E-Ticket OA

• Thread starter Thread starter boost00
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μια και μιλαμε για το περιφημο e-ticket της εταιριας δεν εχετε παρα να κανετε κλικ στις διαφημισεις της olympic airlines στο http://www.in.gr Στην πρωτη διαφημιση βεβαια μιλαει για τις πτησεις προςηεκινο οπου κανεις κλικ και σε πληροφορει για πτησεις προς Μοσχα και στην αλλη διαφημιση οπου διαφημιζεται το e-ticket της εταιριας κανεις κλικ και σου βγαινει παλι πληροφορηση για Μοσχα. Φαινεται καποιος υπαλληλος περασε πολυ καλα στη Μοσχα!!! και την διαφημιζει ανηλεως. Μιλαμε βεβεαια για την ιδια εταιρια που θελει να παραμεινει κρατικη γιατι ολα λειτουργουν αψογα!!!Παντως δεν μπορει κανεις να υποστηριξει τιποτε το αντιθετο......μετα κοπων και βασανων βγηκε το e-ticket αλλα στη διαφημιση του ολα λειτουργησαν αψογα!!!!

Και μόνο που η ΟΑ κατάφερε και έκανε και διαφήμιση, νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι θετικό! Όχι άψογο, ούτε τέλειο, σίγουρα όμως ένα θετικό βήμα για μια εταιρεία που την τελευταία φορά που έκανε διαφήμιση ήμουν αγέννητος!

Και όμως, η τελευταία φορά που η ΟΑ έκανε δαιφήμιση σε κάποιο ΜΜΕ ήταν το 1997 σε έντυπα του αεροπορικού τύπου με αφορμή τα 40 της χρόνια, τηλεοπτικό σπότ πρέπει να έχει να κάνει από την εποχή του Ωνάση. Δεν χρειάζεται άλλωστε να πληρώνει για διαφημίσεις η εταιρεία. Διαφημίζεται μια χαρά κάθε τόσο από όλα τα ΜΜΕ και δωρεάν και σε ώρες υψηλής ακροαματικότητας :mrgreen:

Re: ΟΑ και Service Fee

aakunz":l3gekdn6 said:
Από 01/01/2008, service fee και στις πωλήσεις εισιτηρίων ΟΑ!

Εσωτερικό: €10
Ευρώπη: €25
Διηπειρωτικό: €40

Ισχύει σίγουρα για τις περιπτώσεις που γίνεται κράτηση/έκδοση από γραφεία της ΟΑ! Αν κλειστεί μέσω του site της εταιρίας δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση. Το τσέκαρα μόλις χθες.

Χρεώνεται και για έκδοση από ταξιδιωτικά γραφεία :?:

Ναί, ισχύει, εκτός αν το γραφείο δεν θελει να το εισπράξει και του αρκεί -πλέον- το 3% επί του βασικού ναύλου από το 7% που ήταν...
Η ΟΑ ανακοίνωσε πως δεν προτίθεται να εισπραττει το Service Fee στα επιδοτούμενα δρομολόγια.

Παιδιά! Άκουστε πάλι έπαθα με το σάιτ της ΟΑ! Διαλέγω την πτήση, βάζω όλα τα στοιχεία και της πιστωτικής! Και στο επόμενο βήμα, βγάζει λάθος! :evil: Ότι το πρόγραμμα δεν είναι σωστό!!! :( Πλήρης απογοήτευση! Το έκανα 3 φορές, αύριο πρωί τους πέρνω τηλέφωνο, και σας ενημερώνω...

'Εκλεισα τα είσιτηριά μου μέσω τηλεφώνου και πέρασα από το αεροδρόμιο για να τα πληρώσω μετρητής και να πάρω το paper ticket, μου έδωσαν μόνο ένα μηχανογραφημένο χαρτί (γράφει eticket) με τα ονόματα αυτών που θα ταξιδέψουμε και την τιμή τους (του ενός εισητηρίου). Μου είπαν στο γκισέ της Ολυμπιακής ότι θα πάω κατευθείαν στο check in με αυτό το χαρτί. Αισθάνομαι λίγο ανασφαλής να μη έχω paper ticket σε εισητήριο της Ολυμπιακής. Χρειάζεται να το κάνω confirmed πριν ταξιδέψω; Και κάτι άλλο, αν κλείσω τα εισητήρια μου μέσω ίντερνετ, ζητάει το σύστημα να του δώσω αριθμό κάρτας. Υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσω στο αεροδρόμιο μετρητής και αν όχι πότε χρεώνουν την κάρτα, τη στιγμή που τα κλείνω στο ίντερνετ ή στο γκισέ του αεροδρομίου;

α) Μη φοβάσαι το e-ticket. Δεν πρόκειται να έχεις κανένα πρόβλημα.
β) Η χρέωση στα εισιτήρια που αγοράζονται μέσω internet γίνεται άμεσα και δεν γίνεται να πληρωθούν στο αεροδρόμιο.
γ) have a nice tip :great: .

Re:

fotis":345nz4f4 said:
α) Μη φοβάσαι το e-ticket. Δεν πρόκειται να έχεις κανένα πρόβλημα.
β) Η χρέωση στα εισιτήρια που αγοράζονται μέσω internet γίνεται άμεσα και δεν γίνεται να πληρωθούν στο αεροδρόμιο.
γ) have a nice tip :great: .

Thanx! Γιατί βλέπω ανθρώπους με χαρτιά τυπωμένα από το ίντερνετ να περιμένουν στο γκισέ της Ολυμπιακής; Για να επιβεβαιώσω, κλείνω το εισητήριο από το ίντερνετ, χρεώνουν την κάρτα μου αυτομάτως και πάω κατευθείαν στο check in;

Κλείνεις το εισητήριο από το ίντερνετ, χρεώνουν την κάρτα σου αυτομάτως και πας κατευθείαν στο check in.
Ότι άλλο θες, στείλε μου πμ (μην κουράζουμε τους υπόλοιπους με συζητήσεις "τύπου chat").