Παροπλισμένα αεροσκάφη του Ελληνικού.

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Οι πτέρυγες του Β737 πέταξαν στην Βούλα. Επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 50

Πάντως, χθες που περνούσα από το 727, κάποιος έχει ήδη βανδαλίσει την πινακίδα της περίφραξης με ένα εθνικιστικό σύμβολο.

Άλλαξε ο τίτλος του topic για να είναι πιο επίκαιρος...
Το 737 παραμένει στην ίδια τοποθεσία και κατάσταση στα αζήτητα.
Πέρασα χθες από το Λαύριο και είδα το BAC 1-11 (όπου και η φωτο παρακάτω). Αυτό που μου έκανε εντύπωση περνώντας και βράδυ είναι ότι δεν φωτίζεται καθόλου (όπως το 727 στο Ελληνικό). Είναι θεοσκότεινο αλλά περιέργως άθικτο από γκράφιτι. Κρίμα να μην υπάρχει έστω ένας υποτυπώδης φωτισμός

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο το σιδερένιο πλέγμα περιμετρικά του Β727 όπου έδινε τη δυνατότητα να φαίνεται ολόκληρο το αεροσκάφος αντικαταστάθηκε με γκρι σιδερένιο αδιαφανή φράχτη, με αποτέλεσμα να φαίνεται μόνο από τη μέση και πάνω το 727 και όχι ολόκληρο. Κρίμα...

Συνήθως κάπως έτσι ξεκινούν όλα!
Μετά έρχεται η "ζωγραφική" η μπουγάδα και τελικά η αποψίλωση!

Άραγε τελικά για το 727 πρόκειται ή για το 747;;; Άχρηστοι "δημοσιογράφοι":mad:
ανακατασκευή του εσωτερικού του θρυλικού Boeing 727 η οποία όπως μας είπε θα ξεκινήσει το ερχόμενο φθινόπωρο
«η ανακατασκευή του Boeing 747 του Αριστοτέλη Ωνάση εσωτερικά θα ξεκινήσει από το φθινόπωρο

Ξεκάθαρα στο 727 αναφέρεται αφού το άρθρο προμοτάρει τη φιέστα Zela Aviation-Κωνσταντάτου. Το 747 θα ανακατασκευαστεί από τη Lamda όχι τη Zela

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο το σιδερένιο πλέγμα περιμετρικά του Β727 όπου έδινε τη δυνατότητα να φαίνεται ολόκληρο το αεροσκάφος αντικαταστάθηκε με γκρι σιδερένιο αδιαφανή φράχτη, με αποτέλεσμα να φαίνεται μόνο από τη μέση και πάνω το 727 και όχι ολόκληρο. Κρίμα...
Εγινε η φιεστα του ΠΟΛΚΕΟΑ για αυτο. Τωρα τα βγαλανε.

Καλησπέρα σε όλους και καλό καλοκαίρι.
Σήμερα βγαίνοντας στη βεράντα μου που βλέπει προς το γήπεδο των Σουρμένων, αυτό που είναι δίπλα του το 727, είδα ότι το οικόπεδο στη γωνία της Ρόζας Ιμβριώτη (διπλός δρόμος που κατέβαινε στο Ανατολικό) με τον δρόμο του σπιτιού μου, που νοικιαζόταν από μία εταιρεία με γερανούς, έχει σχεδόν αδειάσει.
Υπάρχει ακόμα το 40άρι container που πάνω του φυλάσσεται το ουριαίο του 737 όπως είχα γράψει έναν χρόνο πίσω, η υπόλοιπη άτρακτος του 737 είναι στο βάθος του οικοπέδου που είναι τώρα τα οχήματα του δήμου (αυτό που παλιά ήταν parking για πούλμαν, από την άλλη πλευρά του γηπέδου), μάλλον χωρίς τα φτερά που κάποιος έγραψε ότι είναι στη Βούλα.
Αυτό που είδα και ήταν το Kinder έκπληξη, είναι το λευκό μπροστινό τμήμα με το πιλοτήριο ενός άλλου αεροσκάφους, οι γνώσεις μου δεν μου επιτρέπουν να καταλάβω από τι αεροσκάφος, αν και βλέποντας το σκέφτηκα Airbus.

Ιδού λοιπόν!
IMG_5835.JPEG

Στοίχημα είναι του SX-TID