Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Η ΤΚ δεν εχει βάση , ή τουλάχιστον κάποια μεγάλη βάση στην Σμύρνη. Απο τη Σμύρνη δεν έχουν καν πτήσεις απευθειας σε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης, ειδικά προς Γερμανία.
Αλλώστε το έχει η Α3 για Σμύρνη και πιστευω ότι δουλευει καλά με τις ανταποκρίσεις προς Ευρώπη.
Γενικά η ΤΚ, απο ότι εχω καταλάβει, άφησε την sunexpress να κανει παιχνίδι στη Σμύρνη και την Anadolujet στην Αγκυρα.
Αν και για τη δεύτερη, πήρε το αφτάκι μου, ότι θα γίνει Ajet (κατι τέτοιο) και θα ανεξαρτητοποιηθεί απο την ΤΚ.

Η ΤΚ παίζει τρελά απο την Πόλη με τις ανταποκρίσεις. Από Θεσ/νίκη τουλάχιστον έτσι παίζει, λίγοι είναι οι P2P . Εχει καλό δίκτυο, πολλές φορές καλές τιμές και για ανταποκρίσεις ακόμα προς Ευρώπη. Πολλές φορές έκανα το δρομολόγιο SKG-IST-MUC και τουμπαλιν λόγω τιμής. Πιστευω και στην Αθήνα ετσι είναι

Last edited:
Διορθώστε με εάν κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση πως είχα βρει μετά από αναζήτηση απευθείας πτήσεις μεταξύ ATH και KWI (Κουβέιτ) την περίοδο των Χριστουγέννων με την Aegean, οι οποίες δεν υπάρχουν πλέον (?!)

Νομίζω ότι το έκοψε το Κουβέιτ για χειμώνα. Βλέπω η τελευταία πτήση να είναι 16 Οκτωβρίου
Δεν λέει και πολλά μιας και ήταν μια πτήση την εβδομάδα και το δρομολόγιο θα το συνεχίσει και η Kuwait

Ήταν περίεργη η μια πτήση την βδομάδα και για το Κουβέιτ και το Νταμάμ ας ελπίσουμε από το επόμενο καλοκαίρι να δούμε αύξηση.

• Like
Reactions: SGM
Καλησπέρα σέ όλους γνωρίζετε πότε ανεβαίνουν τά δρομολόγια για την άνοιξη καλοκαίρι του 24 ? κάποια υπάρχουν αλλά και πολλά λείπουν, σάς ευχαριστώ.

Τον επόμενο μήνα ίσως και λίγο παραπάνω θα υπάρχει μια εικόνα αλλά θα γίνουν αρκετές προσαρμογές. Αν θέλεις να κλείσεις κάτι καλό είναι να περιμένεις.

Μάλλον αυτές τις μέρες θα ανεβάσουν τους προορισμούς που λείπουν αφού οι περισσότεροι έχουν ανεβεί αλλά μένουν έξω ακόμα σημαντικοί προορισμοί όπως όλη η Αγγλία εκτός Λονδίνου, Σμύρνη, Δουβλίνο, Γαλλία εκτός από Παρίσι και Νίκαια, Βουδαπέστη, Ζαγκρεμπ, Σκόπια, Μαλτα κλπ. Βέβαια και να ανεβεί σε μερικές μέρες θα αλλάξει πολλές φορές μέχρι να οριστικοποιηθεί αλλά θα έχουμε μια πρώτη εικόνα. Πέρσι είχε ανεβεί 20 Σεπτέμβρη αλλά όσο αργούν τόσο χάνουν διότι είναι και αυτοί που προγραμματίζουν ήδη για το Πάσχα και το επόμενο καλοκαίρι. Μένει επίσης να δουμε αν θα φορτώσουν νέους προορισμούς και ποιοι θα είναι αυτοί, κάτι για Γκέτεμποργκ από Αθήνα έχει πάρει το αυτί μου αλλά θα δείξει…

Last edited:
Το GOT που το έκανε η SK τόσα χρόνια παντός ήταν γεμάτες οι πτήσεις. Το είχε και σε prime time όμως και με αρκετές συχνότητες. Ένα SKG-CPH ίσως είχε περισσότερο νόημα αφού έχει μόνο FR στο δρομολόγιο για την ώρα και όχι καθημερινό. Το ARN -SKG έχει μια πτήση την εβδομάδα η SK και FR με περισσότερες συχνότητες. Η εκτίμηση μου είναι ότι οι προορισμοί του 23 θα διατηρηθούν και θα μπουν εδώ και εκεί περισσότερες συχνότητες. Δεν βλέπω να κάνουν κινήσεις ανάλογες του 23. Άνοιξαν αρκετά δρομολόγια τα οποία δεν είναι ώριμα και με λίγες συχνότητες. Να προσθέσουν σιγουράκια σαν το GOT ίσως αλλά ας κρατάμε μικρό καλάθι. Φυσικά υπάρχει και το ερωτηματικό ποσά classic θα παραμείνουν στον στόλο τον επόμενο χρόνο να καλύψουν τις ασθένειες των Neo.

Νέες πτήσεις για Dubai(!) σύμφωνα με NL που μόλις έφτασε!

Δυστυχώς το site δεν παίζει για να δούμε ημέρες και ώρες...

Νέες πτήσεις για Ντουμπάϊ από 11 Νοέμβρη βλέπω:
Αθήνα (ATH) - Ντουμπάϊ (DXB) , 6weekly εκτός Πέμπτης , με Α320neo

A3958 ATH 1025 - DXB 1655
A3959 DXB 1810 - ATH 2140

Καλές πτήσεις !!

Last edited: