Emirates cabin crew

Re: Emirates info

Καλησπερα.
Εχω διαβασει ολα οσα εχουν γραφτει απο ολους εσας εδω και βρισκομαι λοιπον με μονο μια ερωτηση.
Θα ηθελα να με βοηθησετε να επιβεβαιωσω το εξης..σε μια απο τις προυποθεσεις της εταιριας ως καταλληλοι υποψηφιοι ζητειται το απολυτηριο λυκειου.
Σε παρενθεση αυτου βλεπουμε ( Grade 12 ) .. Προφανως πρεπει να κατεχουμε χαμηλοτερο βαθμο απολυτηριου 12 ?
Eυχαριστω πολυ! Εχετε αποτελεσει την καλυτερη προετοιμασια για τους ενδιαφερομενους!
 
Re: Emirates info

Εδώ το Grade 12 δεν αναφέρεται σε βαθμολογία, αλλά σε τάξη. Πρόκειται για την τελευταία τάξη της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δηλαδή για την Ελλάδα την Γ' Λυκείου.
 
Re: Emirates info

Πολύ χρήσιμο το φόρουμ σας....Ήθελα και εγώ να καταθέσω τη δική μου εμπειρία...κατ'αρχάς από 10/12/13 είμαι σε στάτους Approval in Progress...Παρ'όλο που οι πρώτες δύο ημέρες της συνέντευξης ήταν εξαιρετική εμπειρία για μένα, η τρίτη ήταν ένα βάσανο και ήθελα εν συντομία να το καταθέσω σε όλους σας, με αφορμή όσα διάβασα για τη σημαία. Στην τρίτη λοιπόν ημέρα, στην τελική μου συνέντευξη μου έγιναν ερωτήσεις του τύπου: Ποια είναι η γνώμη σου για τους Εβραίους; Ποια πιστεύεις ότι είναι η γνώμη των περισσότερων Ελλήνων για τους Εβραίους; Ποια πιστεύεις ότι είναι η γνώμη των ξένων για τους Έλληνες σήμερα; Είχες χρήματα στις κυπριακές τράπεζες; Πόσα; Αγχώθηκες την περίοδο που έγινε το τραπεζικό κραχ στην Κύπρο;
Θεώρησα απρεπείς όλες αυτές τις ερωτήσεις αλλά φυσικά απαντούσα με ευγένεια ώστε να μην επηρεάσω αρνητικά το τελικό αποτέλεσμα.
Η γνώμη μου είναι ότι δε συνάδουν με το προφίλ σοβαρής εταιρείας. Δεν ήμουν στο συμβάν με τη σημαία αλλά επειδή θεωρώ τις ερωτήσεις που μου έγιναν ρατσιστικές, δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να έγινε και αυτό σε κάποιο άλλο OD. Θέλω να με πάρουν, να προσληφθώ απλά ακόμα αδυνατώ να καταλάβω ποια είναι τα κριτήριά τους. Η γνώμη μου για τους Εβραίους και για τις Κυπριακές Τράπεζες κρίνουν αν θα είμαι καλή αεροσυνοδός?
Υ.Γ.: Επίσης θα ήθελα να αναφερθώ και εγώ στα τραγικά γραμματικά λάθη της recruiter. Δεν το περίμενα! π.χ. αντί για were you tired? με ρώτησε did you be tired? κλπ.κλπ.
 
Re: Emirates info

Ναταλία συγχαρητήρια που έφτασες στο στάδιο της τελικής συνέντευξης και καλή επιτυχία για τη συνέχεια της διαδικασίας πρόσληψής σου. Το ότι το status σου είναι approval σημαίνει ότι μάλλον θα πρέπει να ετοιμάσεις βαλίτσες σύντομα!! :great:

Σχετικά με τη συνέντευξη, θεωρώ ευφυέστατο να γίνονται τέτοιου είδους ερωτήσεις καθώς αποτελούν μια πολύ καλή δοκιμή για το πως μπορείς να χειριστείς μια κατάσταση που θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. Ο/Η recruiter μπορεί να κρίνει πολλά από την αντίδρασή σου και από το πως θα χειριστείς μια τέτοια ερώτηση και αναλόγως να δει πως θα χειριστείς μια αντίστοιχη κατάσταση μέσα στο αεροπλάνο.

Οπότε μπράβο σου που απάντησες με ευγένεια, αυτό είναι το ζητούμενο.

Σε διαβεβαιώνω πάντως ότι ρατσιστικές συμπεριφορές αντιμετωπίζονται με πολλή αυστηρότητα και σοβαρότητα στην εταιρία. Οι ερωτήσεις σου έγιναν καθαρά για να δουν πως αντιδράς σε μια τέτοια κατάσταση.

Τα αγγλικά της recruiter πιθανώς να είναι πολύ καλύτερα, αλλά ίσως και εδώ ήθελε να σε ''δοκιμάσει'' πάνω στα communication/interpersonal skills σου. Επισημαίνω πως δεν ξέρω τίποτα από recruitment ούτε μπορώ να βγάλω συμπεράσματα. Ωστόσο, στο δικό μου final interview είχα αντίστοιχη εμπειρία, όπου με δυσκολία κατανοούσα τι με ρωτούσε, λόγω της προφοράς της. Επανελλειμενα της ζήτησα να μιλά πιο αργά και καθαρά(με ευγένεια πάντα) και όταν δεν το έκανε αναγκάστηκα να της το ζητήσω με πιο έντονο ύφος αυτή τη φορά. Αρχικά το θεώρησα κι εγώ αγενές. όμως αν ήταν κι αυτό μια δοκιμασία για να δει πως αντιδρώ σε μια πιεστική κατάσταση σαν αυτή? Στην εταιρία εργάζοντα άτομα απο 150 χώρες και πλέον, και για τους περισσοτερους τα αγγλικά δεν ειναι η μητρική γλώσσα. Καταστάσεις σαν κι αυτές θα αντιμετωπίσεις πολλές, τόσο με συναδελφους οσο και με πελατες. Η recruiter λοιπον πιθανον να ηθελε να διαπιστωσει αν μπορεις να συμπεριφερθεις με σεβασμο και τακτ σε εναν συνομιλιτή σου που δεν μιλαει πολυ καλα αγγλικα.

