Easyjet

Ακόμη μία υπηρεσία προστιθέμενης αξίας απ' την πορτοκαλιά
Low-cost carrier Easyjet is to offer passengers in-flight entertainment for the first time, with personal TVs available on selected flights for £7.50.
Σίγουρα θα το δούμε σε πτήσεις UK-Ελλάδας μιάς και είναι απ' τα μεγαλύτερα sectors σε χρόνους...

:arrow: http://www.businesstraveller.com/news/easyjet-to-offer-in-flight-tvs
 
Mια χαρά είναι..αν είσαι νευρόσπαστο και δεν μπορείς να κοιμηθείς ή ζαλίζεσαι να διαβάσεις,3.5ωρες καθισμένος στα "υπεραναπαυτικά" καθίσματα της ΕΖΥ δεν περνάνε..Πόσο να φας και πόσα περιοδικά να διαβάσεις πια;...μια ταινιούλα λεει..και μη μου πει κανείς για την τιμή γιατι όταν ξεκινας να κάνεις ταξίδι στο λονδίνο όπου θα σου φύογουν του κ...λου τα λεφτά δεν θα κολλήσεις στις 7,5 λίρες...
 
Σωστος και πολυ καλη ιδεα!!!!
 
Η λύση του laptop μ αρεσει περισσοτερο. Για να το βαζει η easy στις προσφορες της κατι θα ξερει σιγουρα, απλα ειναι ψιλοαπάτη η χρεωση νομίζω..
 
Δωρεάν εισιτήρια θα μοιράζει η U2 σε περίπτωση καθυστέρησης άνω των 15 λεπτών. Για να προλάβω όμως τα χαμόγελα, η προσφορά ισχύει μόνο για όσους ταξιδεύουν με το flexi-fare.
Passengers travelling on the Easyjet’s new Flexi Fare whose arrivals are delayed by more than 15 minutes will now receive a free leisure ticket to anywhere on Easyjet’s network.
:arrow: http://www.businesstraveller.com/news/easyjet-to-offer-free-flights-for-late-arrivals
 
Πρόβλεψη οικονομικών αποτελεσμάτων της easyJet

Νέα (προς τα επάνω) αναθεώρηση της πρόβλεψης των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας. Όλα δείχνουν ότι θα είναι το πιο επιτυχημένο οικονομικό έτος στη 15ετή ιστορία της με αναμενόμενα κέρδη της τάξεως των £240-250 εκ. κι επιστροφή £190 εκ. στους επενδυτές.
 
Ο Sir Stelios σίγουρα θα είναι σε καμιά γωνιά και θα κρυφοχαμογελάει... :banana:
 
Περισσότερη easyJet στη Γαλλία

Ενισχυμένη παρουσία στην αγορά της Γαλλίας θα διαθέτει η easyJet από τον προσεχή Απρίλιο με δύο νέες βάσεις σε Νίκαια και Τουλούζη. Η κίνηση έρχεται ως απάντηση στην Air France, η οποία ανακοίνωσε τον περασμένο Ιούνιο επέκταση σε Νίκαια, Τουλούζη και Μασσαλία.
 
Top