Elite Airlines

• Thread starter Thread starter N74700
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τελικα ποτε αρχιζει? Τα 744 εχουν ερθει? ποσα ειναι 3? Αρχες 2008 δεν ηταν να κανει πρωτες πτησεις?

Kαλώς σας βρήκα και εγώ... Λόγω του πόστου εργασίας μου βλέπω κάθε χρόνο πολλές εταιρείες να ξεπετάγονται από το πουθενά με μεγαλεπίβολα σχέδια για υπερατλαντικά ταξίδια χωρίς κάνενα background τα οποία βέβαια σπάνια πραγματοποιούνται.Μη ξεχνάμε και την Hellenic Imperial Airways.
Τα περί Ωνάση και παλιό staff OA (κοινώς συνταξιούχους) τώρα εμένα μου φέρνουν στο μυαλό Mακεδονικές και Alexandair.... Όπως και να χει κοντος ψαλμός αλληλουια όπου να ναι θα πάρει το ΟΚ απ΄την ΥΠΑ και θα δούμε που θα πρωτοπάει 8)

ειναι πολυ αστειο αλλα και λυπηρο ταυτοχρονα,το γεγονος οτι υπαρχει μιζερια και κακοβουλη διαθεση στον κοσμο αυτο..(Νtinos ειπαμε?? :roll: ) ταπεινη μου γνωμη και με την καλυτερη ειλικρινα διαθεση θα ελεγα,καποια ατομα με οση πειρα τους διακρινει θα ηταν καλο να μην εκφραζουν τοσο κακοβουλα την οποιαδηποτε γνωμη τους και με τοση σιγουρια οπως επισης και να μην συγκρινουν παλιες,καινουργιες και τα λοιπα εταιρειες..το καθε ξεκινημα της καθε εταιρειας ειναι διαφορετικο.απο εκει και περα ας μην αποκλειουμε την δυναμικη αρχη της εταιρειας αυτης,επειδη στο παρελθον καποιες αλλες δεν πετυχαν. :wink:

Εντάξει ενδεχομένως και να παρεκτράπηκα λίγο. Ζητώ συγνώμη.

Προσωπικα πιστευω οτι θα εχει την ιδια τυχη με ολες αυτες τις "βαριγδουπες" εταιριες που εχουν (ειχαν) ξεφυτρωσει σαν μανιταρια στην Χωρα μας.
Κεφαλαια που κανεις δεν εχει αναφερει, "που και ποιοι και ποσα" εχουν επενδυσει....αεροσκαφη "παλαιας κοπης" (βλεπε αρχαιολογια...), φρεσκοβαμενα, με αμφιβολου αισθητικης liveries, πληρωματα που απαρτιζονται απο "απομαχους" πρωην συναδελφους, που πλησιαζουν το 65ο ετος της ηλικιας, χωρις αρκετα κεφαλαια "κινησης" (τα οποια πρεπει να ειναι παρα-πολλα)....
Και η τυχη θα ειναι ιδια. Εδω πιστευω να ειμαστε, και θα τα ξανασχολιασουμε.

Σιγουρα..! Εδω θα ειμαστε... και θα τα ξανασχολιασουμε! 8)

Όλα τα ποστ που είχαν σχέση με αυτά που έγραψε ο jack, διαγράφηκαν. Ο λόγος: Η χρήση των greeklish δεν επιτρέπεται στο φόρουμ!!!

Στο σημερινό άρθρο του Capital.gr

http://www.capital.gr/news.asp?Details=412684

που παρέθεσε ο φίλος oat_studenet στο topic για την HIA, διαβάζουμε και για την Elite Airlines που είναι μέσα (σύμφωνα με το άρθρο) στους «επίδοξους Ωνάσηδες» που θέλουν καλύψουν το κενό που θα αφήσει η ΟΑ.

Στο ίδιο άρθρο λοιπόν μαθαίνουμε ότι η εταιρεία «έχει υποβάλει αίτημα για την (βαριά και ελαφριά) συντήρηση αεροσκαφών τύπου Boeing 737-400 στην τεχνική βάση της Ο.Α., καθώς σκοπεύει να διεξάγει πτήσεις μακρινών αποστάσεων» :shock:

747 δεν περιμέναμε από την Elite? Εκτός αν το 737-400 βγάζει υπερατλαντικές πτήσεις μετά από βαριά συντήρηση και μάλιστα από την ΟΑ! :)

Εμενα πάλι γιατί αυτή η Elite μου θυμίζει... φρυγανιά? τελοσπάντων μια ερώτηση, εάν όντως η Elite θα έχει 734 γιατί δεν ζητάει από το υπόστεγο της A3 να της κάνει την συντήρηση?

cavo_paradiso":3rez6qug said:
εάν όντως η Elite θα έχει 734 γιατί δεν ζητάει από το υπόστεγο της A3 να της κάνει την συντήρηση?

Μήπως γιατί δεν είναι αρκετά μεγάλη η ομπρέλα????
:wink: