Δρομολόγια Olympic Air

• Thread starter Thread starter mastrojohn
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
φανταζομαι λόγω εκλογών και λόγω άγονων γραμμών θα πάρει παράτασειη κυβέρνηση απο την ΕΕ για κανα 2μηνο ακόμα.

H κυβέρνηση έχει περiθώριο από την ΕΕ μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου για το θέμα της ΟA,έτσι κι αλλιώς.
Άλλοι καθυστερούν και δε θα είναι πλήρως έτοιμοι για το 65% των δρομολογίων στο τέλος Σεπτεμβρίου...
Φυσικά δεν τους υποχρεώνει κανένας για την πλήρη κάλυψη του παραπάνω ποσοστού.
Μπορεί να ξεκινήσει και με το 20% π.χ,αν δε δύναται για το 65%.
Δυστυχώς κάποιοι άλλοι θα ταλαιπωρηθούν για άλλη μια φορά,στο να ψάχνουν για θέσεις και εισητήρια που δε θα υπάρχουν...
Ας ελπίσουμε όμως ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα.Για να δούμε...

Όσον αφορά τις άδειες άνευ αποδοχών των χειριστών και μηχανικών της πΟΑ,αυτές μαζί με τις μετατάξεις των υπαλλήλων εδάφους και αεροσυνοδών που δε θεμελιώνουν δικαίωμα συνταξης,θα υπογραφούν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι την επόμενη Τρίτη.

Η πΟΑ κατά πάσα πιθανότητα θα σταματήσει τη λειτουργία της στις 30/9, η νΟΑ επίσης θα ξεκινήσει την 1/10 έστω και με λιγότερα δρομολόγια από το 65%. Αν και οι μετατάξεις δημοσιευθούν στην ΕτΚ, τότε δεν μένει τίποτα άλλο για να μπει εκκαθαριστής. Η υπουργική απόφαση μπορεί να βγει καθώς βασίζεται σε ήδη ψηφισμένο νόμο και δεν απαγορεύεται στην προεκλογική περίοδο, καθώς η διοικητική διαδικασία συνεχίζεται... Ο μόνος λόγος να μην γίνει αυτό, θα είναι για να αφήσουν την περιβόητη εκκαθάριση στην επόμενη κυβέρνηση, για πλάκα. Αλλά αν δεν βγει κυβέρνηση και πάμε σε επαναληπτικές εκλογές στις 15 Νοεμβρίου, τα πράγματα θα είναι δύσκολα, οπότε κάτι μου λέει ότι η υπόθεση πΟΑ θα κλείσει (με είσοδο εκκαθαριστή, μετατάξεις κτλ.) την 1/10, το θέμα είναι πότε η νΟΑ θα ανακοινώσει τα δρομολόγιά της (μάλλον περιμένουν τις άγονες)...

Σκοπευω να κλεισω ενα εισητηριο με ΟΑ για τον μηνα Νοεμβριο. Ειναι για δρομολογιο εσωτερικου το οποιο θα κρατησει η νεα ΟΑ.

Τι με συμβουλευετε να κανω? Να το κλεισω απο τωρα με κινδυνο να αλλαξουν οι ωρες του δρομολογιου απο την νεα ΟΑ (κατι το οποιο με καταστρεφει) ή να περιμενω απο τον Οκτωβριο που αναλαμβανει η νεα διοικηση μπας και γινουν τιποτις προσφορες? (Η τιμη ειναι 89 ευρω one way). Ή μηπως αν περιμενω πολυ ανεβει η τιμη?

Στη θέση σου θα προτιμούσα να περιμένω για να γλιτώσω την "καταστροφή", ακόμα κι αν έδινα μερικά ευρώ επιπλέον.

