Εγκαταλειψη των Boeing στο LGAT

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Την κοιλιά του 727 γνωρίζει κανείς γιατί τη βάψανε άσπρη η είναι ιδέα μου; Το έχει δεί κανείς από κοντά;
 
Και με καλό ήλιο οι πρώτες φωτογραφίες μετά τα εγκαίνια. Η κοιλιά δεν είναι άσπρη. Είναι κανονικά το γκρι της ΟΑ. Οι fake κινητήρες είναι οκ για μένα. Μόνη παραφωνία, δεν ξέρω ποιανού ιδέα ήταν, να βάψει το "B" στη μύτη το οποίο είναι και λάθος (αφού είναι το SX-CBA) αλλά και κακό, σαν να το έχουν κάνει με μονωτική ταινία. Από την ανοιχτή πίσω πόρτα φαίνεται κάτι σαν galley αλλά δεν καταλαβαίνω αν είναι για να το ανοίξουν αργότερα. Πάντως σήμερα το πρωί δεν υπήρχε φύλαξη. Απλά ήταν κλειδωμένες οι πόρτες του φράχτη. Ωραία πινελιά η σκάλα καθώς και οι κύκλοι στον φράχτη.

 
Πολύ καλές φωτογραφίες! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! Μας καλώ να τις κρατήσουμε!

(Δεν νομίζω ότι θα παραμείνει για πολύ σε αυτή την κατάσταση, ας έχει και περίφραξη! Το φαντάζομαι με μπουγάδα απλωμένη στο οριζόντιο σταθερό! Μέχρι και κουρτίνες θα μπορεί να πάρει!)
 
H περίφραξη στο 727 θα παραμείνει κλειδωμένη επ αόριστον. Εντωμεταξύ η πίσω πόρτα του 727 είναι μόνιμα ανοιχτή και το "B" στη μύτη του αεροσκάφους σβήστηκε. Τέλος οι κύκλοι της ΟΑ που βρίσκονται στην περίφραξη χρωματίστηκαν στα κανονικά χρώματα των αυθεντικών κύκλων.

Στο παρακάτω βίντεο ο Χριστοδουλίδης της Zela δίνει κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τα αεροσκάφη. Λέει ότι έχει πάρει και το 737 ενώ στο 4:45 αποσαφηνίζει ότι τα αεροσκάφη δεν θα γίνουν ποτέ επισκέψιμα αλλά το 727 θα το ανακαινίσει εσωτερικά ώστε να πηγαίνει αυτός με την οικογένειά του, να κάθεται και να χαλαρώνει!!! Πάντως έχει ενδιαφέρον όλη η συνέντευξη

 
Σήμερα το 737 ήταν άφαντο από τη θέση του στο Ελληνικό. Μεταφέρθηκε κι αυτό σε άγνωστη (προς το παρόν) τοποθεσία.
 
Είχα γράψει εδώ ότι βλέπω καθημερινά το ουριαίο του πάνω σε ένα container σε έναν χώρο που σταθμεύουν γερανοί στην Ρόζας Ιμβριώτη. Μετά από επικοινωνία μου με την εταιρεία με κάλεσε ο ιδιοκτήτης να με ενημερώσει ότι δεν το έχουν κλέψει, προσπαθούν να σώσουν όλο το αεροπλάνο αλλά περίμεναν άδειες από τροχαία και δήμους για να μεταφερθεί με πλατφόρμα.
Προφανώς βγήκαν οι άδειες και μεταφέρθηκε. Θέλετε να μάθω που;

Υ.Γ. Βγάλτε τα μάτια σας με την άθλια φωτό μου
IMG_4601.JPEG
 
Last edited by a moderator:
Εννοείται αν μάθεις μας ενημερώνεις!
 
Μόλις λίγα μέτρα μακριά από το 727, σε ένα οικόπεδο του Δήμου Ελληνικού που χρησιμοποιείται για τα βαρέα οχήματα, μεταφέρθηκε το 737. Όπως θα δείτε, εσωτερικά είναι μόνο ο σκελετός.


@winlink είναι δεξιά του γηπέδου, στο πίσω μέρος δίπλα στην τάφρο
 
Υποθέτω ότι πήγε εκεί για απόθεση, χωρίς προοπτική συναρμολόγησης.
 
Πήγε εκεί μέχρι νεωτέρας! Προς το παρόν δεν έχει βρεθεί ενδιαφερόμενος όπως για το BAC 1-11 και το 727. Αλλά φαντάζομαι για να βρεθεί θα πρέπει να επανατοποθετηθούν τουλάχιστον τα παράθυρα. Τα φτερά και η ουρά είναι διαθέσιμα για συναρμολόγηση σε παρακείμενο χώρο. Ο στόχος είναι η εύρεση - διάθεση χώρου και να μείνει για display
 
Top