Ellinair

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Ναι σε αρχικό στάδιο (απότι τους ενημέρωσα όταν έστειλα βιογραφικό και με κάλεσαν σε συνέντευξη)
αλλά δεν ξέρω ποια είναι η διαδικασία που ακολουθούν
 
Στην πρώτη οικονομική της χρήση (Φεβρουάριος – Δεκέμβριος 2014), η Ellinair παρουσίασε κύκλο εργασιών 22,37 εκατ. και κέρδη προ φόρων 0,087 εκατ.


http://www.metaforespress.gr/aeroporika ... s-tis.html

:thx:
 
Αυτο το ειχε κανει και η Etihad.. Με αλλα ποσα, βεβαια.. :mrgreen:


Για ποιο Α319 μιλαει;
 
Γιατί υπάρχει πάντα αυτή η τάση σε κάθε θετικό να βγάζουμε χολή; Η ellinair ξεκίνησε σε μια πολύ δύσκολη εποχή και η σύγκριση με την Etihad μόνη δίκαιη δεν είναι όταν μιλάμε για μια etihad με τσέπες του εμίρη.

Μιλάει για το A319 που πρόκειται να έρθει...
 
Ξεκίνησε όμως και με έτοιμο πελατολόγιο, μεγάλη υπόθεση στο σημερινό σούπερ ανταγωνιστικό περιβάλον. Δεν γνωρίζω επακριβώς όλες τις δραστηριότητες του Μουζενίδη όμως σε περίπτωση που δεν έχει εμπλακεί και στα ξενοδοχειακά το βλέπω σύντομα να έρχεται ώστε να υπάρχει η επιθυμητή ολοκλήρωση για έναν δυνατό Τ.Ο. Άλλωστε οι συνθήκες σήμερα ευνοούν αυτούς που έχουν μετρητό, για εμένα προσωπικά κακώς δεν έχει αναπτυχθεί σε αυτό το κομμάτι και ο Βασιλάκης...
 
To νεο αεροσκαφος για την εταιρεια.

SX-EMB
Airbus A319
subtype αγνωστο
cn αγνωστο
ex reg αγνωστο

Ταδε εφη skyliner-aviation.de

Gracias.


-EDIT-
Εδω οι πρωτες φωτο του αεροσκαφους.
 
SX-EMB cn 3705 πρώην EI-FGE
 
Ας το καλωσορίσουμε. Κάλιο αργά παρά ποτέ, από εκεί έπρεπε να ξεκινήσουν πριν από 28 μήνες. Εξαρτάτε όμως κάθε φορά ποιούς εμπιστεύεσαι και με ποιούς συνεργάζεσαι. Το α/φος ΜSΝ 3705, ΥΟΜ 11/2008, με 144 θέσεις, ανήκει στην Amentum Aircraft Leasing /Ireland με προηγούμενο Reg EI-FGE και πρώτο το XA-VOO για λογαριασμό της Volaris/Mexico. Καλές πτήσεις να έχει.
 
Οι στολές της εταιρείας …. Στην επίδειξη.
Επίδειξη μόδας DME RUNWAY αφιερωμένη στην «Η μέρα της αεροσυνοδού», συμμετείχαν οι αεροπορικές εταιρείες – συνεργάτες του αερολιμένα Domodedovo

http://www.airnews.gr/2015/07/16/%CE%B5 ... %B1%CF%82/

Θα πρέπει να ήταν εκεί και οι άλλες στολές με ασημένια τακούνια στις γόβες :rant: που εμπνέουν με την Ελληνικότητά τους… :banana: ..??? ….??.
 
Πρώτη δρομολόγηση με το νεαποκτηθέν στη Ρόδο
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top