E-Ticket OA

• Thread starter Thread starter boost00
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
και δε μου λες Ρουλα μου...εγω που δεν εχω ticket number αλλα μονο αριθμο κρατησης και η συναδελφος σου στο γκισε δε μου εδωσε τιποτα αλλο, τι να κανω? σε ποια ουρα να παω να κατσω κανενα 2ωρο μπας και με λυπηθει ο Θεος της ΟΑ?

(καλως ηρθες kicker :) )

Πάρε τηλέφωνο στις κρατήσεις, δώσε τον κωδικό της κράτησης και ζήτησε να σου δώσουν τον αριθμό του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Το μεγαλύτερο μέρος του δικτύου των ΟΑ καλύπτεται πλέον αποκλειστικά με ηλεκτρονικό εισιτήριο, οπότε φαίνεται ότι μπορούν να φτάσουν το στόχο 100% e-ticketing μέχρι το τέλος του χρόνου (χάρτινο είναι πλέον απαραίτητο μόνο στο Παρίσι, το Άμστερνταμ, το Ντουμπάι, το Κουβέιτ, τη Βυρητό, τα πολύ μικρά νησιά και το code-share με CSA, Aerosvit και Air Malta, καθώς και τα εισιτήρια όπου υπάρχουν πτήσεις με άλλες εταιρείες).

Να υπενθυμίσω ότι μαζί με την ΟΑ, το ίδιο σύστημα χρησιμοποιούν οι SN και LX χωρίς προβλήματα. Το πρόβλημα που αναφέρουν πολλά μέλη, φαίνεται πως προέρχεται από το την εφαρμογή της ιστοσελίδας των ΟΑ, που συνδέεται με το σύστημα κρατήσεων.

πηρα ηδη και αφου ξαναψαξανε μου ειπαν οτι δε χρειαζεται ουτε κωδικος εισητηριου, "ταξιδευω με το ονομα μου" με πληροφορησε η κυρια των κρατησεων. για να δουμε..παντως νοιωθω λιγο αβολα να σκασω στο αεροδρομιο τελευταια στιγμη χωρις αριθμο εισητηριου.

bari":zk2fjr7z said:
πηρα ηδη και αφου ξαναψαξανε μου ειπαν οτι δε χρειαζεται ουτε κωδικος εισητηριου, "ταξιδευω με το ονομα μου" με πληροφορησε η κυρια των κρατησεων. για να δουμε..παντως νοιωθω λιγο αβολα να σκασω στο αεροδρομιο τελευταια στιγμη χωρις αριθμο εισητηριου.

Ωραία, ξαναπάρε και πες και εσύ ότι είτε χρειάζεται είτε δεν χρειάζεται, θέλεις να σου πούν τον αριθμό του εισιτηρίου :!:

Καλημερα...φρεσκια απαντηση!
Η Ολυμπιακη μολις μου εστειλε 3 εισητηρια που κλεισαμε on line το Σαββατο με την μορφη ηλεκτρονικου εισητηριου.
Δηλαδη το Σαββατο μου εστειλε απλα νουμερα κρατησεων και σημερα μου εστειλε ηλεκτρονικα εισητηρια.

Οφ Τοπικ αλλα επικαιρο. Πεμπτη εκανα πτηση Μιλανο-Αθηνα με την Αιγαιου. Τα γνωστα seat pitch για κλαματα, καλο φαγητο, μετριο service, fantastic on time. Τιμη 133 ευρω Βαθμολογια 7/10, value for money 6/10 .

Παρασκευη μεσημερι εκανα Αθηνα-Μαλπενσα με Ολυμπιακη. Απλα τελεια, δεν περιγραφετε με λεξεις. Τελειο seat pitch (καλα πηρα και εγω βεβαια την 12Α ΣΤΟ 733). Service και on time performance απλα ΤΕΛΕΙΑ. Τιμη 102 ευρω. Βαθμολογια σαν πτηση 9/10, Value for money 10/10.

Μπραβο και στην Αιγαιου για τις καλες τις επιδοσεις σαν ιδιωτικη εταιρια αλλα και ενα μεγαλο μπραβο και στην Ολυμπιακη που οταν θελει κανει τις ξενες εταιριες να ειναι για γελια .
Ολυμπιακη λοιπον και θελει και μπορει ας κανουν κατι να σβησουν τις αμαρτιες των προηγουμενων διοικησεων και να κρατησουν ψηλα το προσωπικο της που αποδυκνυει οτι διακατεχετε απο υψηλο αισθημα ευθυνης.

Επιτέλους e-ticket! Η ΟΑ στη "νέα" εποχή!
Βέβαια με αρκετά προβλήματα. Αυτό το web site δεν μπορώ να το συνηθίσω ρε παιδιά!
Χτες έκλεισα κάποια εισιτήρια και έχω να σημειώσω τα εξής "bugs".
1)Στην τελική οθόνη, έχεις επιλέξει πτήσεις, έχεις βάλει τα στοιχεία της πιστωτικής, πατάς να ολοκληρωθεί η διαδικασία αλλά βγαίνει error " type missmatch"... , χωρίς βέβαια να έχεις κάνει κανένα λάθος! Άμα ξαναπατήσεις το κουμπί ολοκλήρωσης, δε βγάζει πλέον αυτό το λάθος....
Το κακό είναι ότι "στέλνεις" 2 φορές τις πληροφορίες της πιστωτικής, με αυτό τον τρόπο και με ότι συνεπάγεται!

2)Πολύ άσκημο πχ να ζητάς ημερομηνία 06/01, και να σου βγάζει τις διαθέσιμες πτήσεις από 05/01 (χωρίς να έχεις επιλέξει το ±3 μέρες).
Μα εγώ ζήτησα 06/01!!! :evil:

Χάρηκα βέβαια στο τέλος που μου έστειλε το κανονικό e-ticket στο mail μου (και την απόδειξη με τα δρομολόγια) γιατί προ μηνός δε μου έβαζε αριθμό εισιτηρίου! Είναι μια εξέλιξη!!! :wink:
Βέβαια δεν έχω αλλάξει την πάγια άποψή μου για το πόσο "ερασιτεχνικό" είναι το web site τους...

Εγώ το έχω χρησιμοποιήσει 4-5 φορές το ηλεκτρονικό εισιτήριο (μία σήμερα μάλιστα), έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Εκτός από μία φορά που το εισιτήριο δεν βγήκε από την αρχή ηλεκτρονικό. Έπρεπε να πάω στο γραφείο της ΟΑ να ξαναπεράσουν την κάρτα για να δοθεί έγκριση από την τράπεζα εκ νέου.

Δλδ μπορώ να πάρω το e-ticket απο το e-mail χωρίς να περάσω από γραφείο της ΟΑ?

Γνωρίζω ότι η ΟΑ σε άτομε 12-24 ετών αν δεν κάνω λάθος κάνει μια έκπτωση 20 με 30 % αν θυμάμαι καλά... αυτό γίνεται μέσω του site της ?