Δρομολόγια Olympic Air

• Thread starter Thread starter mastrojohn
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το νηολόγιο το λέει στο flight status

Ναι αλλά πρέπει να ψάξεις για συγκεκριμένη πτήση. Εγώ λέω με τη μορφή πίνακα αφίξεων, αναχωρήσεων που να τα λέει όλα όπως είχαν οι ΟΑ πριν και έκλεισε το site εδώ και 3 μέρες.

Κάποιος σε μια αμάδα ισχυρίζεται ότι μέχρι τα τέλι Απριλίου η Ολυμπιακή θα ξεκινήσει πτήσεις για Αμερική Καναδά και Αφρική όπως παλιά αλλά με καινούργια αεροσκάφη και όχι τα Α340…. Επίσης διάβασα άλλον ισχυρισμό ότι από 01/01/2010 ξεκάνει για JFK. Ξέρει κάνεις τίποτα παραπάνω?? :oops:

Ο δεύτερος ισχυρισμός είναι 100% μπαρούφα, όσο για τον πρώτο, όχι οτι δεν είναι μπαρούφα και αυτός απλά πιο περιορισμένος. :D Προσωπικά πιστεύω οτι για το 2010 μην περιμένουμε κανένα πρώην μακρινό προορισμό να επανέρχεται, απο το 2011 και βλέπουμε!

Ο δευτερος ισχυρισμος ειναι στανταρ μουφα. Αυτο που ακουγεται στο αεροδρομιο γενικοτερα (και φανταζεστε,πιστευω, το τι ραδιο-αρβυλα παιζει στην αεροδρομιακη κοινοτητα - αυτο για την αξιοπιστια αυτου που θα παραθεσω), ειναι οτι μολις ερθουν τα πρωτα θετικα αποτελεσματα, θα ερθει αγνωστος αριθμος απο 777-300ER για να ξανανοιξει τα διηπειρωτικα που ειχε παλια...

...εγω εχω να πω ενα μεγαλο ΜΑΚΑΡΙ! 8)

Επειδή τις πτήσεις με κωδικό OP δεν τις βγάζει στο flight status (ή κάνω κάτι πολύ λάθος), ξέρει κανείς τι νηολόγιο έχει το A319 που έκανε χτες το Αθήνα - Βελιγράδι (OP 387);

(Δεν κατάφερα να το δω με τη φυσούνα στη μέση...)

Αν δεν ειναι λαθος η πληροφορια που ειδα ηταν το SX-OAO...

Το Βελιγράδι δεν είναι προγαμματισμένο καθημερινά με Q400?

Ξέρει κανείς αν και πότε θα ξεκινήσει ξανά η πρωινή πτήση για Βελιγράδι?

seven4seven":1wx5fn7m said:
μολις ερθουν τα πρωτα θετικα αποτελεσματα, θα ερθει αγνωστος αριθμος απο 777-300ER για να ξανανοιξει τα διηπειρωτικα 8)

Θα πάρει καιρό για θετικά αποτελέσματα και δεν μπορεί να περιμένει τόσο πολύ.
Τα διηπειρωτικά πρέπει να τα ανοίξει με την νέα σαιζόν το καλοκαίρι του 2010.
Τα 777 δεν συμφέρουν κυρίως λόγω του μέγεθους της εταιρίας αυτή τη στιγμή. Θα είναι τα 330