fotis
Concorde-Class-Member
- Περιοχή
- Athens/Munich
- Website
- www.videoart.gr
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- IMP
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EDDM
Έχω την εντύπωση ότι αυτό δεν ισχύει φίλε vagelist.
Αν βέβαια κάνω λάθος παρακαλώ το φόρουμ να με διορθώσει.
Πολλές φορές έχω διαβάσει στον τύπο για προσλήψεις ορισμένου χρόνου που διενεργεί η ΟΑ (συνήθως αρχές καλοκαιριού).
Οι αιτήσεις για αυτές τις προσλήψεις απευθύνονται στην εταιρεία και μάλιστα αντί χρόνου υποβολής αναφέρεται η λέξη "άμεσα".
Νομίζω λοιπόν, ότι οι προσλήψεις που γίνονται την άνοιξη ή στις αρχές του καλοκαιριού δεν υπόκεινται στον έλεγχο του ΑΣΕΠ.
Όχι ότι αυτό είναι απαραίτητα κακό.
Αν υπόκειντο στον έλεγχο του ΑΣΕΠ, τότε θα καθυστερούσαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!
Τόσο πολύ που πιθανόν οι προσλήψεις να γίνονταν τελικά το επόμενο καλοκαίρι όσο και αν ακούγεται αυτό απίθανο και αστείο.
Είναι τέτοιος ο φόρτος εργασίας στο ΑΣΕΠ που τα τελικά αποτελέσματα των διαγωνισμών κάνουν πολλές φορές 18-20 μήνες να εκδοθούν.
Επίσης έχω την αίσθηση ότι επίτηδες δεν ενισχύουν το ΑΣΕΠ με προσωπικό.
Μαζεύονται όλο και περισσότεροι διαγωνισμοί, συσσωρεύονται, καθυστερούν τα αποτελέσματα.......ΑΡΑ ας το παρακάμψουμε
μια και βιαζόμαστε γιατί χρειαζόμαστε άμεσα το προσωπικό στην τάδε ΔΕΚΟ ή υπηρεσία του Δημοσίου.
Αν βέβαια κάνω λάθος παρακαλώ το φόρουμ να με διορθώσει.
Πολλές φορές έχω διαβάσει στον τύπο για προσλήψεις ορισμένου χρόνου που διενεργεί η ΟΑ (συνήθως αρχές καλοκαιριού).
Οι αιτήσεις για αυτές τις προσλήψεις απευθύνονται στην εταιρεία και μάλιστα αντί χρόνου υποβολής αναφέρεται η λέξη "άμεσα".
Νομίζω λοιπόν, ότι οι προσλήψεις που γίνονται την άνοιξη ή στις αρχές του καλοκαιριού δεν υπόκεινται στον έλεγχο του ΑΣΕΠ.
Όχι ότι αυτό είναι απαραίτητα κακό.
Αν υπόκειντο στον έλεγχο του ΑΣΕΠ, τότε θα καθυστερούσαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!
Τόσο πολύ που πιθανόν οι προσλήψεις να γίνονταν τελικά το επόμενο καλοκαίρι όσο και αν ακούγεται αυτό απίθανο και αστείο.
Είναι τέτοιος ο φόρτος εργασίας στο ΑΣΕΠ που τα τελικά αποτελέσματα των διαγωνισμών κάνουν πολλές φορές 18-20 μήνες να εκδοθούν.
Επίσης έχω την αίσθηση ότι επίτηδες δεν ενισχύουν το ΑΣΕΠ με προσωπικό.
Μαζεύονται όλο και περισσότεροι διαγωνισμοί, συσσωρεύονται, καθυστερούν τα αποτελέσματα.......ΑΡΑ ας το παρακάμψουμε