Easyjet

Σαν σήμερα πριν από είκοσι πέντε χρόνια απογειώθηκε η πρώτη πτήση της easyJet. Η εταιρεία κράτησε χαμηλό προφίλ, παραθέτω όμως ένα άρθρο του Independent.
 
Σε 25 μόλις χρόνια εξελίχθηκε σε κολοσσό και σε ενα από τα πιο αναγνωρισμένα brand παγκοσμίως. Προφανώς δε μπορούσαν να γιορτάσουν οπως θα ήθελαν φετος.
 
Σωστά. Πουλάει αυτά τα slot και αγοράζει άλλα. Άνοιξε δυο νέες βάσεις σε Faro και Μalaga

Restructuring λεγεται. Για να αποκτησει πιο lean business model και να γινει πιο κερδοφορο και efficient το operation.

Δεν σημαίνει ότι επειδή πουλάει τα slot πάει για κλείσιμο. Δες τι γίνεται στις υπόλοιπες.
 
Ανέφερα κάπου ότι πάει για κλείσιμο; Ειλικρινά, αδυνατώ να καταλάβω το σχόλιο
 
Σου εξήγησα ότι πώληση slot και το downsizing ειναι συχνα κομματι της εξυγείανσης του operation μιας εταιρειας. Οπως εν προκειμενω.

Δεν είπα ότι είπες τίποτα. Δες το δάσος κι όχι το δέντρο.
 
Από 10 Φεβρουαρίου 2021 πάει η δωρεάν μεγάλη χειραποσκευή. Χωρίς έξτρα χρέωση θα μπορούν οι επιβάτες να έχουν μικρή χειραποσκευή διαστάσεων 45x36x20
 
Aπό 1/11 η Easy στα Σκοπια με 2w GVA-SKP, το οποίο αργότερα θα γινει 3w..TIA,BEG,SKP, σε ολες η Easy..Στην SKG oυτε καν seasonal :mad:
 
Θα μπορούσε να είναι και πρωταπριλιάτικο αστείο.. αλλά είναι η πραγματικότητα. Η EasyJet θα αφαιρέσαι την τελευταία σειρά καθισμάτων από τα Α319 για να μειώσει το απαιτούμενο αριθμό πληρώματος καμπίνας από 4 σε 3. Τα Α319 θα έχουν πλέον 150 θέσεις. Οι αδυναμία της εταιρείας να προσλάβει το απαιτούμενο προσωπικό την αναγκάζει σε δραστικά μέτρα.

Πρώτη σκέψη, γιατί δεν βάζουν όριο στον αριθμό των θέσεων προς πώληση; Από ότι φαίνεται, η βρετανική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας θέτει το απαιτούμενο αριθμό πληρώματος βάση των θέσεων που υπάρχουν στο αεροσκάφος και όχι βάση του αριθμού επιβατών.

EasyJet to take out seats so it can fly with fewer crew
 
Top