Elite Airlines

• Thread starter Thread starter N74700
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Για ρωτιστε πρωτα, απο ποτε εχουν ν α πληρωθουν τα ανωτερα στελεχη, οπως ο ΔΠΕ, ο γενικος αρχιχειριστης, και μετα τα λεμε! :mrgreen:
Ειπαμε, ο σοφος ελληνικος λαος, κατι λεει για π%$#ες, και βαφη αυγων! :with:

Φίλε DocORL, γνωρίζοντας πράγματα για την συγκεκριμένη εταιρεία μόνο από αυτό το τόπικ, τον ΔΠΕ και γενικά τα "κουρασμένα παλληκάρια" της εταιρείας, δεν τα λυπάμαι ιδιαίτερα. Αυτοί και απλήρωτοι να είναι, τουλάχιστον έχουν την "συνταξούλα" τους, το "σπιτάκι" τους, παιδιά σπουδαγμένα-παντρεμένα, χώρια ότι περνάνε και την ώρα τους εκεί. Φαντάζεσαι να ήταν γύρω γύρω στο σπίτι και να τους έχει στην γωνία η κυρά "κάνε το ένα και κάνε το άλλο" κάθε μέρα-όλη μέρα? . Άσε καλύτερα.

Τα νέα παιδιά να λυπάσαι που ένας θεός ξέρει τί ανέχονται κάθε μέρα και από πάνω να είναι και απλήρωτα.

Όλα αυτά τα φαντάζομαι βέβαια, αν και συνήθως η φαντασία μου είναι αρκετά ρεαλιστική και σπάνια πέφτει έξω. 8)

Κακίες κ σχόλια τετοιου ειδους να τα κάνετε ολοι όταν θα έχετε κάτι συγκεκριμένο να σχολιάσετε και αφού η εταιρία αρχίσει τα δρομολόγια...Δεν μπορω να καταλαβω πως ολοι εδω μεσα τα ξερουν ολα εκ των προτερων...

Τί υποννοείτε κυρία/δεσποινίς μου? Ότι ο κόσμος θα αρχίσει να πληρώνεται όταν αρχίσουν τα δρομολόγια ?

Επαναλαμβάνω. Δεν γνωρίζω τίποτα για αυτήν την εταιρεία. Διαβάζω μόνο πόστς. Και το πόστ του docORL δεν το διαψεύσατε, αν και φαίνεται ότι γνωρίζετε πράγματα για την Ελίτ.

Ευχαριστώ,
Gonso

gonso":1bpfp62u said:
Φίλε DocORL, γνωρίζοντας πράγματα για την συγκεκριμένη εταιρεία μόνο από αυτό το τόπικ, τον ΔΠΕ και γενικά τα "κουρασμένα παλληκάρια" της εταιρείας, δεν τα λυπάμαι ιδιαίτερα. Αυτοί και απλήρωτοι να είναι, τουλάχιστον έχουν την "συνταξούλα" τους, το "σπιτάκι" τους, παιδιά σπουδαγμένα-παντρεμένα, χώρια ότι περνάνε και την ώρα τους εκεί. Φαντάζεσαι να ήταν γύρω γύρω στο σπίτι και να τους έχει στην γωνία η κυρά "κάνε το ένα και κάνε το άλλο" κάθε μέρα-όλη μέρα? . Άσε καλύτερα.

Τα νέα παιδιά να λυπάσαι που ένας θεός ξέρει τί ανέχονται κάθε μέρα και από πάνω να είναι και απλήρωτα.

Όλα αυτά τα φαντάζομαι βέβαια, αν και συνήθως η φαντασία μου είναι αρκετά ρεαλιστική και σπάνια πέφτει έξω. 8)
Δεν πεφτεις εξω.... ετσι ακριβως ειναι! Αυτοι παιρνουν την συνταξη και απλως περνανε την ωρα τους κανοντας αυτο που γουσταρουν. Αλλα ισως και εμεις δεν θα επρεπε να ανεχομαστε καποια πραγματα μονο κ μονο για να πεταμε κ να λεγομαστε ιπταμενη.

Tina":168in4pf said:
Συγνωμη αλλα οι Σαουδαραβες που κολανε απο τη στιγμη που η εταιρια πρωτον εχει βαση στην Αθηνα και δευτερον τα ταξιδια που θα κανει θα ειναι ΜΟΝΟ Καναδα κ Los Angeles??Και θα kanei scheduled flights...Οποιος δεν γνωριζει κατι καλυτερα να μη μιλαει...
Tina":168in4pf said:
Κακίες κ σχόλια τετοιου ειδους να τα κάνετε ολοι όταν θα έχετε κάτι συγκεκριμένο να σχολιάσετε και αφού η εταιρία αρχίσει τα δρομολόγια...Δεν μπορω να καταλαβω πως ολοι εδω μεσα τα ξερουν ολα εκ των προτερων...

