Easyjet στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αρα βολεύει να πας Παρισι με Easy και να γυρισεις με Αιγαίου.

To καλοκαίρι θα δουλέψει καλά και για τις 2 εταιρίες, το θέμα είναι τις υπόλιπες εποχές του χρόνου.Οι Κ.Α δεν το χειρήστηκαν σωστά το δρομολόγιο αν και είχαν μονοπώλιο.

CDG ε; :(
Κι εγώ που είχα ελπίδες για ORY. :(
Το 6:25 είναι πολύ κακό. Πρακτικά σημαίνει πως πρέπει να ξηλωθείς για ταξί δλδ απο 30 ευρώ με βανάκι μέχρι 50+ με ταξί

Θάνατος το 06:25 από Παρίσι...Σκεφτείτε...Πρέπει δηλαδή να είσαι αεροδρόμιο κατά τις 04:30...που σημαίνει ότι τέτοια ώρα θα πρέπει να ξηλωθείς για ταξί...αφού θα σου έχουν σπάσει τα νευρα που θα έχεις κάνει check-out από τις 12 το μεσημέρι από το ξενοδοχείο και θα πρέπει σαν καυμένος να κυκλοφορείς μέχρι τα μεσάνυχτα.....

Για να είσαι στο αεροδρόμιο γύρω στις 5 το πρωί θα πρέπει να φύγεις από το ξενοδοχείο περίπου στις 4:30, άρα να ξυπνήσεις 3:45-4:00.
Δε νομίζω κάποιος να τριγυρνάει στους δρόμους επί 16 ώρες (από τις 12:00 μέχρι τις 4:00 της επόμενης μέρας) για να γλυτώσει το κόστος μιας διανυκτέρευσης.

Τό ίδιο λέμε...ταλαιπωρία...επιπλέον διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο, ξυπνητήρι στις 4 το πρωί, ταξί για αεροδρόμιο....

Ρε παιδιά τα ωράρια που τα είδατε; Ούτε η ΕΖΥ ταχει ανεβάσει ούτε στο AdF τα βρήκα..Που να τα ψάξω; όσο για τις ώρες, ναι συμφωνώ είναι σκότωμα το 625 αλλά και της Αθήνας η πτήση είναι στις 06:05..Οπότε τα ίδια σκατά..Τι να πεις και με το LGW-SKG που φεύγει 05:50..Ούτε κι εγώ ενθουσιαστηκα πουναι CDG αντί ORY..Αλλα φαντάζομαι τα slots στο ORY είναι δυσεύρετα..Πάντως,το CDG πρέπει ναχει ολονύχτια σύνδεση με την πόλη, είτε με τρενο είτε με λεωφορείο,n'est-ce pas?

Οι πτήσεις εμφανίζονται κανονικά προς πώληση στο Amadeus μέσω ticketless access. Υποθέτω είναι θέμα χρόνου να ενημερωθεί και η σελίδα τους. Προς το παρόν παραμένει προνόμιο των ταξιδιωτικών πρακτόρων.

fotis":1vwcnu9b said:
Για να είσαι στο αεροδρόμιο γύρω στις 5 το πρωί θα πρέπει να φύγεις από το ξενοδοχείο περίπου στις 4:30, άρα να ξυπνήσεις 3:45-4:00.
Δε νομίζω κάποιος να τριγυρνάει στους δρόμους επί 16 ώρες (από τις 12:00 μέχρι τις 4:00 της επόμενης μέρας) για να γλυτώσει το κόστος μιας διανυκτέρευσης.
Ή απλά γυρνάς με Aegean.

spotterakis":3bm6pcpf said:
Ρε παιδιά τα ωράρια που τα είδατε; Ούτε η ΕΖΥ ταχει ανεβάσει ούτε στο AdF τα βρήκα..Που να τα ψάξω; όσο για τις ώρες, ναι συμφωνώ είναι σκότωμα το 625 αλλά και της Αθήνας η πτήση είναι στις 06:05..Οπότε τα ίδια σκατά..Τι να πεις και με το LGW-SKG που φεύγει 05:50..Ούτε κι εγώ ενθουσιαστηκα πουναι CDG αντί ORY..Αλλα φαντάζομαι τα slots στο ORY είναι δυσεύρετα..Πάντως,το CDG πρέπει ναχει ολονύχτια σύνδεση με την πόλη, είτε με τρενο είτε με λεωφορείο,n'est-ce pas?
Ναι και όχι. Υπάρχουν τα Ν140 και Ν143 αλλά η αφετηρία τους είναι στον Gare de l'Est και άρα αυτό σημαίνει 1 με 2 αλλαγές αν μένεις κάπου κεντρικά. Φυσικά αν μένεις στην περιοχή του Gare de l'Est δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα. Το ORY το προτιμώ γιατί είναι πιο κοντά στο σπίτι μου και γιατί το τμήμα του Τ2 απο το οποίο πετάει η Easy είναι απο τα χειρότερα του CDG σε αντίθεση με το εξαιρετικό 2F της AF. Πάντως είναι καλό που πλέον υπάρχουν 2 ενναλακτικές για απευθείας αν και προσωπικά θα τους προτιμήσω αν είναι φτηνότεροι απο την Alitalia αφου τα ωράρια της τελευταίας είναι βολικότατα