Ορίστε και τα δικά μου φώτα

:
-Anti collision lights (το κόκκινο μπλιμπλίκι πάνω και κάτω απο την άτρακτο): όποτε δουλεύουν οι κινητήρες, και όποτε το αεροσκάφος κινείται (ακόμα και σε towing)
-Landing lights στην προσγείωση (στη ρίζα του φτερού), και η χρήση τους γίνεται υποχρεωτική νομίζω στα 10 μίλια final.
-Taxi lights μόνο στην τροχοδρόμηση (είναι πάνω στον ριναίο,συνήθως)
-Navigation lights (κόκκινο στο αριστερό ακροπτερύγιο πράσινο στο δεξί, και λευκό στην άτρακτό ή την ουρά) υποχρεωτικά sunset to sunrise και σε χαμηλή ορατότητα, προαιρετικά οποιαδήποτε άλλη ώρα.
-Strobe lights (συνήθως στα ακροπτερύγια, αλλα υπάρχουν και σε άλλα σημεία, πχ το κτήνος έχει ένα στην κορυφή κάθε ουράς), κι αύτά υποχρεωτικά sunset to sunrise και σε χαμηλή ορατότητα ανεξαρτήτως ύψους, και είναι και τα πιό ευδιάκριτα φώτα ενός αεροπλάνου σε απόσταση (θυμηθείτε νυχτερινά overflying

). H δύναμή τους περνάει ένα δυνατό φλάς μιας
φωτογραφικής
-Logo lights. Βρίσκονται ή στα ακροπτερύγια (πχ 737) ή στο tailplane (πχ 747 classic). Είναι αυτά που φωτίζουν το κάθετο σταθερό οπου υπάρχει το σήμα της εταιρείας, και οι λόγοι ύπαρξής του είναι παραπάνω απο διαφημιστικοί. Κάνουν το α/φ πιό ευδιάκριτο τη νύχτα!
-Wing illumination lights (ρίζα φτερού),χρησιμοποιούνται σε έκτακτες περιπτώσεις, πχ άν ο πιλότος θέλει να δέι πιθανό σχηματισμό πάγου στο φτερό. Ανάβει το φωτάκι του και ρίχνει τη ματιά του!
Αυτά. Δέν νομίζω να ξέχασα κανένα!