Emirates interview

  • Thread starter 121.5
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
σε ευχαριστώ αλίκη. άλλη μια τοποθέτηση.... το βιογραφικό πως πρέπει ν είναι; υπάρχει ειδική φόρμα; χειρόγραφο; κλπ.... ρωτάω επειδή είμαι ''πιτσιρικάς'' και δεν έχω παρόμοια εμπειρία.
 
http://office.microsoft.com/el-gr/templ ... 29555.aspx
Εδώ υπάρχουν διάφορα πρότυπα βιογραφικών και μπορείς να επιλέξεις αυτό που σου αρέσει πιο πολύ. Θα έλεγα καλύτερα να αποφύγεις το χειρόγραφο. Είναι πιο επαγγελματικό να φτιάξεις κάποιο με βάση αυτών που κυκλοφορούν στο internet! :great:
 
Διαβασα ολο το θεμα για τις συνεντευξεις στην Emirates αλλα αυτο που ειδα ηταν οτι ολοι-ες αναφεροσασταν σε συνεντευξεις για το επαγγελμα του/της αεροσυνοδου..
Πραγματι, πολυ ενδιαφεροντα τα οσα εχουν γραφτει απλα θα ηθελα να ρωτησω, αμα γνωριζει κανεις τι γινετε με τις συνεντευξεις που δινουν οι υποψηφιοι πιλοτοι...
Ειχε κανεις εμπειρια? Γνωριζει καποιος να μας πει καποια πραγματα?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :great:
 
οπα... οπα! φωτογραφία ολόσωμη;;;;; πως; που; τι; αυτο με τη φώτο διαβατηρίου το πιάνω...
 
Φωτογραφια ολοσωμη με επαγγελματικο ντυσιμο(κοστουμι) κατα προτιμηση απο φωτογραφο..Ειναι στανταρ αυτα σε αυτες τις εταιριες..
 
και θα κυκλοφορώ με κουστούμι στην περιοχή μου μέχρι να παω στο φωτογραφείο.... ; :Ρ ελπίζω ν μην χρειάζεται να πάμε με κουστούμι και στο event
 
Ειδικα εκει εννοειται πως ναι!Οσο για την φωτογραφια αν εχεις τη δυνατοτητα να την τραβηξεις μονος σου και να την επεξεργαστεις μετα(πχ ασπρο φοντο)τοτε το ιδιο ειναι..
 
οκ.... θυσιες.... αλλα οχι γραβάτα, είπαμε, 20 χρονων ανθρωπος :p
 
Όταν με το καλό πάρεις τη δουλειά, στον εργασιακό σου χώρο θα φοράς καθημερινά γραβάτα. Λογικό είναι λοιπόν και τη μέρα της αξιολόγησης να σε περιμένουν γραβατωμένο. Ξαναδιάβασε, αν δε σου κάνει κόπο, αυτά που αναφέρονται στην ιστοσελίδα της Emirates για να μην ασχολούμαστε με τα αυτονόητα.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top