flesland
Concorde-Class-Member
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EDDK
Re: Όποιος γνωρίζει, ας με διαφωτίσει!
Αυτό δεν ισχύει: στην αεροπορία φυσικά και υπάρχει το τεστ που αναφέρθηκε επειδή συντρέχουν τυπικοί λόγοι ασφαλείας, αλλά τα υπόλοιπα ''πτυχία'' γλωσσομάθειας είναι για να βγάζουν χρήματα διάφοροι οργανισμοί και πανεπιστήμια. Με όποιο υποψήφιο και αν μιλήσεις 5 λεπτά μπορείς να καταλάβεις τι επίπεδο της γλώσσας κατέχει, στο εξωτερικό τουλάχιστον και όχι στο ελληνικό δημόσιο που έδιναν και μπόνους για το lower. Εγώ έχω πτυχίο στα Ολλανδικά, αλλά ούτε το ''εγώ είμαι'' δεν θυμάμαι...
FuturePil":61apomjb said:Κι όμως, σκέψου πόσοι είναι αυτοί που έχουν τέτοια διπλώματα, αλλά δε ξέρουν τίποτα! Ένα δίπλωμα-πτυχίο δεν ορίζει τι είσαι και τι γνωρίζεις! Παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Βέβαια, όπως λες κι εσύ, καλό είναι να τα έχεις και τα δύο.. Να υπάρχει και το δίπλωμα που θα το πιστοποιεί, αλλά και η γνώση. Τότε δε μπορεί να σε πιάσει κανείς. Άρα, νούμερο 1 υποχρώσεων: Να πάρουμε το πτυχίο αγγλικών!
Πάμε παρακάτω, λοιπόν!
FuturePil":61apomjb said:Κοιτα να παρεις καποιο πτυχιο ενδιαμεσα γιατι οτι περισσοτερο εχεις τοσο το καλυτερο. Η νοοτροπια του "Μπορώ, όμως, να το αποδείξω" χωρις αποδεικτικα δεν πολυπερναει σημερα σε κανενα κλαδο. Εδω περνανε απο χιλια κοσκινα αυτους που εχουν καποιο πτυχιο.
Αυτό δεν ισχύει: στην αεροπορία φυσικά και υπάρχει το τεστ που αναφέρθηκε επειδή συντρέχουν τυπικοί λόγοι ασφαλείας, αλλά τα υπόλοιπα ''πτυχία'' γλωσσομάθειας είναι για να βγάζουν χρήματα διάφοροι οργανισμοί και πανεπιστήμια. Με όποιο υποψήφιο και αν μιλήσεις 5 λεπτά μπορείς να καταλάβεις τι επίπεδο της γλώσσας κατέχει, στο εξωτερικό τουλάχιστον και όχι στο ελληνικό δημόσιο που έδιναν και μπόνους για το lower. Εγώ έχω πτυχίο στα Ολλανδικά, αλλά ούτε το ''εγώ είμαι'' δεν θυμάμαι...