Αυτά από μένα, με το καλό να έρθεις και be open minded. Καλή πρωτοχρονιά!
 
Re: Emirates info

Μακάρι να λάβω την πολυπόθητη θετική απάντηση σύντομα, ήδη είμαι στην τρίτη εβδομάδα αναμονής....δεν ξέρω αν πραγματικά είναι επιτυχείς και αποδοτικές οι παραπάνω ερωτήσεις που παρέθεσα ως προς την κατανόηση της προσωπικότητας κάποιου. Για τα αγγλικά το υπέθεσα κ εγώ αυτό, ότι θέλουν να τεστάρουν τα listening skills του υποψηφίου.

Μακάρι να ειδωθούμε από κοντά στο Ντουμπάι λοιπόν...

Παιδιά από όσους ήδη δουλεύουν στην εταιρία, όπως ανέφερα πιο πάνω η κατάστασή μου είναι ΑΙΡ. Βλέπω ότι το portal της Emirates μου δίνει δικαίωμα να κάνω update στο online application μου. Σε αυτό που έχω ήδη καταθέσει έχω συμπεριλάβει ΜΟΝΟ τα contact details μου και κάποιες από τις δουλειές που έχω κάνει και τίποτα παραπάνω (δηλαδή όσα πεδία ήταν απολύτως απαραίτητα να τα συμπληρώσω επειδή είχαν αστερίσκο). Να τα συμπληρώσω τώρα αφού η εφαρμογή μου δίνει το δικαίωμα? Θέλω να γράψω για άλλες τρεις εργασιακές θέσεις μου και για τις συστατικές μου έτσι όπως τους τα κατέθεσα και χειρόγραφα στην τελική συνέντευξη....Αλλιώς φοβάμαι μήπως θεωρήσουν ότι το online application δε συμφωνεί με το χειρόγραφο που τους έχω δώσει.....Δε θέλω να με δουν καχύποπτα που θα προσθέσω αυτά τα στοιχεία τώρα.... :(.....εν τω μεταξύ πριν γίνει η κατάστασή μου ΑΙΡ με είχαν πάρει 2 φορές τηλ. για φωτογραφίες και αφού τις έστειλα το στάτους μου άλλαξε σε ΑΙΡ την επόμενη μέρα....Αφού σε βάζουν να συμπληρώσεις τα πάντα χειρόγραφα στην τελική συνέντευξη τότε γιατί χρειάζονται το online application στο οποίο τα περισσότερα πεδία δεν είναι υποχρεωτικά? Μόνο για contact reference ίσως?
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.....(στη χειρόγραφη έχω γράψει τις 5 θέσεις εργασίας μου, ενώ στην online μόνο τις 2/στη χειρόγραφη έχω γράψει τους referees ενώ στην online όχι).

Αφού μου δίνει το δικαίωμα να κάνω update, λογικά δε θα πρέπει να το θεωρήσουν απρεπές που αυτό γίνεται μετά το ΑΙΡ, έτσι δεν είναι?
 
Re: Emirates info

Απο τη στιγμη που εφτασες στο final interview και τους εχεις δωσει ολα τα εγγραφα δεν υπαρχει νοημα να αλλαξεις την ηλεκτρονικη αιτηση σου. Ο,τι χρειαζονται θα σου το ζητησουν με mail, όπως εκαναν με τις φωτογραφίες. Μολις σε δεχθουν και σε παρουν τηλεφωνο, ο λογαριασμος σου θα αλλαξει και μετα απο 2-3 μερες θα μετατραπει σε portal οπου θα μπορεις να δεις ολα τα joining formalities κτλ.

Μην ασχολεισαι αλλο με την ηλ. αιτηση. Τωρα απλα περιμενεις υπομονετικα το τηλεφωνημα!
 
Re: Emirates info

Καλησπερα!! Κανεις που να πεταει για ντουμπαι 21 φεβρουαριου???
 
Re: Emirates info

Dioni87 πότε πέρασες από OD;

Με το καλό να πας και καλή τύχη! :great:
 
Re: Emirates info

31 αυγουστου , αρχικα ηταν να φυγω δεκεμβριο απλα προεκυψε κατι και ετσι φευγω φεβρουαριο.. Σε ευχαριστω πολυ!!! :)
 
Re: Emirates info

Γεια σας!
εχω διαβασει ολα οσα εχετε γραψει στο συγκεκριμενο νημα!θα παω στο ΟD που γινεται τον φεβρουαριο!θα ηθελα να ρωτησω τα εξης:
1)ειχε αναφερθει απο τον cabin crew κατι για τοις αφελειες.εχω αφελειεσςστο προσωπο(την φραντζα την ισια στο μετωπο)ειναι ανρητικο στην εμφανιση?
2)εχω φακιδες στο προσωπο,ειναι επισης αρνητικο?
3)υπαρχει καποιο οριο βαρους?

Ευχαριστω!
 
Top