Easyjet

• Thread starter Thread starter GIORGOS PARROS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Έχω πάει πριν 1 χρόνο..
Ρώτησε ότι θέλεις και αν γνωρίζω θα απαντήσω..

ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ?
ΔΗΛΑΔΗ
27/11/2007 ΑΘΗΝΑ - ΜΙΛΑΝΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 16:15 ΑΦΙΞΗ 17:50
01/12/2007 ΜΙΛΑΝΟ - ΑΘΗΝΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 11:50 ΑΦΙΞΗ 15:20
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ?

ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙΣ?
ΜΕ ΒUS ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ?
ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ??
ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ?

Η πτήση είναι 2 ώρες και 35 λεπτά.Οι ώρες είναι τοπικές.Τώρα για τις βαλίτσες,τι να σου πω? :?:
Όχι δεν πήγα με bus,αλλά με δικό μου μέσο..Και ναι είναι εύκολα τα πράγματα,αν και αδυνατώ να κατανοήσω τι είναι εύκολο και τι δύσκολο και που απευθύνεται αυτό.

Καλό σου ταξίδι!

Αχιλλέα καλωσήρθες στο airliners.Οι ώρες αναχώρησης κ άφιξης είναι πάντα τοπικές κ λαμβάνοντας υπόψη τη διαφορά ώρας με την Ιταλία (-1) oι ώρες πτήσης διαμορφώνονται ως εξής: 2h και 35m Αθήνα-Μιλάνο κ 2h και 30m η επιστροφή.Για τις βαλίτσες δεν υπάρχει standard χρόνος αναμονής,ανάλογα της κίνησης.Για το κέντρο του Μιλάνου υπάρχουν τακτικά δρομολόγια με 2 εταιρίες λεωφορείων,το κόστος είναι 5€ και κάνει 1 ώρα μέχρι το σιδηδρομικό σταθμό που κάνει τέρμα.Τα πράγματα είναι πολύ εύκολα!
Υ.Γ. Μη γράφεις με κεφαλαία :)

Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.easyjet.com/EN/Planning/Dest ... pensa.html
Θα βρεις ότι σε ενδιαφέρει για το (.....αδιάφορο) Μιλάνο.

Μην παραλείψεις να πας στο IceBar στην οδό via Jerusaleme. Είναι ένα μπαρ στο οποίο τα πάντα είναι φτιαγμένα από πάγο. Κι όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε τα πάντα. Φαντάσου ότι πριν μπεις σου δίνουν να φορέσεις κάπα/παλτό όπως αυτό των Εσκιμώων.

Οι παραπάνω με κάλυψαν, αλλά ρίξε μια ματιά εδώ :arrow: http://www.sea-aeroportimilano.it/en/malpensa/index.phtml Είναι το επίσημο σάιτ του αεροδρομίου, με ωράρια και λοιπές πληροφορίες.
Να ξέρεις ότι το μόνο πρόβλημα με τα ιταλικά αεροδρόμια, και ιδιαίτερα Μιλάνου-Ρώμης, είναι ότι περιμένεις κανά μισάωρο έως 45 λεπτο για τις αποσκευές... Καλή διασκέδαση! :wink:

Εγω με τη σειρα μου θα ηθελα να ρωτησω ποτε αναμενεται να βγει το καλοκαιρινο προγραμμα της ευκολοτζετ, τωρα μπορει καποιος να κλεισει μονο μεχρι 29 μαρτιου.
Βασισμενοι στην εμπειρια σας, ποτε θα γινει αυτο?

Η easyjet δεν ανοίγει ολόκληρο το καλοκαιρινό πρόγραμμα με μια, αλλά σιγά-σιγά. Συνήθως αρχίζει περίπου τα τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου.

και συνηθως η βαση του μιλανου είναι απο τις τελευταίες που ανοίγουν το πρόγραμα τους.

stiv":v8xuzrno said:
Αχιλλέα καλωσήρθες στο airliners.Οι ώρες αναχώρησης κ άφιξης είναι πάντα τοπικές κ λαμβάνοντας υπόψη τη διαφορά ώρας με την Ιταλία (-1) oι ώρες πτήσης διαμορφώνονται ως εξής: 2h και 35m Αθήνα-Μιλάνο κ 2h και 30m η επιστροφή.Για τις βαλίτσες δεν υπάρχει standard χρόνος αναμονής,ανάλογα της κίνησης.Για το κέντρο του Μιλάνου υπάρχουν τακτικά δρομολόγια με 2 εταιρίες λεωφορείων,το κόστος είναι 5€ και κάνει 1 ώρα μέχρι το σιδηδρομικό σταθμό που κάνει τέρμα.Τα πράγματα είναι πολύ εύκολα!
Υ.Γ. Μη γράφεις με κεφαλαία :)

O πραγματικός χρόνος πτήσης ειναι 1,35 δηλαδη ε?
γιατι με μπερδεύσαν οι διαφορεσ ώρας