E-Check από Aegean

Δεν δουλεύουν ούτε τα self check-in της Α3;;; Εννοώ τα μηχανήματα που έχει σε ATH, SKG και άλλα αεροδρόμια που παίρνουν και κάρτες, όχι τα web check-in του ΑΙΑ!

Δεν το ξέρω, ελπίζω να δουλεύουν, αλλά την προηγούμενη φορά μου είχαν πει ότι είναι κοινό σύστημα και όταν δε δουλεύουν τα μεν δε δουλεύουν και τα δε.

Στη πρώτη σελίδα του web check-in εχει προστεθεί ένα πεδίο που ζητά να συμπληρώσεις τον αριθμό πτήσης (χωρίς το πρόθεμα Α3).
Η υπηρεσία όμως, συνεχίζει να μην λειτουργεί! Φαίνεται ότι προσπαθούν να το κάνουν να δουλέψει σωστά επιτέλους...

ΟΚ καταλαβαίνω ότι κάτι μπορεί να μην δουλεύει. Βάλτε όμως μια ανακοίνωση. Είναι αιδανόητο αυτό που κάνουν. Προσπαθείς να κάνεις web-checkin και σου λένε ότι υπήρξε σφάλμα επικοινωίσε με το 801 .... Παίρνεις τηλέφωνο και περιμένεις 10 λεπτά. Σου ρίχνουν την γραμμή. Ξανατηλεφωνείς. Όταν απαντήσουν σου επικαλούντε "σφάλμα τεχνολογίας" και στο θέτουν στην σφαίρα του ιδεατού, λές και δεν είναι λειτουργικό σφάλμα της εταιρείας.
Αντί να ζητήσουν δημόσια συγνώμη, ζητάνε και τα ρέστα.

Το Σαββατο 27-02-10 εκανα τρεις φορες web check in απο το σπιτι μου για ισαριθμες
πτησεις την επομενη.Απο FRA-SKG με Α-321 δεσμευσα την 10Α[παραθυρο και εξοδο κινδυνου] :D
Τελος, σε οτι αφορα τη νεα σελιδα web check in της Α3 σου εμφανιζει τα award miles αλλα οχι τα
status miles.

Φιλοι μου γεια σας,

Εαν εχει πεταξει κανεις με το ΑΤR72 ποι ειναι η καλυτερη θεση για να επιλεξω???
Επισης μιλησα με το τηλ.κεντρο οσον αφορα το web check in και μου ειπανε μια
αρκετα συμπαθεστατη κοπελα οτι το συστημα θα ειναι ετοιμο σε λιγο καιρο
Πεταω στις 24 πρωτη φορα υστερα απο αρκετο καιρο με αυτην την εταιρια και ευχομαι να πανε ολα καλα....
Να αναμεινετε trip report :D

Για λιγότερο θόρυβο και γρηγορότερη επιβίβαση-αποβίβαση επέλεξε τις τελευταίες 3-4 σειρές.

Για μια ακομα φορά δεν δουλεύει το web check in της Α3.
Ενώ μου επέτρεψε να φτάσω μέχρι το τελευταίο στάδιο, ζητώντας μου ακόμα και αριθμό βίζας (!!!) για πτήση προς Λονδίνο , δεν ήταν δυνατή η ολοκλήρωση του.
Υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με αυτό? Πότε επιτέλους θα αρχίσει να λειτουργεί αυτο?

Εμένα μου λέει όλη μέρα πως δεν εχω εισιτήριο :rant: :rant: Εντάξει πραγματικά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κατάσταση!!!! Έχω κάνει 3 (return) πτήσεις με Aegean μέσα στο 2010 και δε μπόρεσα να κάνω web check-in σε καμία τους!!!! :rant: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!! Από εδώ και στο εξής όποτε βρίσκω αντίστοιχες τιμές δαγκωτό ΟΑ (και μέχρι να συγχωνευθούν).

Δε σχολιάζω το ότι ΠΑΛΙ εδώ και μισή ώρα είμαι σε αναμονές ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΟΥΝ :rant: :rant: Δηλαδή είναι σοβαροί καθόλου?!?!?!? Αφού δεν προλαβαίνουν οι άνθρωποι στο τηλεφωνικό κέντρο! Ας πάρουν και κανέναν ακόμα!!!!! Δεν είναι προαιρετική η εξυπηρέτηση επιβατών!!!!!

Μη σε ανησυχεί καθόλου το γεγονός οτι δεν αναγνωρίζει το εισιτηριο σου.
Και σε μένα το ίδιο έκανε στα προηγούμενα ταξίδια μου και τελικά πέταξα μια χαρά, αφου βέβαια περίμενα περί τα 45 λεπτά στο counter του αεροδρομίου.
Όσο για το τηλεφωνικό κεντρο, ξέρω οτι είναι δύσκολο να τους βρεις (σήμερα τους καλούσα όλη μέρα μάταια) αλλά οσες φορές έχουν απαντήσει, οι εργαζόμενοι εκεί είναι υπέρ του δέοντος ευγενικοί & εξυπηρετικοί.