Δεν ξέρω αν θυμάται κανείς ότι η Aegean αποφάσισε να αλλάξει το δρομολόγιο ATH-STR via SKG, βάζοντας 321 στο δεύτερο σκέλος (SKG-STR) και κρατώντας 320 στο πρώτο (ATH-SKG). Αυτό έχει αρχίσει από τον Οκτώβριο αν δεν κάνω λάθος. Από την πρώτη μέρα που το έμαθα μέσω του φόρουμ (κανα δίμηνο-τρίμηνο πριν) είχα την απορία πώς θα κάνουμε web checkin (η ερώτηση μάλιστα βρίσκεται στην παρούσα σελίδα 4-5 posts πιο πάνω). Πετάω αύριο το πρωί και μόλις έμαθα ότι..... ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ειλικρινά το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!!!!! Η πτήση είναι στις 7 το πρωί και εγώ δε μπορώ να κάνω checkin και να επιλέξω θέση και θα πρέπει να τρέχω στο αεροδρόμιο χαράματα για να φάω στα μούτρα ολόκληρη ουρά μέχρι να μπω στο αεροπλάνο!!! Κρίμα γιατί τους θεωρούσα σοβαρούς αλλά το συγκεκριμένο πραγματικά τους ρίχνει πολύ στα μάτια μου. Για να αποφύγουν να χρησιμοποιήσουν 321 στο ATH-SKG (στις 7 το πρωί, άρα υποθέτω ότι το 321 μάλλον απλά βγάζει τη νυχτα στη Θεσσαλονίκη) μας βάζουν όχι μόνο να αλλάξουμε αεροπλάνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά μας κόβουν και τη δυνατότητα του web checkin, και μάλιστα χωρίς να το αναφέρουν ΠΟΥΘΕΝΑ. Απαράδεκτοι.
ps. γνωρίζω ήδη πως πολλοί θα αρχίσουν να με κράζουν με τη λογική "σιγά ρε μπάρμπα, παλιά δηλαδή που δεν είχαμε web checkin τι έκανες;" και "καλά εδώ άλλοι κάνουν άλλα κι άλλα κι εσύ κολάς σ'αυτό;" κλπ. Πλέον όμως δεν είμαστε στο "παλιά". Ένας λόγος που ποτέ δεν έκλεισα εισιτήριο με Athens ήταν ότι (όταν είχα να κάνω εσωτερικό δρομολόγιο τουλάχιστον, δεν ξέρω αν άλλαξε πλέον) δεν είχαν web checkin. Αν ήξερα ότι η Aegean το έκοψε θα είχα κλείσει με άλλη εταιρία.
ps 2. με πληροφόρησαν από το τηλέφωνο, αφού τους εξήγησα μόνος μου ότι το εισιτήριό μου αν και φτηνό επιτρέπει web checkin (.....) αλλά έχουν αλλάξει τύπο αεροσκάφους για το δεύτερο σκέλος ("μισό λεπτό να το δω... α, έχετε δίκιο, μάλλον γι αυτό δε θα μπορείτε, αφού αλλάζει και ο τύπος αεροσκάφους...") ότι μπορώ να κάνω self checkin στο αεροδρόμιο σήμερα... Τουλάχιστον θα γλιτώσω την περαιτέρω ταλαιπωρία αύριο το πρωί. Για να κρατάμε και λογαριασμό βέβαια θα χάσω μια ώρα για να τρέχω σήμερα στον Ελ Βεν και θα σκάσω και ένα 10ρικο σε διόδια και βενζίνη για να γίνει αυτό.
ps. γνωρίζω ήδη πως πολλοί θα αρχίσουν να με κράζουν με τη λογική "σιγά ρε μπάρμπα, παλιά δηλαδή που δεν είχαμε web checkin τι έκανες;" και "καλά εδώ άλλοι κάνουν άλλα κι άλλα κι εσύ κολάς σ'αυτό;" κλπ. Πλέον όμως δεν είμαστε στο "παλιά". Ένας λόγος που ποτέ δεν έκλεισα εισιτήριο με Athens ήταν ότι (όταν είχα να κάνω εσωτερικό δρομολόγιο τουλάχιστον, δεν ξέρω αν άλλαξε πλέον) δεν είχαν web checkin. Αν ήξερα ότι η Aegean το έκοψε θα είχα κλείσει με άλλη εταιρία.
ps 2. με πληροφόρησαν από το τηλέφωνο, αφού τους εξήγησα μόνος μου ότι το εισιτήριό μου αν και φτηνό επιτρέπει web checkin (.....) αλλά έχουν αλλάξει τύπο αεροσκάφους για το δεύτερο σκέλος ("μισό λεπτό να το δω... α, έχετε δίκιο, μάλλον γι αυτό δε θα μπορείτε, αφού αλλάζει και ο τύπος αεροσκάφους...") ότι μπορώ να κάνω self checkin στο αεροδρόμιο σήμερα... Τουλάχιστον θα γλιτώσω την περαιτέρω ταλαιπωρία αύριο το πρωί. Για να κρατάμε και λογαριασμό βέβαια θα χάσω μια ώρα για να τρέχω σήμερα στον Ελ Βεν και θα σκάσω και ένα 10ρικο σε διόδια και βενζίνη για να γίνει αυτό.