Δρομολόγια Olympic Air

• Thread starter Thread starter mastrojohn
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δεν έχει σπάσει το άγονο από Θεσσαλονίκη για Ρόδο, απλά σε κάθε πόλη δείχνει μόνο τα nonstop δρομολόγια αν κατάλαβα καλά. Αν κοιτάξετε, η ΟΑ080 κάθε Τρίτη (δεν κοίταξα τα υπόλοιπα) εξακολουθεί να είναι SKG/LXS/MJT/JKH/SMI/RHO.

THESSALONIKI,MAKEDONIA SKG
LIMNOS LXS
29 Sep-20 Oct -2----- 5:30 6:10 OA80 DH4 Non stop
30 Sep-21 Oct 1-3---- 5:55 6:45 OA82 DH4 Non stop
01 Oct-22 Oct ---4--- 6:10 6:50 OA86 DH4 Non stop
02 Oct-23 Oct ----5-7 18:40 19:20 OA984 DH4 Non stop
03 Oct-24 Oct -----6- 6:10 6:50 OA88 DH4 Non stop
LIMNOS LXS
MITILINI,ODYSSEAS ELYTIS MJT
29 Sep-20 Oct -2----- 6:30 7:05 OA80 DH4 Non stop
30 Sep-21 Oct 1-3---- 7:05 7:40 OA82 DH4 Non stop
01 Oct-22 Oct ---4--- 7:10 7:45 OA86 DH4 Non stop
03 Oct-24 Oct -----6- 7:10 7:45 OA88 DH4 Non stop

και πάει λέγοντας

xr1st0s":h33bk0vj said:
Όσον αφορά στο εσωτερικό δίκτυο, η Olympic Air θα επιχειρεί σε όλα τα ελληνικά αεροδρόμια εκτός Καστοριάς και Κοζάνης

Εντομεταξύ, ούτε αυτοί ξέρουν ποια αεροδρόμια κόψαν... Η Σύρος επίσης δεν περιλαμβάνεται στους προορισμούς της νέας εταιρείας. Το αεροδρόμιο απ' οτι φαίνεται θα μείνει χωρίς δρομολόγια τελείως.

Όσον αφορά τις πτήσεις από/προς SKG:

-Φαντάζομαι τα DH4 είναι τα Q400 και τα DH8 τα Q100 ? Όπως και ναχει ελπίζω να φύγουν αυτές οι "ενοχλητικές Μύγες" από το ATH-SKG :mrgreen: ..είμαι καλομαθημένος σε αυτό το δρομολόγιο από παιδί και αρνούμαι να το κάνω με ελικοφόρο :1:
-Δεν είμαι σίγουρος για την επιτυχία της πτήσης των Καρπαθίων, 120-215, ειδικά τις εργάσιμες...αν και κάτι ανάλογο είχε και η ΙΒ στο δρομολόγιο ΜAD-BCN
-Δεν κατανοοώ γιατί έκοψε τα Χανιά,το Ηράκλειο και τη Ρόδο από Θεσ/νίκη,δρομολόγια με μεγάλη ζήτηση,ειδικά του Ηρακλείου..δεν τους έβγαινε το πρόγραμμα? Να περιμένουμε να επανέλθουν το επόμενο καλοκαίρι? δεν είναι τόσο χαζοί να ταφήσουν στην Α3...
-ελπίζω απο το καλοκαίρι 2010 να ξαναβάλει πτήσεις εξωτερικού από SKG
-περιμένω με αγωνία το χειμερινό προγραμμα να δω αλλαγές και προσθήκες

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί κόψαν τη μοναδική σύνδεση με το Λινάτε που κάνουν κρα όλοι να πετάξουν από εκεί και είναι κοντά στην πόλη και κράτησαν το Μαλπένσα

Πάει και η πρωινή του Βελιγραδίου, κρατάνε μόνο τη βραδυνή! Θα δώσει ψωμί στη JAT η οποία δε νομίζω ότι θα ξυπνήσει συντομα. Κομμένα τα day trips προς το παρόν.
Τουλάχιστον η διάρκεια της πτήσης μειώνεται αφού είναι με το Dash και όχι με το ATR

Κρίμα πάντως που από την Οκτωβρίου θα κοπεί και η 411 412 για Νέα Υόρκη.

Κρίμα !!!!

Επεσε πολύ Dash στα Βαλκάνια...

Γνωρίζουμε τι θα γίνει με τα εισητήρία που έχουμε κλείσει μετά την 29η Σεπτέβρη?? Γιατί εγώ έχω κλείσει Κω-Αθήνα-Κω τέλος Οκτώβρη.

:arrow: Σωστή η παρατήρηση του AirNewZealand και προσέξτε τη, διότι αποκαλύπτει δρομολόγια που δε φαίνονται! Είναι το νέο παιχνίδι της νΟΑ! Μέσα στην προχειρότητα που διέπει το όλο εγχείρημα, φαίνονται μόνο οι nonstop πτήσεις. Π.χ. για την πτήση ATH-ZTH-EFL-ATH, από Αθήνα δε φαίνονται πτήσεις για Κεφαλονιά και αντίστοιχα από Ζάκυνθο δε φαίνονται για Αθήνα! Φοβερό;

:arrow: Όπως έγραψα και εδώ το πρόγραμμα απαιτεί 7 319, 3 320, 7 DH4, 3 DH8 (το 1 προφανώς θα μένει για ανταλλακτικά όπως τώρα), 1 AT4.

Γνωρίζει κανείς για ποιο λόγο οι Κοζάνη, Καστοριά και Σύρος έφαγαν άκυρο; Αυτό θα ισχύει μόνο γι' αυτόν τον ένα μήνα; Επίσης, οι γραμμές αυτές ανήκουν στις άγονες;

Καλα τελικα που δεν εκλεισα το εισητηριο που σκεφτομουν μιας και το προγραμμα αλλαξε αρδην...

Και μια παρατηρηση, για το ανατολικο Cross-route μιλησαμε, σχετικα με το δυτικο (αυτο του Ιονιου) τι γινεται? Δεν υπαρχουν πχ πτησεις απο Κερκυρα για Κεφαλλονια ή Ζακυνθο παρα μονο για Πρεβεζα. Ειναι λαθος ή περιμενουν ναδουν τι γινεται με τα επιδοτουμενα?