Easyjet στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Η Easyjet κάνει μόνο point to point check in και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη αν καθυστερήσει ή ακυρωθεί η προηγούμενη πτήση σου.
Νομίζω πως αυτό κάπου το αναφέρει όταν προσπαθείς να κλείσεις πολλαπλές πτήσεις.

σαν αγορά εισιτήρίου μπορεί να γίνει μια φορα αλλα ουτε γίνετε through check in ουτε βαλίτσα τελικό προορισμό.

μόνο αν θέλεις να κάνεις web check in απο πρίν , αφου μεχρι και 72 ώρες πρίν νομίζω μπορείς να κάνεις, απλά θα ξαναπάρεις βαλίτσες και check in ξανα.
και η εταιρεία εννοειται δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για καθυστέρηση της πτήσης αν χάσεις την ανταπόκριση σου.

Στο site της Easy τα νέα δρομολόγια.
Το μη αναμενόμενο για εμένα ήταν η σύνδεση Ζακύνθου με Gatwick. :great:

IATA/TASOS":5tyu8g36 said:
σαν αγορά εισιτήρίου μπορεί να γίνει μια φορα αλλα ουτε γίνετε through check in ουτε βαλίτσα τελικό προορισμό.

το μόνο πλεεονέκτημα της αγοράς ταυτόχρονα πολλών εισιτηρίων, είναι το ότι πληρώνεις τα έξοδα πιστωτικής κάρτας ΜΟΝΟ ΜΙΑ φορά, όσα εισιτήρια κι αν αγοράσεις μαζί

Όσοι αγοράζετε εισητήρια Easyjet, μην ξεχνάτε τον εκπτωτικό promotional code auguri2010 που κόβει 5 ευρώ από κάθε πτήση.

Μιας και η αναφορά για promotional codes από το φίλο SK, να ρωτήσω πώς παρέχεται από την εταιρία;Είναι κάτι που δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί και αν η πρόσβαση σε αυτόν μπορεί να γίνει από όλους.Έχει σχέση με την εγγραφή σε newsletter;Ενδεχομένως εφαρμόζεται και από άλλες εταιρίες, αλλά δηλώνω άγνοια.
Επίσης, μήπως ξέρει κανείς ποιες visa electron ελληνικών τραπεζών έχουν μηδενική προμήθεια απο το site της εταιρίας(γίνονται δηλαδή δεκτές από το σύστημα);Ρωτάω γιατί έχω μια της Εθνικής, δεν την έχω χρησιμοποιήσει ακόμα και ακούω διφορούμενα σχόλια.Η electron της Εθνικής είναι πιστωτική και όχι χρεωστική.
Ελπίζω να μην έχει γίνει αναφορά στα συγκεκριμένα θέματα και επαναλαμβάνομαι άσκοπα, αλλά δε βρήκα κάτι ψάχνωντας.

OFF TOPIC mode ON
Όλες οι Visa Electron έχουν μηδενική προμήθεια, εφόσον έτσι αναφέρει το site της EasyJet, αφού αυτή η πολιτική εφαρμόζεται από την εταιρεία. Από εκεί και πέρα, το αν θα λειτουργήσει η Electron κάθε τράπεζας είναι σχετικό με την πολιτική κάθε τράπεζας. Για παράδειγμα, η Visa Electron της Εθνικής δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο Internet για καμιά αγορά, άρα ούτε και για αεροπορικά εισιτήρια. Καλό θα είναι να επικοινωνήσεις με την τράπεζα που χρησιμοποιείς για να ρωτήσεις λεπτομέρειες.
OFF TOPIC mode OFF

Σε γενικές γραμμές η Electron της Πειραιώς λειτουργεί άψογα όπου την έχω δοκιμάσει, αν σε ενδιαφέρει, πάντως. Μόνο έχε υπ΄όψιν ότι έχει όριο τα 1000euro/ημέρα, οπότε αν θες να κλείσεις "σύνθετο" ταξίδι για μεγάλη παρέα θα έχεις πρόβλημα ίσως.

Έχω την εντύπωση ότι το μειωμένο/μηδενικό transaction fee ισχύει μόνο για τις Electron με έκδοση στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου η σχετική προμήθεια που ζητάει η εκάστοτε τράπεζα από τον έμπορο είναι αρκετά χαμηλή. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, το σύστημα αναγνωρίζει τις Visa Electron ως Visa Debit ή Visa Credit. Μου είχε συμβεί στο παρελθόν με συναλλαγή μου με τη Visa Electron της Τράπεζας Κύπρου στο σάιτ της EasyJet.

Υπάρχουν και σχετικές διευκρινήσεις:
Όλες οι κρατήσεις έχουν χρέωση κράτησης 4,00 €, εκτός από αυτές που πραγματοποιούνται με Visa electron και Carte Bleue (εσωτερικές συναλλαγές), οι οποίες είναι δωρεάν

Λάβετε υπόψη σας ότι αυτός είναι ένας ιστότοπος λιανικών πωλήσεων του ΗΒ. Οι κάτοχοι καρτών εκτός ΗΒ που διεξάγουν συναλλαγές στον ιστότοπο αυτό ενδέχεται να υπόκεινται σε πρόσθετα τέλη διασυνοριακών συναλλαγών που επιβάλλονται από τον εκδότη της κάρτας τους.
]

Αν δεν κάνω λάθος με την electron της πειραιώς όταν είχα κλείσει δε μου είχε κρατήσει fee :) Αλλά ήταν και 3 χρόνια πριν.