Εγω πάντως έχω κλείσει κάτι εισητήρια Κω-Αθήνα-Κω τέλος Οκτωβρίου ελπίζοντας όλα να είναι εντάξει και να μην έχω πρόβλημα. :great:

Καλησπέρα σε όλο το forum

Πριν λίγο μας ήρθε η ενημέρωση από την ν ΟΑ την οποία και σας παραθέτω

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Με μεγάλη περηφάνεια και τιμή θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας το πολυαναμενόμενο πρόγραμμα πτήσεων της Olympic Air.

H Olympic Air θα ξεκινήσει τα δρομολόγιά της στις 29 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00.01.

Το πρόγραμμα πτήσεων θα είναι διαθέσιμο στα συστήματα κρατήσεων μέχρι τέλος καλοκαιριού 2009, δηλαδή για την περίοδο από 29 Σεπτεμβρίου 2009 εώς 24 Οκτωβρίου 2009. Όσον αφορά στο εσωτερικό δίκτυο, η Olympic Air θα επιχειρεί σε όλα τα ελληνικά αεροδρόμια εκτός Καστοριάς και Κοζάνης, ενώ στο εξωτερικό δίκτυο θα πετάει στους ακόλουθους προορισμούς:

Ø Αθήνα-Αλεξάνδρεια

Ø Αθήνα-Άμστερνταμ

Ø Αθήνα-Βιέννη

Ø Αθήνα-Βυρητός

Ø Αθήνα-Βελιγράδι

Ø Αθήνα-Βουκουρέστι

Ø Αθήνα-Βρυξέλλες

Ø Αθήνα-Κάιρο

Ø Αθήνα-Κωνσταντινούπολη

Ø Αθήνα-Λάρνακα

Ø Αθήνα-Λονδίνο

Ø Αθήνα-Μιλάνο (Μαλπένσα)

Ø Αθήνα-Παρίσι

Ø Αθήνα-Ρώμη

Ø Αθήνα-Σόφια

Ø Αθήνα-Τελ Αβίβ

Ø Αθήνα-Τίρανα

Τα χειμερινά δρομολόγια που θα ισχύσουν από τις 25 Οκτωβρίου 2009 εώς 27 Μαρτίου 2010, θα έχουν ορισμένες αλλαγές, προσαρμογές και προσθήκες, σε σχέση με αυτές που βλέπετε στο επισυναπτόμενο αρχείο των καλοκαιρινών δρομολογίων. Οι πιο πάνω πτήσεις θα πραγματοποιούνται με καινούρια αεροσκάφη Airbus 319 και 320, καθώς και με Bombardier Q400, καθώς και Dash 100 και ΑTR 42. Σύντομα στα συστήματα κρατήσεων θα ανέβουν και οι ενημερωμένες εκδόσεις των χειμερινών δρομολογίων.

Η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά όλης της εταιρείας τελικά απογειώνεται από τον σχεδιασμό και μπαίνει στη ζωή μας.

Καλώς όρισες Olympic Air ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΛΑ !

έχω και το timetable.. και το παραθέτω ως συνημμένo

Attachments

Πω πω, μιλαμε για τρελλο δικτυο,ετσι? Το "Η Ελλαδα ψηλα" μου αρεσε :lol:

Ένα μικρο δίκτυο στο εσωτερικό και στις κύριες ευρωπαϊκές τουριστικές πόλεις και τη μέση ανατολή. Θυμίζει τα πρώτα χρόνια της πρώτης ΟΑ. Γιατί τόση μεγάλη συχνότητα στα Ιωάννινα και με 320?

Το σλόγκαν μου θυμίζει διαφήμιση γαλακτοκομικού προϊόντος θυγατρικής της MIG.

Κατά τα άλλα, βλέπω ότι κόβεται και το Λινάτε, που βόλευε πολύ κόσμο. Διατηρείται όμως ο κωδικός ΙΑΤΑ που είχε η παλιά εταιρεία (ενδεχομένως και ο λογιστικός 050).Είμαι αισιόδοξος για κάτι καλύτερο για το θερινό πρόγραμμα του 2010.