emeis oi iptamenes apo skg den tha vroume pote douleia?

• Thread starter Thread starter skyfox
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
cabin crew":2brxy599 said:
ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ CARGO ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Αυτό τώρα πως προέκυψε? Αφού ψάχνουν για αεροσυνοδούς μάλλον δεν είναι cargo, έτσι δεν είναι ?

venus":19gbqa1u said:
Άντε και είδαμε στα ΝΕΑ ,την αγγελία της Hellenic Imperial Airways στις 29/11, που ζητούν ιπτάμενο προσωπικό και κάνουν open interview

Γειά σας παιδιά,
Είμαι καινούργιο μέλος στο airliners.gr και θα ήθελα πάρα πολύ να εκπαιδευτώ και να εργαστώ σαν ιπτάμενος φροντιστής μελλοντικά.
Γνωρίζει κάποιος τα τηλ επικοινωνίας της συγκεκριμένης εταιρείας και αν σκοπεύει να δημιουργήσει η έχει σαν βάση και την Κρήτη - αεροδρόμιο Ηρακλείου?
Έψαξα στο google αλλά δεν βρήκα κάποια τηλέφωνα επικοινωνίας για παραπάνω πληροφορίες η κάποιο εταιρικό mail για να στείλω το βιογραφικό μου.

Ευχαριστώ πολύ

Welcome, flightcreek..

Giati dev koitas sto thread pou exoume gia tnv etaireia? ;o) Ekei eivai kai to website me contact informations.. http://www.hellenicairways.com/

makedonas":3dswtmcl said:
Welcome, flightcreek..

Giati dev koitas sto thread pou exoume gia tnv etaireia?

Eυχαριστώ πολύ Μακεδόνα για την πληροφορία, επικοινώνησα μαζί τους και θα στείλω βιογραφικό μεταφρασμένο στα αγγλικά αν και δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι μιας και η βάση της εταιρείας θα είναι στην Αθήνα και όχι στο Ηράκλειο και αν και δεν ρώτησα απο το τηλ. δεν νομίζω ότι και η μισθοδοσία να είναι ανάλογη ώστε να μου επιτρέπει την διαμονή στην Αθήνα αν εργαστώ εκεί.

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

flightsteward":28sm3dct said:
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
κοίτα εδώ
https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?t=3663

tskiad":3q6nwcds said:
Μην ξεχνάμε οτι το δημόσιο τρέχει στο αίμα του Έλληνα.....γι'αυτό δεν πάνε.
Καλε μου φιλε κατ' αρχην οι ΟΑ δεν θεωρουνται πλεον δημοσιο.Επειδη ομως εχω περασει ακι απο τον ιδιωτικο τομεα ( VENUS,AIR GREECE,TRANSAER,AIR PRINCESS) ειναι ολου ασχημο να πηγαινεις το πρωι για δουλεια, να βρισκεις τα γραφεια κλειστα και να χανεις και καποιους μισθους .Με τετοια ιδιωτικη αεροπορικη αγορα στην Ελλαδα φυσικα και θα προτιμησω το δημοδιο.Εστω και συμβασιουχος...
sv1xv":3q6nwcds said:
cabin crew":3q6nwcds said:
ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ CARGO ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Αυτό τώρα πως προέκυψε? Αφού ψάχνουν για αεροσυνοδούς μάλλον δεν είναι cargo, έτσι δεν είναι ?
Το οτι ψαχνουν για πληρωματα δεν μου λεει κατι.Και η GALAXY μας προσελαβε και μας ειχε stand-by κοντα ενα χρονο (απληρωτους φυσικα) γιατι γενικα "ψαχνοντουσαν" πως θα ξεκινησουν.

lipon pedia piga stin hia gia sinedefksi. ime apo thessaloniki ke eki pu eperna tis epikirosis mu apo ton dikigoro gia tin oa ktipai to til. mu, to sikono ke mu lene mono pemti 12 i ora sta grafia (agenestati). ti na kano to kaimen triti itane otan me idopiisan. alazo to isitirio mu ke fevgo pemti proi gia na prolavo ti sinedefksi. pigeno ke ola itan ok. kala grafia ap oti ida an ke mu fakinan anorganoti. i gramatia mu edose mia selida na sibliroso extra pramata. ola sta aglika. ftani i ora ke beno mesa sto tipo. itan enas kirios ke mia elinida. i sinedefksi egine se xalaro stilaki. evlepe to cv mu ke rotuse. profanos ap oti katalava aftos ithele na testari kata poso milai kapios aglika. i alithia ine oti se kati den to katalava ligo i aipnia tis proigumenis meras ligo i taleporia den thelo ke poli :) telika ton apadisa alla ekana ena lathos. me rotise poso kero prin thelis na se idopiiso ke san apelpismeno plasma tu ipa akoma ke mia mera prin tha kano pragmata ke aeroporika isitiria ke tha rtho. MEGA LATHOS MU. to mono pu ksero ine oti exi vgali idi 2 tmimata ke avrio deftera stis 12 ksekinai ekpedefsi to 3 tmima. ego akoma perimeno. alla apo oti enimerothika mono me gnosto benis.

cabin crew":3rldfdan said:
Καλε μου φιλε κατ' αρχην οι ΟΑ δεν θεωρουνται πλεον δημοσιο.

Cabin Crew (εντελώς φιλικά πάντα) Μπορείς να μου το εξηγήσεις το παραπάνω :?:
Γιατί δεν είναι συχνό φαινόμενο θέματα ιδιωτικής εταιρίας να φτάνουν στη Βουλή. Χτες (Σάββατο) το πρωί είχε μία εκπομπή για την Βουλή. Έδειχνε μία γερή κόντας Λιάπη με κάποιον άλλον (sorry από πολιτικά είμαι κάφρος δεν ξέρω κανέναν) για το θέμα του διαγωνισμού για τα πληρώματα καμπίνας. Τίθεται θέμα ακύρωσης του διαγωνισμού (?). Τελικά αν και πλακωνόντουσαν επί πολύ ώρα δεν κατάλαβα τι είναι να γίνει.

κάπου κράτησα και κάτι σημειώσεις με διάφορα που έλεγαν, θα τα βρω και θα επανέλθω.

Τελικά εσείς οι ιπτάμενες από την Θεσσαλονίκη βρήκατε δουλειά??