Easyjet

• Thread starter Thread starter GIORGOS PARROS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Akis":r5vggt1k said:
Φυσικά υπάρχει ελληνική έκδοση. Μην βλέπετε που δεν αναφέρετε πουθενά αλλά υπάρχει (όποιος ξέρει λίγο από html την βρίσκει)

http://www.easyjet.com/el/book/index.asp

Όπως είπε ο φίλος no frills, είναι όμως υπό κατασκευή ;)

Μ' αρέσει που το έψαξα και εγώ αλλά έβαλα /gr αντί για /el :P

MerNion":3209w945 said:
Akis":3209w945 said:
Φυσικά υπάρχει ελληνική έκδοση. Μην βλέπετε που δεν αναφέρετε πουθενά αλλά υπάρχει (όποιος ξέρει λίγο από html την βρίσκει)

http://www.easyjet.com/el/book/index.asp

Όπως είπε ο φίλος no frills, είναι όμως υπό κατασκευή ;)

telika mistiko pou to kserei monos arithmos atomon mikroteros tou 2 pauei na einai mistiko huh?

well done...akis :wink:

στην προσπασπαθεια να διορθωσει το προβλημα με τις καθυστερησεισ και τις ακυρωσεισ λογω ελειψης προσωπικου η easy εκπεδευει 120 ατομα cabin crew καθε μηνα και εχει ναυλωσει αεροπλανα(737,757...) για να καλυψει το χαμενο εδαφος...επιπλεον..απολυθηκε ο fligh operation manager...

ακη παρε το αιμα σου πισω!!!! :wink:

Nai, to 757 tis Air Finland ekane tis teleutaies ptiseis LGW-ATH-LGW kai LGW-FAO-LGW stis 31 Augoustou, kai apo tin 1i Septemvriou petaei LTN-FAO-LTN kai LTN-ATH-LTN, episis apo STN hrisimopoiei akoma to 737 tis Titan kai apo BRS to 737 tis Air Slovakia. Iparhoun kapoies fimes oti apo ton Martio 07 tha proslamvanei crews apo tin Australia me 6mini simvasi gia tin therini periodo, kai fisika tha kanei sponsorship tin visa. Auto ksanaleo einai apla fimi! Tora, stin Easyland sto Luton kathe evdomada ksekinoun kainourgia training courses gia F/A's. To kathe training course ehei giro sta 20-30 atoma. Anagkastinan na riksoun ta standards arketa giati hreiazontai arketo kosmo. O logos gia to parapano den einai mono to expansion. Einai kai to gegonos oti oi torinoi F/A's petoun ena average 9-10 mines anti gia 12. Kapoies alles fimes pou akousa teleutaia einai oti theloun na anoiksoun vasi stin Malaga sta epomena 2 hronia kai mia akomi vasi stin Gallia. Ton Oktovrio stamatoun apo to LGW ta NOC, ORK, SNN.

OA277

OA277":2n0k9i3d said:
Kapoies alles fimes pou akousa teleutaia einai oti theloun na anoiksoun vasi stin Malaga sta epomena 2 hronia kai mia akomi vasi stin Gallia.
για μαλαγα δεν εχω ακουσει τιποτα....αλλα για γαλλια πολυ μιλανε εδω και 2-3 χρονια...μαλιστα ο υπευθυνος της easy στην γαλλια ειχε προσπαθησει να πεισει την εταιρια να κανει βαση στην μασαλια..(τον καιρο που ανοιξε η βαση στο μιλανο)....η μασαλια ειναι το μονο μερος που ισως ανοιξει βαση επι γαλλικου εδαφους η easy δεδομενης της επιθετικης πολιτικης του αεροδρομιου. εκτος και αν η εκπληξη ερθει απο την λυον.......

για μαλαγα μου κανει δυσκολο...μιας και ακομη δεν ανοιξε η μαδριτη καλα καλα....

εγω πιστευω πως η επομενη βαση θα ειναι στη βρεμη....εκει που αγορασε πολλα σλοτς φετος η εταιρια

OA277":2n0k9i3d said:
Ton Oktovrio stamatoun apo to LGW ta NOC, ORK, SNN.

επαιξε και εχασε......κριμα....τουλαχιστον εχει εδραιωθει στην αγορα της βορειου ιρλανδιας.....

θελω να δω ανακοινωσεις made by o'leary οταν θα ανακοινωθει επισημα η παραιτηση απο τα συγκεκριμενα ρουτς...