Αγαπητη μου τινα σε σεβαστηκαμε ολοι οταν μπηκες και μας απεδειξες οτι δεν ξερεις καν τι σημαινει παγκοσμια αεροπορικη πραγματικοτητα, ποσο μαλιστα ελληνικη, λεγοντας οτι η elite ειναι κατι σαν ΟΑ επι εποχη Ωναση που θα σας μαθει να περπατατε και αλλα τετοια...
...ΑΛΛΑ απεχει πολυ αυτο απο το να κατηγορεις τους αλλους που ξερουν καλυτερα απο σενα για "κακιες"...

Λοιπον ακου να μαθαινεις:
α. πως θα σταθει οικονομικα μια ελληνικη εταιρεια αγνωστη σε ολους που θα κανει αθηνα-λος αντζελες και τοροντο, οταν υπαρχουν καταπληκτικα connections
αγγλικων και αμερικανικων εταιρειων για λος αντζελες- περυσι μαλιστα ειχε κανει η delta πτησεις ath-lax με ενδιαμεσο σταθμο- και απευθειας πτησεις της ΟΑ και TS για τοροντο;
β. το ιδιο σαφως ισχυει σε γενικες γραμμες για οπαιαδηποτε αλλη προγραμματισμενη πτηση.
γ. αρα που της απομενει να χρησιμοποιησει τα 747 της η ηγεσια της elite;
δ. οπως επραξε λοιπον και η imperial θα πραξει και η elite...θα ψαχνει να νοικιασει τα αεροπλανα σε επιδοξους νοικιαστες...
ε. και τι καλυτερο και επικερδεστερο απο τους σαουδαραβες την περιοδο του ραμαζανι και του χατζ...

...τα ζησαμε κοπελα μου και ξερουμε καλυτερα...ναι θα αρχισει και η τριτη περιοδος εκπαιδευσης,ακομη ομως δουλευει κανεις απο τις προηγουμενες;
και θα σου λυσω και αλλες αποριες...
το σεπτεμβριο ειναι το ραμαζανι οποτε μην ανησυχεις αργα η γρηγορα θα πετας... - μακαρι να μην επαληθευτω- μαζι θα ειμαστε στη τζεντα και θα σερβιρουμε τους χατζιαννους... εκτος και αν δεν πας λογω των συνθηκων...
...και τοτε θα δεις βαδην... και σερβις... ολα "αριστοτελικων" προδιαγραφων...

Καλο θα ειναι να ηρεμησεις λιγο και φυσικα να μαθαινεις απο αυτους που τα λενε γιατι κατι ξερουν περισσοτερο...
σου ευχομαι το καλυτερο.
φιλικα

:great: :great: :great: Μες στο μυαλο μου εισαι! Μπραβο κ παλι μπραβο!!!!

Επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχια κ επειδη η σιωπη ειναι χρυσος επιμενω κ λεω παλι μια κ μονο λεξη..:Κακιες....

φιλικα...

Εχω την εντυπωση οτι προκειται για ενα δημοσιο φορουμ οπου μπορει ο καθενας να εκφρασει τη γνωμη του με παρρησια ...οποτε το να επιβαλει κανεις το να σιωπασουμε και να μη λεμε τα πραγματα οπως εχουν -μια και τυχαινει να ασχολουμαστε και να γνωριζουμε κατι περισσοτερο- επειδη καποιος νομιζει οτι κλονιζουμε τα ονειρα του ειναι απο μονο του ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΚΙΑ.Οι υποθεσεις-προβλεψεις βασισμενες σε εγκυρο υλικο του παροντος ειναι κατι που χρησιμοποιουν ακομη και οι επιστημες για να καταληξουν σε συμπερασματα για το μελλον και δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να μας απαγορευει κανεις να κανουμε τετοιες.Δεν θα μπω σε δημοσια αντιπαραθεση με κανεναν απλα θεωρω οτι καποιοι προσβαλλουν καποιους...
Ειναι προσβολη τινα προς το προσωπο της λαρας -γιατι φανηκε οτι εκει πηγαινε-το "οποιος δεν γνωριζει καλυτερα να μη μιλαει".Και καλο θα ηταν να υπαρξει και μια συγγνωμη.

Ζητω συγγνωμη για ολο αυτο απο τα υπολοιπα μελη(δεν θα υπαρξει αλλη φορα) αλλα πιστευω οτι καλο ειναι να κρατηθει ενα επιπεδο και εκφρασεις οπως "οποιος δεν γνωριζει καλυτερα να μη μιλαει" και "κακιες" δεν το κρατανε...

φιλια σε ολους...

Δε νομιζω να προσβαλα καποιον με τα λεγομενα μου,ουτε ανεφερα ονοματα ποτε...αντιθετως καποιοι αλλοι θιγουν καταστασεις χωρις να γνωριζουν τι μελλει γενεσθαι...Δεν οφειλω λοιπον καμια συγγνωμη και δεν φταιω αν καποιοι μυγιαζονται χωρις λογο...Απλα το να προδικαζονται καταστασεις δεν το βρισκω ιδιαιτερα σοφο...

φιλικα..