Α320.

A3536 0600 SKG - 0705 ADB (Tue) A320
A3536 1900 SKG - 2005 ADB (Sat) A320

A3537 0755 ADB - 0900 SKG (Tue) A320
A3537 2055 ADB - 2200 SKG (Sat) A320

Χάσαμε το AMS,VCE stop..700 αφιξη στη Σμυρνη να πας με τις καθαρίστριες στο ξενοδοχείο ή να ανοιξεις εσυ τα μαγαζια;...Να ήταν κανα τρίωρο δρομολόγιο να το καταλάβω..Αλλά τι να κανει κανείς στις 7πμ ;..
Πληρωμα καμπίνας με βάση SKG που τους ρώτησα για το AMS μου ειπαν οτι δεν ηταν θέμα πληροτητας που κόπηκε, αλλά τα α/φη δεν βγαίνουν για τα θερινά δρομολόγια κ δη των Αθηνών και με όσα grounded Neo εχουμε υπάρχει θέμα..Τωρα πόσο βαση έχει αυτό δεν ξέρω..Και γιατί δεν προχωρούν σε leasing όπως τοσες Αστροσυμμαχούσες; Η AirBaltic κάνει θραυση όπως και οι Avion, Smartlynx etc..

Νομιζω Μαδριτη φετος γιοκ λόγω έλλειψης αεροσκαφών.