παντως το προβλημα με τις ακυρωσεις και τα ναυλωμενα αεροπλανα φαινεται να παιρνει τελος μιας και η εταιρια θα διοξει απο το στολο της το τελευταιο 733 στις 21 σεπτεμβριου....που σημαινει πως γι ανα μην το κραταει....δεν εχει αναγκη απο εκτακτα αεροσκαφη....

σταματουν για τον χειμωνα τα παρακατω δρομολογια...

* Basle/Mulhouse-Palma de Mallorca (October 29)
* Belfast Intl-Inverness (October 29)
* Belfast Intl-Nice (October 28 )
* Belfast Intl-Palma de Mallorca (October 29)
* Berlin Schönefeld-Krakow (October 29)
* Berlin Schönefeld-Valencia (November 5)
* Bristol-Budapest (October 29)
* Bristol-La Rochelle (October 29)
* Bristol-Valencia (October 30)
* Dortmund-Paris CDG (November 5)
* Geneva-Palma de Mallorca (October 29)
* London Gatwick-Cork (October 1)
* London Gatwick-Knock (October 1)
* London Gatwick-Shannon (October 1)
* London Luton-Bratislava (October 1)
* London Luton-Rimini (October 28 )
* Newcastle-Berlin Schönefeld (October 30)
* Newcastle-Budapest (October 30)
...computerise..δυστυχως..πρεπει να βρεις αλλο τροπο να πας βερολινο... :?

Το χειμωνα εχει μικρη κινηση σε αυτα τα δρομολογια.Μη βλεπεται αλλες χρονιες που πετουσε και το χειμωνα επειδη τυγχανει πολλες ισπανικες κ.λ.π πολεις να ειναι υπερτιμημενες;Κρυο θα εχει και εκει οπως και στη χωρα μας.
Η Easyjet εχω την αισθηση οτι εχει ηδη βαση στη Γαλλια.Ειναι ο μεγαλος αντιπαλος και σαν προορισμος αλλα και σαν αεροδρομιο σε σχεση με τη Μασσαλια ειναι η Νικαια εχει αποστευτο αριθμο συνδεσεων οποτε επειδη εχω μια πολυ μικρη επιφυλαξη οτι ισως και να μην αποτελει βαση για την Easyjet σιγουρα θα ειναι το φαβορι δεδομενου οτι η Μασσαλια εγινε προσφατα βαση του αντιπαλου δεους της Ryanair,και η αποσταση των 2 πολεων για μια χωρα σαν τη Γαλλια δεν ειναι και πολυ μεγαλη.Στην Κυανη Ακτη βρισκονται.

πιστευω πως ηταν μονοδρομος για την εταιρια να ονομασει φετος μερικα ρουτς καλοκαιρινα για να μπορεσει να προλαβει τον ολο και πιο δυνατο χειμερινο τουρισμο αλλα και να καλυψει τα προβληματα με τις ακυρωμενες πτησεις.

το εχω ξαναπει. η δικη μου εκτιμηση ειναι πως ο ρυθμος με τον οποιο παραλαμβανουν νεα αεροσκαφη οι δυο μεγαλοι ειναι αρκετα μικροτερος απο τον ρυθμο αναπτυξης της αγορας. γι αυτο αλλωστε πολλες φορες χρησιμοποιουν charters για να εκτελεσουν καποια απο τα ρουτσ τους(eirjet)

η easy εχει βαση στη γαλλια. οχι ομως στη νικαια. αλλα στο ορλυ. οντως και η νικαια ειναι ενας καλος προορισμος. αλλα το λοκο τερμιναλ της μασαλιας (ισως το φθηνοτερο τερμιναλ στην ευρωπη) ειναι καλυτερη επιλογη

Here are the latest news:

The four new international routes from Madrid are:

Madrid to Lyon
Madrid to Toulouse
Madrid to Casablanca
Madrid to Rome CIA

The two new domestic routes from the base are:

Madrid to Oviedo Asturias - 2 flights daily
Madrid to La Coruna - 2 flights daily

easyJet also announced two new routes from France today.

Lyon to Madrid
Lyon to Rome CIA

To teleutaio isos na einai kai i apantisi gia tin epomeni Galliki vasi. An kai ipopteuomai oti arhika tha ginontai me Orly based crews, opos eihan kanei prin merika hronia ta dromologia AMS-BCN kai AMS-NCE me LGW crews night-stopping sto AMS

OA277