Δρομολόγια Olympic Air

• Thread starter Thread starter mastrojohn
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
@SX-Petros & Jerry

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! :)
Τουλάχιστον θα συνεχίσουν τις πτήσεις στο όμορφο νησί. Αφού κόψανε τη Γερμανία, προσωπικά θα μου έπεφτε πολύ εάν κόβανε και την Κεφαλλονιά ...

Την Τριτη το Αθηνα-Παρισι,εχει 290ε :shock:
ΟΚ,ειχα την περιεργεια να πεταξω με την καινουγια Ολυμπιακη,αλλα προτιμησα τα 150ε της Αιγαιου.
Ειναι αρχη ακομα,αλλα πρεπει να εφαρμοσουνε ΠΟΛΥ καλη τιμολογιακη πολιτικη σε αυτα που παιζει ανταγωνισμος με την Αιγαιου για να μπορεσουνε να μαζεψουνε κοσμο.

Ναι σκιζονται... ATH-SKG ow σε προσφορα απο 92€! :wall:

Αχ Ρεστη τι εκανες με μια προταση εντυπωσιασμου!!! :wall:
(γιατι ο Βγενο θα τα βγαλει τα λεφτα, να ειστε σιγουροι, το πως, θα το δουμε στην εξελιξη!)

Φιλε EFL03 και εγω απο Κεφα/νια ειμαι.Το μονο που μου την δινει ειναι οτι ενω κανανε μια εταιρια με νεα αεροπλανα και πρεπει ο κοσμος να την υποστηριξει οι τιμες δεν ειναι καθολου καλες.Για Μιλανο πχ βρηκα στα 280 ενω με Αιρ Ουαν στα 140 με ολουςτους φορους.

διωρθώστε με πάλι όσοι γνωρίζετε καλύτερα, αλλά δεν είναι πιθανό οταν η κράτηση θα γίνεται από το σαιτ να εμφανίζει τιμές που δεν εμφανίζει σε ταξιδιωτικά γραφεία? Από την άλλη βέβαια, σαιτ και τηλέφωνο στην εταιρία θα έπρεπε να έχουν ίδιες τιμές. Το λέω με αφορμή άλλο σχόλιο που είχα κάνει παλαιότερα για την condor οπου ενω στο σαιτ μου έβγαζε μια τιμή, στα ταξιδιωτικά και σε Online αναζητήσεις έβγαζε άλλα. Επίσης τις προσφορές της Aegean του 1 ευρώ+φόρους, μόνο από το σαιτ τις κλείνεις?
Τι λέει η λογική πάντως για μένα, τουλάχιστον για τις γραμμές που ανταγωνίζεται την Aegean. Η aegean κάνει τώρα την κλασσική τακτική της προσφοράς όταν έρχετε ανταγωνιστής. (τόσα και τόσα παραδείγματα στο παρελθόν σε άλλες εταιρίες εξωτερικού, (ΒΑ vs Virgin)! Προφανώς οι θέσεις του 1 ευρώ είναι περιορισμένες, σαφώς κάτω του κόστους, προφανώς. Η ολυμπιακή έχει 2 εναλλακτικές. Η να πολεμήσει τις ίδιες τιμές, η να χρεώσει απλά την Aegean, και να χτυπήσει όταν σταματήσουν τα φτηνά εισητήρια, και θα πρέπει απο τα υπόλοιπα να βγάλει τα σπασμένα. Τότε η ολυμπιακή θα έχει τη δύναμη φθηνότερων τιμών, αλλά όχι τέτοιων ωστε να παίζουν και με τη νουμοσύνη μας. Κλέβοντας ακριβότερους πελάτες της Aegean.
Τέλως πάντων, σενάρια υπάρχουν άπειρα, και εδώ θα ήμαστε να τα συζητάμε.
επίσης μάλλον ήμαστε λίγο off-topic, αλλά απάντησα στο προηγούμενο ποστ. Τιμολογιακή πολτική Olympic Air θα ταίριαζε...

Το timetable της εταιρείας για πτήσεις από τις 29/9 έως τέλη Νοεμβρίου.

Δεν περιλαμβάνονται οι πτήσεις των διακρατικών και τα άγονα (παρόλα αυτά τα άγονα φαίνεται πως θα γίνονται από τη νΟΑ, μιας και αν δείτε υπάρχουν κανονικά π.χ. οι πτήσεις από SKG για LXS (οι οποίες συνεχίζουν ως άγονες)). Μένει μάλλον να δούμε το καθεστώς που θα πετάνε.

Δεν είπα αυτό. Είπα πως οι πτήσεις από Λήμνο συνεχίζουν ως άγονες.

π.χ. Δείτε στο πρόγραμμα τις ΟΑ080-086 που φεύγουν από SKG πρωί για LXS, ενώ επιστρέφουν από LXS στη SKG μεσημέρι. Είναι γιατί μετά συνεχίζουν για MJT/JKH/SMI/RHO.

Στο πρόγραμμα πτήσεων δε φαίνεται κανένα άγονο δρομολόγιο.

Ο Βγενόπουλος στην παρουσίαση που έκανε είπε ότι σε όλες τις πτήσεις που θα κάνει με τις άλλες εταιρείες θα υπάρχουν στο πλήρωμα καμπίνας και Έλληνες. Πως μπορεί να έχει η olympic air στις code share πτήσεις που θα κάνει π.χ. με την Delta δικό της προσωπικό? Δεν το καταλαβαίνω. Θα προσλάβει και ελληνόφωνες στην Νέα Υόρκη? :shock: :o