ilias Fasoulis
Low-Cost-Class-Member
AOA":w37ilg2y said:Ρε φίλε Fassouli, συμπληρώνοντας τους κ.κ Vassdel και 121.5 απλά απορώ και θέλω να σε ρωτήσω κάτι άσχετο,για να δω τι σκ@@@τά πιλότος θες να γίνεις .Αν πήγαινες να αγοράσεις ,μια μηχανή ή ένα αυτοκίνητο κλπ και σου λέγανε ότι έχουν εξοπλισμό ABS ,ESP, Injection κλπ, δεν θα ρωτούσες έστω από περιέργεια τι σημαίνουν αυτά, για να δεις τι θα αγόραζες?? Εσύ λες έκανες έρευνα και κατέληξες στη Didavia , δεν ρώτησες από περιέργεια, τι σημαίνουν κύριοι ...ATPL,CPL, Modular, Integrated κλπ., δηλαδή δεν έχεις κατανοήσει βασικές έννοιες και ακόμα "νομίζεις ή υποθέτεις" ??
Λίγο οι υποψήφιες αεροσυνοδούσες λίγο οι υποψήφιοι πιλότοι θα μας τρελάνετε με το IQ και τις ερωτήσεις σας κατακαλόκαιρο!
Κοιτα εδώ ήρθα να μάθω κάποιες πληροφοριες απο ατομα που έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν.Τώρα με αυτές τις εκφράσεις που αναφέρεις καθε άλλο παρα βοήθεια δίνεις. Μπώρει εσύ να είσαι χρόνια στο επάγγελμα ή δεν ξέρω εγω τί κανεις και να τα ξέρεις.
Εγω δεν έχω αυτη τη πολυτέλεια να ξέρω τι γίνεται στον κλάδο τις αεροπορίας και προσπαθώ να μάθω όπως και πολύ άλλη.Εγω έκανα μια ερώτηση εάν δεν είσαι διατεθημένος να την απαντήσεις δεν χρειάζεται να χρεισιμοποιείς αυτό το ύφος. είναι κακό να προσπαθώ να μάθω κάποια πράγματα?Τα οποία δεν τα ξέρω και εξάλλου δεν είμαι ούτε κάν υποψήφιος πιλότος ακόμα ψάχνομαι . και δεν αναφέρθηκα σε αυτά (ATPL,CPL, Modular, Integrated)