spotterakis
Concorde-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- EZY
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGTS
Πηγα στα γραφειο της ΟΑ στο λιμανι ν'αλλαξω το εισιτηριο που ειχα για το μαρτιο που μας περασε..δεν τοχα ακυρωσει..απλα κρατησα τη θεση και πληρωσα αναγκαστικα παραπανω γιατι πας ενα booking class απανω αν δεν απατωμαι..το παιδι που εκανε την αλλαγή μαλλον ηταν καινουριος γιατι κόλλησε και φωναξε βοηθεια (κατι ελεγε αν θα εκανε revalidation ή PD, δεν καταλαβα και πολλα κι εγω)..τεσπα, οταν με το καλο μουδωσε την αποδειξη, τον ρωτησα εαν με αυτο που εχει απανω καποια στοιχεια μπορω να κανω Ε-check in..μου λεει δεν ξερω τι γινεται με το ιντερνετ..εγω δεν μπορω να σου κανω απο εδω κατι..λεω το ξερω εννοω ενα 24ωρο πριν την αναχωρηση..απαντα:δεν ξερω ρωτα τον προϊσταμενο στις κρατησεις..παω εκει μου λεει κι αυτός "α,δεν ξερω για το ιντερνετ τι γινεται δεν το χρησιμοποιω..!"
με παραξενεψε..που δεν ξερουν να ενημερώσουν τους πελατες τους..ισως δεν θαπρεπε..απτην αλλη μουτυχε το ιδιο στην Αιγαιου πριν μερικες βδομαδες στην εξυπηρετηση πελατων όπου αυτη που το σηκωσε ό,τι την ρωταγα μουλεγε "δεν ξερω περίμενε να ρωτησω"...και στο τελος μου απαντησε οτι δεν μπορω να κανω επιλογη θεσης στο τηλ.24 ωρες και κατω απτην πτηση,το οποιο ισχυει, αλλα μουπε ούτε και στο ιντερνετ..που δεν ισχύει..αυτη μου εκανε χειροτερη εντυπωση απο την ΟΑ..
τεσπα εχω μεινει με την απορια..μπορω να χρησιμοποιησω την αποδειξη της αλλαγης για ηλ.τσεκ ιν στην οα...εχει παρα πολλους κωδικους απανω και τον μονο που αναγνωριζω ειναι το ΕΤΚΤ..αλλά φτανει; εχει και PNR,ACN, AGT...
με παραξενεψε..που δεν ξερουν να ενημερώσουν τους πελατες τους..ισως δεν θαπρεπε..απτην αλλη μουτυχε το ιδιο στην Αιγαιου πριν μερικες βδομαδες στην εξυπηρετηση πελατων όπου αυτη που το σηκωσε ό,τι την ρωταγα μουλεγε "δεν ξερω περίμενε να ρωτησω"...και στο τελος μου απαντησε οτι δεν μπορω να κανω επιλογη θεσης στο τηλ.24 ωρες και κατω απτην πτηση,το οποιο ισχυει, αλλα μουπε ούτε και στο ιντερνετ..που δεν ισχύει..αυτη μου εκανε χειροτερη εντυπωση απο την ΟΑ..
τεσπα εχω μεινει με την απορια..μπορω να χρησιμοποιησω την αποδειξη της αλλαγης για ηλ.τσεκ ιν στην οα...εχει παρα πολλους κωδικους απανω και τον μονο που αναγνωριζω ειναι το ΕΤΚΤ..αλλά φτανει; εχει και PNR,ACN, AGT...