Emirates interview

• Thread starter Thread starter 121.5
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
tzella.net":295l5pm1 said:
Κορίτσια και αγόρια του φόρουμ καλησπέρα.

Καλή Χρονιά, με αγάπη ακομα και στα 35.000 πόδια για όλους.

Ειστε ετοιμοι οι της Αθήνας για το Σαββατο ?
Ελεγα να παω και εγω. Μου λειψε η Γλυκια Κριστίν. Α.

Καλησπέρα και καλή χρονιά! Τι θα γίνει το σάββατο?

Μεγάλο πάρτυ της Emirates με την ευκαιρία της απόκτησης ενός ακόμα Α380, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας: δωρεάν φαγητό, κερασμένα ποτά από τον Εμίρη, μουσική από το διάσημο DJ Tim Clark και γλέντι μέχρι πρωίας. Φέρτε και τους φίλους σας!

καλησπερα και απο εμενα! ειμαι 19 χρονων οποτε αποκλειομαι αυτοματα απο την Emirates, ομως θα μπορουσα να παρευρεθω στο open day της απλα για να μαθω περισσοτερα για την εταιρεια και τη θεση?

Καλησπέρα! Διάβασα πιο πάνω στα σχόλια για τα σημάδια και τα τατουαζ στη συνέντευξη των Εμιρειτς και αναρωτιέμαι τι είναι καλύτερο να καλύψουμε το τατουαζ πριν πάμε στο open day η να το πούμε από την αρχή και να χάσουμε τη δουλειά?

προτιμάς να το κρύψεις, κι μέτα στην εκπαίδευση να το δούνε, κι να γίνεις βούκινο; Θέλετε κι τατουάζ

Πόσες φορές πρέπει να τα πούμε ρε παιδιά, είναι δυνατόν να λέτε ότι ενδιαφέρεστε και να μην έχετε ρίξει μια ματιά σε ολοκληρη τη θεματική ενότητα;
Όλα αυτά που ρωτάτε τα έχουμε αναφέρει πολλές φορές.

Το τατουάζ να τους πεις ότι θέλεις να το αφαιρέσεις αν είναι σε εμφανές σημείο. Γιατί θα το δουν. Εκτός και αν είσαι εσύ μεγαλύτερο λαγωνικό από τις recruiters και καταφέρεις να το κρύψεις τόσο καλά. Αλλά έστω ότι σε παίρνουν. Και πας στο Ντουμπάι και ξεχνιέσαι μια μέρα και φαίνεται λίγο το τατουαζάκι που έχεις στον αστράγαλο. Διανοείσαι τι θα γίνει τότε?

Όσο για τη φίλη Fanula, να πας στο ΟD και να παρακολουθήσεις, αν είσαι free ekείνη τη μέρα. Απλά στο τέλος δε μπορείς να καταθέσεις το βιογραφικό σου, κοινώς, να κάνεις αίτηση για τη δουλειά. Μετά το τέλος της παρουσίασης μπορείς να πάρεις την τσντούλα σου και να φύγεις.

Παιδιά καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά να έχουμε!μόνο αγάπη και χαρές να μας συντροφεύουν, με υγεία!!
Εχουμε εικόνα για το πόσοι παρευρέθησαν τελικά στο Open Day της Emirates στις 7/1/12???

καλησπερα. θα ηθελα να μαθω αν μπορει καποιος να παει σε open day της emirates και της qatar χωρις να εχει συμπληρωσει την online αιτηση. καποιοι λενε οτι χρειαζεται να συμπληρωθει και καποιοι αλλοι λενε πως οχι. τελικα τι ισχυει?

τόσο δύσκολο, σας είναι να την συμπληρώσετε μέσω νετ; θα σας πάρει κάνα 5 λέπτο, κι θα είστε 100% σίγουροι ότι μπορείτε να πάτε :?

Εντάξει, πεντάλεπτο ακριβώς δεν είναι, πρέπει να κάτσεις λίγο να ασχοληθείς..
Λοιπόν σε Open Day μπορείτε να πάτε ΧΩΡΙΣ να συμπληρώσετε online αίτηση. Μόνο για την Etihad είναι απαραίτητο, γιατί πάτε μόνο με πρόσκληση στα assessments.
Για χιλιοστή φορά(μέχρι να μας κλειδώσουν εγώ θα επιμένω) ΔΙΑΒΑΣΤΕ λίγο το φόρουμ, παλιές συζητήσεις και θέματα, και ψάξτε λίγο και στα ξένα sites..

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.