Emirates cabin crew

Re: Emirates info

Δυστυχώς, μια τόσο μεγάλη "αποχή" από την αγορά εργασίας, μόνο αρνητική εντύπωση μπορεί να κάνει. Βέβαια, δεν έχεις και άλλη επιλογή από το να το αναφέρεις και αν ερωτηθείς μπορείς να πεις ότι το διάστημα εκείνο μάθαινες π.χ. μια ξένη γλώσσα ή κάτι ανάλογο που να δείχνει ότι ήσουν άνεργος μεν, όχι άπρακτος δε.
 
Re: Emirates info

Αυτό φοβόμουν κι εγώ..Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
 
Re: Emirates info

Θα ήθελα να ρωτήσω το μέλος cabin crew εάν κάποιος που έχει εργαστεί στην emirates κατά το παρελθόν έχει δικαίωμα να υποβάλλει αίτηση ξανά στην εταιρία και αν έχει πιθανότητες επαναπρόσληψης.
 
Re: Emirates info

Αν δεν έχουν περάσει δύο χρόνια από την ημέρα της παραίτησης, υπάρχει η ειδική διαδικασία του rejoin. Αν είναι πάνω από 2 χρόνια, τότε θεωρείται καινούρια αίτηση και ακολουθείται η γνωστή διαδικασία
 
Re: Emirates info

Συγχαρητήρια !Μετά απο πόσο καιρό απο την τελική συνέντευξη σε κάλεσαν??Απο την δική μου έχουν περάσει 5 εβδομάδες και δεν έχω κανένα νέο..παίρνει καιρό???
 
Re: Emirates info

Συνηθως 8-10 εβδομαδες

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png
 
Re: Emirates info

Εφόσον πέρασες από FI (Final Interview) φαντάζομαι έχεις ήδη κάνει on line application στο portal της ΕΚ. Από το status της αίτησης μπορείς να δεις τι γίνεται. Ελπίδες πολλές δημιουργεί το status "Application In Progess". Μη σε αγχώνει αν δεις status του τύπου "Under review", "Not shortlisted", "Applied". Το αρνητικό είναι το "Not successful". Αν κάποια μέρα δεν μπορείς να κάνεις είσοδο στο portal ή μπεις και δεις το μήνυμα "You will be contacted soon by your recruiment coordinator", τότε.... Συγχαρητήρια!! Τις επόμενες δύο ή τρεις ημέρες θα σε καλέσουν για να σε ενημερώσουν ότι είσαι επιτυχής και θα σου πουν πότε πετάς για Dubai (DOJ flight). Καλή σου επιτυχία!!!!
 
Re: Emirates info

ευχαριστώ τόοοοσο πολύ !approval in progress λεει ελπίζω να δεχτώ κλήση σύντομα :D
 
Re: Emirates info

Είσαι σε πολύ καλό δρόμο!! Εύχομαι τα καλύτερα!!
 
Re: Emirates info

Καλησπέρα! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Πριν λίγα χρόνια είχα ενα ατύχημα και κάηκα στα πόδια. Μέχρι το γόνατο είναι λίγο έντονα τα σημάδια αν και δεν φαίνονται με φούστα μέχρι το γόνατο. Μετά, στη μία γάμπα έχω ένα μικρό σημάδι αλλά καλύπτεται με μεικ απ. Θα έχω πρόβλημα με αυτό;
 
Top