E-Check από Aegean

• Thread starter Thread starter anno1978
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αν κάνεις checkin τη στιγμή που ανοίγει (όχι δευτερόλεπτο αργότερα) είναι διαθέσιμο όλο το αεροσκάφος (εκτός αν κάποιες έχουν προκάθιση). Μετά από αυτό (το δευτερόλεπτο), όντως φαίνεται πως κάτι συμβαίνει με τις μπροστινές θέσεις. Επίσης, έχω προσπαθήσει να κάνω τσεκιν (σε ίδια πτήση) παράλληλα με το δικό μου κωδικό (όντας *G) και με ενός φίλου που ταξίδευε μαζί και στη δική του περίπτωση δε φαίνονταν κάποιες θέσεις μπροστά, ενώ εγώ μπορούσα να τις επιλέξω. Επειδή παραξενεύτηκα, επανέλαβα τη διαδικασία.

Δεν ξέρω αν είναι μεμονωμένο ή τυχαίο ή γινόταν κάποτε, αλλά μου συνέβη.

Ευχαριστούμε πολύ aakunz! Πολύ κατατοπιστικά και χρήσιμα :) :great:

Γεια χαρα παιδια.
Πετάω το Σαββατο στις 06.40 με ανταποκριση για Βρυξελλες απο Θεσσαλονικη.
Το check in θα ανοίξει Πεμπτη 08.35 που ειναι η πτηση απο Αθηνα ή Πεμπτη στις 06.40 που πετάω απο θεσσαλονικη;

To check-in για κάθε σκέλος ανοίγει 48 ώρες πριν την πτήση, οπότε μπες μετά τις 08:35 για να τσεκάρεις και τις δύο πτήσεις χωρίς προβλήματα.

jerry":g67tyein said:
Επίσης, έχω προσπαθήσει να κάνω τσεκιν (σε ίδια πτήση) παράλληλα με το δικό μου κωδικό (όντας *G) και με ενός φίλου που ταξίδευε μαζί και στη δική του περίπτωση δε φαίνονταν κάποιες θέσεις μπροστά, ενώ εγώ μπορούσα να τις επιλέξω.

Επειδή το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζα και εγώ, μετά από επικοινωνία του customer service με δύο διαφορετικούς υπαλλήλους με ενημέρωσαν και οι δύο οτι έχει να κάνει με τον ναύλο όπου έχεις αγοράσει.

Aegean Airlines check in

Γεια χαρα.
Πετάω την επόμενη βδομάδα πρωτη φορα για εξωτερικο με Αιτζηαν και συγκεκριμένα για Λονδινο απο Αθηνα ,με Airbus A321 και θα ηθελα να κανω μερικές ερωτησεις.

Επειδη θα ειμαστε 5 ατομα που θα ταξιδεύουμε μαζι ,θα προτείνατε να επιλέξουμε μπροστινές σειρές ή πισω πισω; Εκτός απο,τις εξόδους κινδύνου ποιες σειρές εχουν καλύτερο χώρο για τα πόδια;

Επιπλεον το τσεκ ιν,ανοίγει 48 ωρες πριν σωστα; Να μπω με το που ανοίξει για να επιλέξω τις θεσεις που θελω ; Γενικα εξαντλούνται γρηγορα οι καλες θεσεις;

Γενικα οποιαδήποτε αλλη βοήθεια θα ηταν ευπρόσδεκτη γιατι πρωτη φορα πετάω με την συγκεκριμένη εταιρία και δη στο εξωτερικο,καθως μεχρι πρότινος χρησιμοποιούσα μονο την Ryan.

Ευχαριστω πολυ και να ειστε καλα.

Kαλησπερα...το τι θεσεις θα επιλεξεις εξαρταται απο διαφορους παράγοντες..Ζαλιζεται καποιος μελος της οικογενειας ευκολα; αν ναι καλυτερα στις μπροστινες...θελετε να κατσετε στη φάση απογειωσης/προσγειωσης διπλα στον κινητηρα να ακουσετε την ωρα που..."μαρσαρει" να το πω λαϊκα, πατε μπροστα..Θελετε να ακουσετε τον κινητηρα σε ολη τη δοξα ακομα πιο εντονα πηγαινετε πισω απτον κινητηρα αλλα αρκετα ωστε να εχετε και θεα..Συνηθως οι μπροστινες θεσεις ειναι ελαφρα πιο ευρυχωρες απτις πισω πισω...Καλο ειναι μολις ανοιξει το τσεκ-ιν να μπεις να το κανεις για να προλαβεις να δεις και τις αδειες θεσεις να αποφασισεις,διοτι σ'ενα τοσο δημοφιλες δρομολογιο,συνηθως οι καλες θεσεις φευγουν νωρις..

Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση!

Η Α3 στέλνει τώρα e-mail με ενημερώσεις για την πτήση; Έχω κάνει online Check in χθες, και σήμερα πρωί πήρα μαιλ με την πύλη αναχώρησης της πτήσης μου (από Αθήνα), και ένα δεύτερο ότι η πύλη είναι τώρα ανοιχτή.

Καινούργια υπηρεσία είναι; Μέχρι τώρα (η τελευταία μου πτήση με Α3 από Αθήνα ήτανε τον Αύγουστο) δεν το πήρα.

Η ειδοποίηση πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί εδώ και λίγες ημέρες.

Προχθές Πέμπτη μου έστειλε τρεις ενημερώσεις (αριθμό gate, αλλαγή gate, gate open).

Επίσης χθες Παρασκευή μόνο μια για gate open αλλά ήταν στην Θεσσαλονίκη όπου το gate είναι προκαθορισμένο.