Easyjet στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αυτο ισως ειναι για τα μαργαριταρια...Απο το 2ο αρθρο:
κατά τον ίδιο τρόπο που χρηματόδοτήθηκε και η Rayan Air μέσω της ΔΕΤΑΠ
(Εκ του γνωστου: "Ναι Γιαννη΄μ! Ναι Μιλανο θα παω... Με τη Ραγιαν Ερ")
Τωρα δηλαδη εγω να το διαβασω στα σοβαρα το αρθρο...? Υποτιθεται οτι εστω κανεις μια ερευνα πρωτα και ξερεις για ποιους γραφεις...

Γεια σας

Έψαξα στο site της Easy αλλά δεν βρήκα απάντηση, οπότε αν γνωρίζει κάποιος θα με βοηθήσει σημαντικά.

Έχω αγοράσει εδώ και αρκετό καιρό tick με U2 Αθήνα - Βερολίνο και επιστροφή (με τον ίδιο κωδικό), ωστόσο τελικά λόγω αλλαγής προγράμματος δεν θα πετάξω με U2 το πρώτο σκέλος της πτήσης ATH -> SXF, αλλά μόνο την επιστροφή SXF -> ATH. Σε full frills εταιρείες ξέρω ότι λόγω no show στο πρώτο σκέλος, ακυρώνεται αυτόματα και η επιστροφή.
Γνωρίζει κανείς αν ισχύει το ίδιο με την Easy, αν δηλαδή δεν θα μπορώ να πετάξω από Βερολίνο προς Αθήνα;

thanks

Σε αναλογη περιπτωση που ετυχε ενας φιλος μου με την Clickair δεν ειχε προβλημα..
Οι εταιρειες αυτες εκτελουν πτησεις "point to point" οπως μας ειπαν..

mak":1m2s1w6u said:
Γεια σας

Έψαξα στο site της Easy αλλά δεν βρήκα απάντηση, οπότε αν γνωρίζει κάποιος θα με βοηθήσει σημαντικά.

Έχω αγοράσει εδώ και αρκετό καιρό tick με U2 Αθήνα - Βερολίνο και επιστροφή (με τον ίδιο κωδικό), ωστόσο τελικά λόγω αλλαγής προγράμματος δεν θα πετάξω με U2 το πρώτο σκέλος της πτήσης ATH -> SXF, αλλά μόνο την επιστροφή SXF -> ATH. Σε full frills εταιρείες ξέρω ότι λόγω no show στο πρώτο σκέλος, ακυρώνεται αυτόματα και η επιστροφή.
Γνωρίζει κανείς αν ισχύει το ίδιο με την Easy, αν δηλαδή δεν θα μπορώ να πετάξω από Βερολίνο προς Αθήνα;

thanks

φυσικα και μπορείς.
Και εγω εχω κάνει το ίδιο.
Κάθε πτήση είναι αυτόνομη και δεν εξαρτάται απο άλλη

είναι απαραίτητο να έχεις και να δείξεις την πιστωτική κάρτα μαζί σου όταν ταξιδεύεις με την εύκολη?μέχρι τώρα έχω ταξιδέψει και με άλλες βρετανικές και δεν μου ζητήθηκε ποτέ χρεωστική ή πιστωτική.πόσο τυπικοί είναι στο θέμα αυτό?

από που εννοείς να σου ζητήσουν την κάρτα; εγώ που έχω ταξιδέψει ήδη 2 φορές με easyjet, η μοναδική φορά που μου ζήτησαν τον αριθμό της κάρτας μου ήταν τη στιγμή που έπρεπε να τους πληρώσω....

..................................Ομως, βασική προϋπόθεση προκειμένου να είναι κερδοφόρα η λειτουργία της εταιρείας στην αγορά των περίπου 7 εκατ. επιβατών εσωτερικού είναι καταρχήν να μειωθεί το κόστος πτήσης των αεροδρομίων.
Ένας ακόμη βασικός παράγοντας για την κερδοφόρο λειτουργία της EasyJet στην ελληνική αγορά των εσωτερικών δρομολογίων είναι η πραγματοποίηση τουλάχιστον 10 διαδρομών ανά ημέρα, δηλαδή τα αεροπλάνα της εταιρείας να πετούν στους ελληνικούς αιθέρες 22 ώρες ανά ημέρα.............................................

καλά όλη η ιστορία είναι το Ελευθέριος Βενιζέλος
τώρα για τα 10 δρομολόγια θεωρητικά μπορεί να τα βρει

Όταν λέει 22 ώρες εννοεί να πετάει το αεροπλάνο από τις 5 μέχρι τις 3; Κάτι μου διαφεύγει. :with: