Νομίζω ότι ο φίλος tarig_gr λόγω της εργασιακής του σχέσης με την ΟΑ έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Του το έχουμε επισημάνει πολλές φορές εδώ μέσα ότι η ΟΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ . Δυστυχώς όμως είναι μια νοσηρότατη εταιρία, που στοιχίζει καθημερινά στον απλό έλληνα πολίτη (και στον κ. tarig_gr βεβαίως βεβαίως χιλιάδες ΕΥΡΩ). Αν ο εν λόγω κύριος ρίξει μια σε πολλά threads εδώ μέσα (leased αεροπλάνα, το παρών και άλλα) θα βρει πάμπολλα δημοσιεύματα εφημερίδων (αντιπολιτευόμενων με την παρούσα πολιτική κατάσταση, αντικειμενικών όμως) στα οποία αναφέροντα πολλά παραδείγματα κακοδιαχείρησης και "κουτοπονηριάς" που οδηγούν την εταιρία μαθηματικά σε κλείσιμο-εκαθάριση-μετονομασία ή όπως αλλιώς θέλετε πειτε το.
Ερωτώ τον κ. tarig_gr και οποιονδήποτρε άλλο εδώ μέσα ΕΥΘΕΩΣ : Γιατί όταν ιδιώτης έκανε προσφορά στη διοίκηση να νοικιάσει δρομολόγιο προς HKG η τιμή που του πρόσφεραν διαμόρφωνε τιμή εισητηρίου στα 2000 ΕΥΡΩ ? Όταν στον ελλαδικό χώρο δραστηριοποιούνται εταιρίες κολοσσοί όπως THAI, SINGAPORE, EMIRATES, LH και όμιλος STAR ALLIANCE που προσφέρουν το δρομολόγιο σε παρόμοια ή και μικρότερη μερικές φορές τιμή, γιατί κάποιος να προτιμήσει την ΟΑ ενώ έχει όλες αυτές τις επιλογές (προσωπικά ΔΕ θα διάλεγα την Ολυμπιακή κι ας πέσετε όλοι να με φάτε). Η κλασσική κουτοπονηριά του Δημόσιου Υπαλλήλου-Μεγαλοστελέχους της ΟΑ "ας φάμε λεφτά από το κορόϊδο" στερεί την εταιρία από τον ανταγωνισμό.
Αυτό ήταν ένα μόνο παράδειγμα και σίγουρα υπάρχουν πολλά σαν κι αυτό.
Ξέρω εκ των προτέρων ότι ο κ. tarig_gr θα εκτοξεύσει μύδρους εναντίων μου αλλά αν δει λίγο αντικειμενικά το θέμα ελπίζω να βάλει νερό στο κρασί του.
ΥΓ. Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω καμιά απολύτως σχέση (επαγγελματική, οικογενειακή, κοινωνική, ερωτική) με ΚΑΝΕΝΑ εργαζόμενο ΟΠΙΑΣΔΗΠΟΤΕ βαθμίδας ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ανταγωνιστικής εταιρίας με την ΟΑ (δηλαδή με τις υπόλοιπες 1000+ εταιρές παγκοσμίως)