COMPUTERISE":33sxrtme said:
Θα συμφωνούσα απόλυτα μαζί σου αν αυτο συνέβαινε την τελευταία βδομάδα πριν το ταξίδι.Εκει θα καταλάβαινα μια τέτοια πολιτική.Ενάμιση μήνα όμως πριν την αναχώρηση προσφέροντας τιμές εκτός αγοράς τι επιδιώκεις??
Ενάμισυ μήνα??? Εδώ από την πρώτη μέρα ανακοίνωσης των τιμών είναι ήδη 5-10% πάνω από ΒΑ και 15-20% πάνω από ΟΑ. Και τρείς μήνες πρίν έχω δεί και τέσσερις αλλά καμμία τύχη!
captainjumbo":33sxrtme said:
Φυσικά και στόχος αυτών των τιμών είναι και οι άσχετοι. Ειδικά αυτοί. Πολύ δυνατό target (price ignorants) για τις τιμές αυτές.
Θέλω να πιστεύω ότι μετά από 20 χρόνια πήγαινε-έλα μόνο άσχετος με εισητήρια δεν είμαι. Το τί φράγκα μου έχει φάει η Easy...3 κόρες θα είχα προικίσει! Με χίλιες-δύο πατέντες.
ptiseisA":33sxrtme said:
Δε ξέρω για τους άλλους, αλλά εγώ πήγα και το Πάσχα και τον Ιούνιο με 20 € πήγαινε έλα - οι φόροι συμπεριλαμβάνονται !
Αλλά τέτοιες τιμές ΔΕ θα ξαναδούμε στο Αθήνα - Μιλάνο...
Και εγώ ξέρω πολύ καλά πως λειτουργούν οι low cost αλλά η Easy Jet έχει ξεφύγει λίγο από αυτή τη λογική...
Ειδικά η μονοπωλιακή συμπεριφορά της στο Λονδίνο είναι απαράδεκτη. Απλώς τους χρειάζεται ένας γερός ανταγωνισμός...
Αλήθεια, αφού οι πτήσεις της είναι full και με αυτές τις τιμές γιατί δε δραστηριοποιείται και άλλη εταιρία; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Ο Ε Ο ?
Είμαι από τους πρώτους πελάτες της Sleazy όταν πρωτο ξεκίνησε την Αθήνα (με 12 ή με 24 επιβάτες). Κοιτάω παλιά τραπεζικά τευτέρια και πλήρωνα μέχρι το 99 κατά μέσο όρο £45 λίρες αγγλίας πήγαινε-έλα! ΑΛΛΑ τότε πήγαιναν Λονδίνο-Αθήνα οι κάτωθι > OA, BA, VIRGIN, MONARCH, CALEDONIAN, CRONUS, EASY σύν μερικά τσάρτερ (Air2000, Britannia κ.ά).
Με τα κόστη που είχαν πως να αντέξουν τον ανταγωνισμό της easy? Σε δύο χρόνια είχαν αφήσει την γραμμή Λονδίνου. Τί έχει αλλάξει τώρα? Η easy λόγο έλλειψης ανταγωνισμού, βγάζει τρελλά κέρδη από την γραμμή. Αν κάποιος τολμήσει και ανοίξει Λονδίνο, θα ρίξει τις τιμές η easy σε τρελλά επίπεδα και άντε να δούμε για πόσο θα αντέξει ο άλλος?
jetflight":33sxrtme said:
Η λογικη της ΕΖΥ ειναι οτι στην ουσια παιζει να ειναι και η μονη <<φτηνη>>εταιρια που γνωριζει η παντελως ασχετη πλεοψηφια των Ελληνων στα αεροπορικα θεματα και αυτο εξαιτιας του οτι εχουν μαθει(οι Ελληνες) οτι αυτη ανηκει σε εναν ελληνοκυπριο επιχειρηματια!
Αμ δεν είναι μόνο οι Έλληνες έτσι. Τα τελευταία 2-3 χρόνια, οι επιβάτες του Λονδίνου της easy είναι κατά μεγάλη πλειοψηφία άγγλοι. Υπάρχει ένα κοινό χαρακτηριστικό. Όταν ο άλος ψαχνει να βρεί πώς θα πάει από το Α στο Β, πρώτα θα κοιτάξει αν η easy ή η ryan πάνε εκέι. Θα δεί τί τιμές έχουν και θα κλείσει. Πιστεύει ότι αν αυτοί πουλάνε με 190, η "flagcarrier" θα πουλάει ...290. Και δεν κάνουν ούτε τον κόπο να κοιτάξουν!