Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέα Δρομολόγια

dtrach":1flzgnb1 said:
Να φανταστώ ότι θα μετακομίσει από το Τ3 στο Τ1? Καιρός να επισκεφτώ κ αυτό το τέρμιναλ

απο οτι διαβασα στην χθεσινη Metropolis οτι θα πεται στον Τ1

Η Α3 κάνει πολύ σωστές επιλογές με τα νέα της δρομολόγια για τους εξής λόγους. 1) Αναγνωρίζει ότι οι περισσότεροι επισκέπτες της Ελλάδας έρχονται με μη τακτικές πτήσεις και έτσι απαντά με τακτικές με πολύ συχνότητα. 2) Τροφοδοτεί τις πτήσεις εσωτερικού με τα ευρωπαϊκά δρομολόγια 3) Προλαβαίνει εταιρίες όπως τη Ryanair που θα μπουν στην αγορά εάν η Αιγαίου δεν προλάβει. και 4) Αμφισβητεί την βιωσιμότητα της ΟΑ η φοβάται τη μετεξέλιξη της.

Οι περισσοτεροι επισκεπτες ερχονται με πτησεις charter στην Ελλαδα και δυστυχως μεχρι και πριν λιγο καιρο τα μονα αεροδρομια με τακτικες πτησεις εξωτερικου ηταν η Αθηνα και η Θεσσαλονικη.
Ιδιαιτερα ενθαρρυντικο το γεγονος οτι και αλλα εστω και σε εποχικο επιπεδο αεροδρομια εχου η θα εχουν τακτικες πτησεις.
Σαφεστατα τροφοδοτει το εξωτερικο της δυκτιο , αν και θα επρεπε να εχει πιο χαμηλες τιμες.
Τα 48Ε ειναι απο τωρα για 4 μηνες το λιγοτερο αποτωρα.
Η Α3 κρατηθηκε στη γραμμη γιατι πολυσωστα μειωσε κατα πολυ τις τιμες τις.
Πολυ σωστα προλαμβανει τις εξελιξεις με τις ΟΑ , αν και ειναι σοβαρο το ενδεχομενο οι εξελιξεις για τη δευτερη να ειναι αρνητικες.Η Ryanair στην αγορα που μπαινει μονο ως προς τα δρομολογια εξωτερικου θα επηρεασει τα πραγματα.

Νομίζω ότι τακτικές πτήσεις εξωτερικού εκτός από Αθήνα,έχει το Ηράκλειο και κάποια νησιά.Το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης δεν έχει και τόση κίνηση.

kleopatra":24w3kvb5 said:
Νομίζω ότι τακτικές πτήσεις εξωτερικού εκτός από Αθήνα,έχει το Ηράκλειο και κάποια νησιά.Το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης δεν έχει και τόση κίνηση.

Εγω ξερω απο Ηρακλειο γινονται καθε καλοκαιρι πτησεις για πολλες ευρωπαικες πολεις με την Eurocypria μεχρι το τελος του Οκτωμβρη ....

Και όχι μόνο. Τουλάχιστον 6-7 τσάρτερ εταιρίες ανοίγουν βάσεις στο Ηράκλειο κάθε χρόνο, για την θερινή περίοδο.

kleopatra":7tybfmha said:

Νομίζω ότι είσαι 100% λάθος σε αυτό (τακτικές εξωτερικές Απο Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο,
κάποιος που ξέρει σίγουρα ας μας πει....

teris3 εχεισ δικιο, η kleopatra κανει λαθος.σε επιπεδο τακτικων πτησεων η θεσσαλονικη εχει σιγουρα περισσοτερεσ απο το ηρακλειο.

H Θεσσαλονικη και η Αθηνα ειναι τα μοναδικα αεροδρομια μεχρι στιγμης που οχι μονο εχουν πτησεις εξωτερικου, αλλα αυτες γινονται και το χειμωνα. Εξαιρεση οι πτησεις τις Cyprus Airways ολο το χρονο σε Ηρακλειο και Ροδο.
Το Ηρακλειο εχει μεγαλυτερη συνολικη κινηση γιατι εχει παρα πολλες πτησεις τσαρτερ. Η θεσσαλονικη ειναι το δευτερο ελληνικο αεροδρομιο σε πτησεις εσωτερικου και τακτικες εξωτερικου.
Η Α3 αποτελει την πρωτη απο πλευρας πτησεων εταιρια στο Μακεδονια.Οι ΟΑ φροντισαν να τις κανουν καποια δωρακια οπως τη Γερμανια.Παλι καλα που θα παραμεινει και η germanwings.

Το θέμα έχει ξεφύγει. Παρακαλώ back to topic!!!