Ellinair

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
..του νεοαποκτηθέντος!..τα δολοφονησατε τα ελληνικά..κλιτό είναι, όχι σαν το επικεφαλής..
 
Θα πάω στο οακα έχει διάλεξη ο Φατσέας για την ελληνική γλώσσα μην ανησυχείς!!!!!!!!
(μπαμπινιώτη εσύ??) :with:
 
Μπράβο τους υπέροχα χρώματα ζωντανά στο αεροσκάφος, όχι όπως ο γλαρος που έχει χρώματα μουντα, απορώ αυτός που επέλεξε τα χρώματα τούς πρέπει να είναι πολύ κακογουστος και κομπλεξικος
!
 
Αν και κινδυνευουμε να βγουμε εκτος θεματος...

Οι γλαροι ειναι απο την εποχη που η Α3 λεγοταν Aegean Aviation και πετουσε με Piper, απο τα τελη της δεκαετιας του 80, δηλαδη! Απλα αλλαξαν λιγο στυλιστικα και χρωματικα. Το μπλε τους ειναι μια χαρα. Τωρα το κοκκινο και το γκρι, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.

Σε ο,τι εχει σχεση με το livery του Α319 (και των σαυρακίων, βεβαιως), πιστευω οτι ειναι μακραν απο τα πιο ομορφα που υπηρξαν ποτε. Παρεα με αυτο της Apollo για μενα, πανε σε all time classics.
 
Μα τι μου θυμίζει η φωτογραφία η πάνω... Μα τι άραγε;;;
 
Νικόλα, αν ειναι δική σου, στείλε ενα γαμ@σταυρίδι στην ιστοσελίδα να μαζευτούν λιγο. Το εχω κανει πολλάκις με παρόμοια περιστατικά.
 
Γράφουν πως ο όμιλος συνεργάστηκε με εταιρείες όπως η Vim, astra προκειμένου να μεταφέρονται οι 400.00 τουρίστες, η astra δεν δημιουργήθηκε μέσω του ομίλου? Άρα πως συνεργάστηκαν? Εκτός κι αν κάνω λάθος, συγχωρέστε με, έπειτα φτάνει με τα airbus, παντού 319, 320, άλλοι τύποι δεν υπάρχουν? Embraer 195? Boeing 737ng? Υπήρχε η εποχή που ολόκληρο το Ελληνικό FIR ήταν γεμάτο με τα 737άρια των ολυμπιακών αερογραμμών, της aegean, της axon, της cronus, της κυπριακής helios και eurocypria, γιατί να μην νοικιάσουν 737?

Το σχολιάζω γιατί γράφουν πως θα συνεχίσουν σε airbus, λέω εγώ τώρα, αν και θα μου πείτε το γεγονός ότι οι περισσότεροι στρέφονται σε airbus δεν λέει κάτι από μόνο του? Αυτοί ξέρουν καλύτερα . . .
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top