@ gigi
Δεν εχω διαβάσει ολόκληρο το νόμο. Ειχα διαβασει ένα σχετικό reference παλαιοτερα (στο diorismos νομιζω ήταν) και φυσικά εχω διαβάσει την προκήρυξη με το κρίσμο σημείο να είναι αυτό που πόσταρε ο djk πριν. Αλλά ξερω και περιπτώσεις που έγινε ακριβώς αυτο που λέω.
Δεν ήθελα να φτασω μέχρι αυτό το σημείο, αλλά θα αναγκαστώ, ώστε να αποδείξω την ορθότητα των λεγομένων μου. Εάν η Συντονιστική Ομάδα του airliners πιστεύει ότι παραβιαζω τους κανονες, εννοειται ότι πάντα μπορεί να διαγραψει το ποστ μου (χωρίς φυσικά να χρειαζεται να συμφωνησω,χεχε) ή και να μου επιβάλει τις αντίστοιχες ποινές σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας του παρόντος forum.
Αυτά ειναι τα αποτελέσματα των πολυτεκνων στο διαγωνισμό του 2008. Το εξελόφυλλο ήταν δημόσια διαθεσιμο στο σαιτ του ΑΣΕΠ μέχρι πολύ προσφατα και κατέβηκε λόγω παλαιότητας πριν μερικούς μηνες. Τυγχάνει να το εχω στο αρχείο μου (όπως και όλα τα αρχεια του διαγωνισμού του 200

. Δες πχ τον πρώτο πολύτεκνο σε βαθμολογία (είναι μάλιστα κοπέλα). Εχει έναν πολύ υψηλό βαθμό. Δες τώρα και το ΦΕΚ διορισμού:
Βρες πάλι το όνομά της στον πίνακα διοριστέων (σελ.5 του .pdf) . Το ΦΕΚ ειναι ακόμα και σήμερα διαθέσιμο στην επίσημη σελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου με μια απλή αναζήτηση με τον αριθμο ΦΕΚ. Στην στήλη "ΕΙΔΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ" αναγράφεται "ΠΟΛ" όταν πρόκειται για πολύτεκνο και "ΤΡΙ" όταν πρόκειται για τρίτεκνο. Θα δεις πολύ εύκολα ότι η συγκεκριμενη πρόσληψη εγινε ΧΩΡΙΣ τη χρηση της πολυτεκνικής ιδιότητας και ετσι απελευθερώθηκε μία θεση για τους πολυτεκνους. Ελπίζω το εφαρμοσμένο αυτό παράδειγμα να σε έπεισε για την ορθοτητα όσων λέω. Δε λέω αν αυτό είναι δίκαιο ή οχι (αυτη ειναι άλλη συζητηση), αλλά επισημαινω ότι τρίτεκνοι και πολύτεκνοι πρώτα καλύπτουν θέσεις της Γενικής Σειράς εφόσον εχουν γράψει τόσο καλά και ΜΕΤΑ αρχίζουν να πληρώνονται οι θεσεις πολυτεκνων/τριτεκνων.
Δυστυχως αναγκάστηκα να χρησιμοποιησω συγκεκριμένο παράδειγμα. Δεν στρεφομαι εναντίον κανενός και εναντίον καμιάς. Πρόκειται για δημόσια εγγραφα , διαθεσιμα στον καθένα για λόγους διαφάνειας και το παράδειγμα είναι τυχαίο για να υποστηριξω όσα λέω. Οποιος πολύτεκνος/τριτεκνος εχει γραψει τόσο καλά ώστε να μπει στη Γενικη Σειρά, μαγκιά του και μπράβο του. Από εμένα ενα τεράστιο respect. Ελπίζω να πείστηκες, gigi .